31.8.11

måste bara slänga in ett surinlägg på mig själv.
idag efter att jag varit hos myra cyklade jag på byn och köpte nya strumpbyxor eftersom alla andra jag har haft har försvunnit, mamma har troligtvis slångt dom när hon tvättat eftersom alla var trasiga. Så jag köpte nya. Svarta. Jätte fina. Stärkt fotsula och allt. dock lite stora men det gör inget. sprillans nya sätter jag på mig dom. går ut en sväng med hunden. går in. drar upp strumpbyxorna eftersom dom är för stora. ritsch. hål och en rand trasigt material. jahapp. där var dom nya strumpbyxorna. bara att slänga dom, klippa naglarna och köpa nya. men de tar jag i ånäset för ni drar jag dit.
adjöken!

30.8.11

Jag har tänkt sova alldeles strax. Klockan är inte mycket men jag ska upp tidigt imorgon och tvätta, packa och sedan dra till Myra för att köra henne en sväng. Sedan åker jag till syster. Där kommer jag stanna tills imorgon för att sedan bege mig till Stockholm tillsammans med Ludde. Där vi kommer möta upp Thess. Helgen kommer bestå av tittande på Felle och Thess när dom tävlar, lite festande och Gröna Lund. Kommer bli tokbra.
Återkommer på måndag om jag inte slänger in något inlägg från mobilen under helgen. Vi ser väl.
Annars ha det toppenbra i helgen så hörs vi.
Adjöken!

korvars

jag svettas ihjäl. de typ rinner ifrån mig. okej, inte så mycket men nästan. de är grymt vart ute + en gräsklippning då gräset är typ 2 decimeter då blir det 10 gånger varmare. men nu är det gjort jag det blev mycket fulare. jag gillar det gräset är långt. då är då så humla grönt och mysigt men doften från nyklippt gräs är himmelriket måste jag säga.
snart ska jag sätta mig på en cykel för att ta mig till byn och inhandla lite deo. den tog nämligen slut imorse. och jag kan ju inte gå runt utan deo inte. nehej du.
Då vet ni var jag har för mig den närmsta timmen. Adjöken!

intressant fakta om min säng.

Min säng har nog ett eget liv. Den vill som inte riktigt som jag och gör som den själv vill. Varför? Jo de ska jag berätta för er.
För det första så är madrassen i bäddmadrassen (eller vad de heter, ni vet den där tunna madrassen som ligger ovanför själva sängen) alldeles för stor för överdraget då jag tvättade överdraget förra veckan. Så tre av dom fyra kanterna är buckliga. Inte allt för skönt att sova på den måste jag säga.
Sen är det placeringen av bäddmadrassen. Just nu är den alldeles för långt ner. De gör så att jag själv ligger utanför sängen med fötterna vilket jag absolut inte gillar. Någon kan nämligen ta tag i mina fötter och dra i dom. Huvvaligen vad läskigt. Och ifall jag skulle lägga till madrassen som jag vill ha den så åker den ner lika fort igen så det ger inget att jag lägger den på rätt plats.
Tredje grejen med min säng är mitt lakan. De kan vara huller om buller i sängen. Fast det har blivit mindre med de nu för tiden fast jag rör på mig mer nu än förrut. Förr så låg jag på samma sida hela natten, men nu om nätterna är jag som en slingerorm som bara far runt. I fredags när jag sov i stugan så somnade jag åt ena hållet och vaknade åt andra hållet.
Sen är det mina kuddar. Ena är jätte oskön. tjock men platt. De är en sån här knölkudde som typ ska vara bra för nacken eller vad den nu ska vara bra för. Min nacke gillar den då inte. Den andra kudden som är favoriten av dom två, jag har inte så stort val i och för sig om vilken som är favoriten men ändå, den håller på att göra sitt. de läker fjädrar ur den, den är bucklig fast på ett bättre sätt än den andra, ena sidan är tjock och skön medans den andra är bara tyg och några enstaka fjädrar, den har tappat sin glans helt enkelt.
Och mitt täcke har ungefär som favvokudden. Läker fjädrar, tyg här, fjädrar där, och sen ett stort tygområde och sen lite fjädrar igen. Men jag gillar ändå täcket för de har som hängt med rätt länge.
Åter till själva sängen, benen på sängen håller på att ge upp också. snart åker dom nog bort.
Men trotts att sängen lever sitt eget liv, inte mår så himla bra, och helst skulle behöva bytas ut så älskar jag den. den är så himla mjuk och go. och jag sover för jäkla gott i den. :)
puss på min säng helt enkelt och nu ska jag faktiskt ta och sova i den!
Godnatt!
typ en som jag har. helt braig säng!

With the wild wolves around you

Godkvällens!
Haft körlektion idag som gick rätt bra. sen pluggade jag teori som gick ännu bättre. Har bara två faser kvar nu. Hehe. de är nära nu. jag taggar järnet på körkort.
imorgon blir det körskolan igen, men innan blir det att klippa gräsmattan, den är typ kris.
de var allt.
adjöken!
hehehe.

Still alive for you, love

Godkvällens mina damer och herrar, dock är det nog mest damer. men i alla fall, dagen har mest spenderats i sängen och ute. Jag och ludvig sov till typ 13.00. 13.20 satte vi oss på hans cykel och cyklade iväg till stan då min buss gick 14.00. Hem. Packa upp mina grejor som jag inte packat upp klart fast jag tror dom får ligga kvar där eftersom jag lix snart ska packa ner dom igen.

Åt middag och gick sedan ut och gick med matilda och hundarna. testade wp med notus och tror jag ska ta och köpa en cele så jag kan börja träna med honom. synd bara att celen är så förbannat dyr. men vi får väl se om nästa lön tillåter ett köp av sele eller inte. efter promenaden klippte jag klorna på notus (en applåd till mig eftersom jag aldrig har vågat göra de, hehe, äger att ha en syster som kan;)) och sen fick matilda duscha notus. hehe ännu mer.
Nu är jag hemma och ska alldeles strax sova. är toktrött.
Adjöken!

You're not alone at all

Gårkvällen var kaos. Men idag känns det mycketmycket bättre. Nu mår jag bra.:)
Ibland måste man gråta, gråta riktigt ordentligt, man kan inte alltid vara stark, man får inte vara stark jämt.


Ska snart dra iväg till jobbet för att jobba till 18.15. Sen blir det hem snabbt och vidare till stan där det nalkas fest. Kommer nog bli riktigt bra, jag är taggad till tusen. Var typ 100 år sedan jag var på fest (känns det som).
Nu ska jag göra mig klar och sedan dra iväg.

Adjöken!
Och mina vänner: Ni är grymtgrymt bra kom ihåg de!
Syster min påminde mig om denna artist nyss. Grymt bra!

And it´s all my fault

dagen idag har inneburit jobb från 16.00 till 20.15. alltså en kort dag. annars har dagen varit rätt lugn. jag och pappa drog upp till stan på matfesten, käkade frukost där och sen åkte vi vidare till Solbacken där jag inhandlade en ny mobil.
En sådan

hm.

hände just en knasig men kul sak..



så mycket känslor inom mig just nu. vet inte riktigt vad jag ska göra. om jag ska skratta eller gråta. väljer nog att inte göra någonting av de.
de var allt jag ville säga.
Godnatt!

:)

Nu har  båda flickorna dragit hem till umeå. Riktigt tråkigt kan jag ju säga. skulle gärna haft dom här några dagar till. men vi får se till att träffas snart igen!
Vi har hunnit med två godagoda middagar, filmtajm, proppa godsaker, druckit kaffe, varit på boda borg och bara pratat och chillat. Inte helt fel må jag säga. :)
Annars så har jag kommit hem från stugan nyss, har hunnit vara på byn en sväng för att kolla efter hårfärg men de fanns bara hårfärg för 106:-, eftersom jag behöver två stycken till mitt långa hår så kände jag att de blev lite för dyrt, det skulle alltså ha blivit drygt 200 spänn för lite hårfärg.
Adjöken!:)
Här är tröjan jag vill ha! Vad tycker ni? :)

hehehe

Nu är det färdigstädat. I alla fall enligt mig. När mamma kommer hem tycker hon inte de. Inte ens i telefonen tyckte hon de. Hon ansåg att jag skulle dammtorka mitt rum och torka bordet i källaren samt damsuga källaren. Men jag menar på att mitt rum inte alls är så dammigt de kan vänta en månad till, bordet i källaren kan jag torka av när vi ska sitta där och dom kommer inte se dammet i källaren eftersom det är så mörk så jag skiter i de. Och med vi menar jag angelica, jag och linnéa. Ni som är lite tröga här måste ju få lite detaljerat för annars snurrar era hjärnor för mycket. Hehehe.
jag måste bara klaga på mian armbågar också. eller egentligen är det min säng. den tar ont. när jag ligger på mage framför datorn så ligger jag på armbågarna, hoppas ni fattar, och då tar de svinont i armbågarna. de känns typ som att man skrapar upp dom små stackarna. ni som inte tycker synd om mina armbågar kan sticka här ifrån för de är jävligt synd om dom! punkt slut.
Nu ska jag hitta på något annat, vad vet jag inte. jo de vet jag visst de, tvättmaskinen blev just klar så jag ska hänga lite tvätt. Adjöken!
Rangvald igen.

.

Ångest.

Jag saknar dig

Såg denna film ikväll tillsammans med Linnea, Sofia och Mattis. Riktigt gripande och tung film. Grät som en tok. Och fick bajsångest. Rekomenderar den starkt!

Rangvald gör entré

Juvligt och lite smått elakt sådär njuder jag av denna morgon då dom flesta sitter i skolbänken och jag i ligger i sängen. Hehe för dom som börjar skolan idag.
Och nu över till dagen. (läs de med din rapportröst)
Ska snart kliva upp för att göra mig klar. Körskolan kallar och sedan stadens stad. Har hittat en tröja på internet som jag vill kika på i verkliga livet. blir lite mer live då.
Ragvald ville bara säga godmorgon.

jag har blivit vald av andra, det är min hemlighet

Hela helgen har jag sagt till mig själv vid 20.00 tiden att jag ska sova tidigt, senast klockan 22.00 ska jag ha slått på en film och stängt ner facebook. Har det blivit så? Nej, jag ligger och kollar runt på facebook till 00.00 och kan bli längre än de också. Sen kan jag vara duktig också och slå på en film vid 23.00 men blir uttråkad efter en stund och loggar in på facebook igen.
Var bara de oviktiga jag ville säga, nu sk ajag faktiskt slå på en film.
Sov gott!

Sister

A sister is someone who leads you when you are having a problem.
A sister makes you laugh and cry.
A sister is someone who likes to fight with you.
A sister is the one who stands with you in all your ups and downs.
A sister makes you remember who you really are.
A sister sometimes makes you cry when they are very sad.
A sister is someone who is always there for you through all the laughter and tears.
A sister is real.
A sister never will pretend.
A sister is someone like you whom I treasure everyday in my heart.

I love you sister!

Rain

And I'm still waiting for the rain to fall.
Pour real life down on me.
'Cause I can't hold on to anything this good enough.

när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

  • Jobb
  • Stugan
  • Tittat på minnescermonin för offren i Norge
Det var hemskt. Så himla fruktansvärt. Stackars människor som var med om terrorattacken. Förstår inte hur en enda människa kan göra sådär mot så många.
Huvvahuvva!
Men något jag gillar mer är den kommande veckan. Den kommer bli sjukt bra.
Måndag: Körskolan med felle och stan tillsammans med hon och ludde. Kvällen kommer spenderas först hos mattis och sofia och sedan på bio med dessa två tjejer + linnea.:)
Tisdag: Körskolan troligtvis sen kommer linnéa och Angelica!!!!!!! gud vad jag längtar! :D
Onsdag: Boda borg tillsammans med bara bra folk! :D
Torsdag: Angelica och linnéa är här, angelica åker hem, vet inte när linnéa åker hem. men om hon är kvar hittar vi nog på något kuligt:)
Fredag: om linnéa är kvar blir de att umgås med henne, annars blir det nog körskolan och sedan jobb i fyra timmar:)
Lördag: Jobb och sen kanske fest:)
Söndag: Inga planer alls:)

Jag har varit där förutom men är inte rädd

Godkvällens!
Dagen har varit fullspäckad. Den började vid sju-halv åtta. Steg upp och gjorde mig i ordning för att tio i åtta cykla iväg till jobbet. Jobbade till 13.00. Ut i den väntande bilden där farfar och pappa satt. Vi åkte till flygplatsen och såg flyguppvisningar. Vid halv fyra blev det att åka hem och därefter kom Linnea. Vi lagade middag och åt självklart, efter maten for vi till stallet och red 1,5 timme typ. Drog hem och badade i älven. När vi hade doppat oss körde vi till Linnea och vid tio tiden började jag gå hem tillsammans med Linnea, Mattis och Sofia men Linnea var tvungen vända hemåt efter en stund men Mattis och sofia följde med hem till mig och har varit här tills nu. Så som sagt: en fullspäckad dag med en massa roligheter. Nu ska jag slå igen ögonen och sooova till halv åtta imorgon då jobbet kallar kvar över.
Godnatt!

Det blir en hemlös individ

Känner att jag varken vill eller borde vara ensam ikväll. Men har inte så mycket val. Klockan är alldeles för mycket. Jag ska upp klockan sju. Dessutom är typ dom flesta på fest eller har vänner på besök. Så har inte så stort val. Men ska snart lägga mig och slå igen dom blå.
En grej till. Jag vill flytta nu på en gång. Jag är less på Norrland. Det finns ingenting här.
Jag saknar dig!

Gör denna igen

Dagens humör: Trött. Glad. Ledsen. Nedstämd.
Dagens mående: Ungefär som ovan.

Dagens borde: Sova.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink: Eyeliner och mascara
Dagens klädsel: Strumpbyxor och myströja
Dagens planer: Sova.
Dagens materiella vill ha: Körkortet typ.
Dagens fundering: Livet. 
Dagens beroende: Vatten.
Dagens tråkigaste: Jobbet.
Dagens längtan: Utlandet.

Dagens superlängtan: Bort härifrån.
Dagens tidning: Aftonbladet.
Dagens låt: 1.000.000 Nollor


1.000.000 Nollor

Gormorgon mina din. Hur står de till med er?
Jag har just varit ute med skruttis, han vägrade lyssna så jag fick damp och tvingade han springa fort resten av vägen hem. Fan vad jag blev less på han! Men nu är jag vän med han men han är inte vän med mig. Men under dagen kommer han ha glömt bort vårat bråk så han kommer vara tokglad när jag kommer hem. Hehe.
Jag ska snart cykla iväg till jobbet. Jobbar 11-20.15. Och vi får varor idag så de kommer nog gå fort. :)

Nalle puh

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.
Älskade Nalle puh, du är allt bra du!

Hanapee

Alltså kolla in sista bilden på denna sida:
http://hanapee.blogg.se/2011/august/nektarinsasong.html#comment
jag dör på fullaste allvar. har nog aldrig sett något mer groteskt. HAHAHHAHHAHAHHAHA.
och lite mer HAHHAHAHHAHAHHA.
LÄS HENNES BLOGG! 
HON ÄGER!

Animals

Dessa tre djur har jag bland annat skött i två veckor. Joker (hunden) och två kissebebisar. Bebisarnas mamma samt en gammal katt. Väldigt mysigt med kissebebisar och jag skulle vilja ta hem dom båda. Även hunden. Men nu går ju inte de. Men när jag har egen lägenhet blir det Notus och en kissebebis.
Adjöken!

så vi hördes aldrig mera men det gör ingenting

Ligger i Friggebon och slöar. Hör regnet smattra på taket. Det är mysigt. Jag trivs. Och jag vet att jag har det bra. Jag ligger och funderar på vart livet är påväg. Vart jag är om ett år? Har jag jobb eller inte? Bor jag kvar här i norr eller har jag tagit mig söderut? Vilka vänner har jag kvar? Har jag nya vänner?
Jag tycker livet är spännande. Jag har inte den blekaste aning om vart jag är påväg. Men ändå känns det bra. Det känns bra att inte veta. Det känns bra att jag kan göra exakt vad jag vill nu. Ta mig exakt vart som helst. Så långt jag bara vill. Det enda läskiga är att göra allting själv. Att ta sig iväg alldeles ensam. Hamna på ett ställe där jag inte känner någon. Men det blir ändå bra. Det känns bra.

-

Inte bra.

Lista

Ringde dig senast: Min far

Ringde du senast:
Du sms'ade med:
Din visningsbild på msn:
En Vinter bild:
En sommar bild:
En konstig bild:
En bild på något/någon du älskar:
Notus. Familj. Vänner. Landskap. Skåne. Utlandet. USA. Livet.

Fick dig senast att skratta:
får lov att lägga upp denna igen. Skrattar varje gång jag ser den.

En bild på någon du tycker är snäll:
En bild på någon du inte träffat på länge:
En barndomsvän:
En bild där du är lycklig:
Både lycklig på bilden och i staden där jag befinner mig i när bilden tas.

En bild på en plats du gillar:
bild från google. Skåne

En bild på en Person du saknar:
Gud vad jag saknar dig!

En valfri bild:

There are billions of people in the world, but sometimes all you need is one

"At this moment there are 6470818671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, sixs billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one"



-

Det finns ingen sten så tung
som sorgen vi känner.

Det finns ingen ros så vacker
som minnena av dig.

pölsa

ny design. tryck F5 om ni inte ser. inte riktigt nöjd. headern kommer nog åka bort rätt snart. men den få sitta kvar tills imorgon iaf.
har någon något förslag på en bra serie som jag kan börja se på?

Låt mig låna din kraft, jag kan dämpa mitt fall

  • Jobbet idag har varit dryyygt, fanns absolut INGENTING att göra. Alla varor som kom igår var ute i butiken och inga nya kom idag utan dom kommer imorgon och inget behövdes fyllas på. Så istället roade jag och mia oss med att göra en Maskot. Han har inget namn men han är väldigt läskig. Om han finns kvar på fredag ska jag ta ett kort på han och visa er. hehehe ni kommer bli skitskraja.
  • Notus är hemma. Han är dundersöt och vi ska snart ta en liten promenix tror jag. Och förresten ni som säger att notus är ful och odräglig kan fan ta sig i röven. är så jävla less på att ni klankar ner på min hund. visst han fattar ingenting men jag fattar och jag blir sårad PÅ RIKTIGT. tyck att jag är en fjolla eller vad fan ni vill när jag skriver de här men jag är less och jag är sårad. de är inte så jävla kul att höra att ens hund är ful, dum, odräglig. När han inte ens är de, han är inte odräglig eller ful. Visst, han ser inte ut som alla andra, men de kan ju vara för att han är 14 raser i sig och inte är någon perfekt rashund som har alla problem/sjukdomar en hund kan ha. Så låt bli att klanka ner på min hund.
  • har sökt ett jobb idag, ett jobb i växjö. hoppas att jag får de men tror inte de fast vi ser väl.
Adjöken!
coola brudar ;)

en dag står han mitt i askan med ett litet barn i handen vilsen som en flykting i sitt barndomsland

angelica: Jaha, hon ska dit snart, typ på fredag eller något sånt :)

Just kommit hem från bilbingon. Vann inte ett piss. De sög. Men det var ändå kul med bilbingo, om mormor inte har ont på torsdag ska vi iväg till robertfors. hehe. Förresten så var inte bilbingon på Vitberget utan Bureberget, hade hört helt fel.
Nu ska jag gå och lägga mig, upp imorgon för att jobba från 11.00 till 20.15.
Sov gott!

Don´t forget me

Äter förtillfället lite middag i form av makaroner. Snart ska jag vara hos mormor, vi ska dra på Vitberget och spela bilbingo. Hehe. Vi kommer vinna hela skiten. Förhoppningsvis.
Ska i alla fall bli kul att umgås med henne, hinner som aldrig. Men igår lovade jag henne att komma förbi och idag ringde hon och frågade ifall jag ville följa med på bilbingo. :)

Nu hinner jag inte skriva mera. Jag skriver mer ikväll om hur det gick!

Adjöken!


When you get what you want but not what you need

angelica: vadå montenegro? ^o)

kvällen har spenderats med en kamera, en matilda, två hundar, en chipspåse, en godispåse, en cheese balls. två kattungar, en kattmamma och husets ägare. nu ligger jag i minstingens säng och ska sova. är dödstrött som typ alltid.
och nu hör jag musik från andra rummet som jag mig minnen. åååh vad jag älskade den här filmen. tror det är Lilo och Stitch. tror de var min favoritfilm när jag var mindre och om jag ska vara ärlig tycker jag fortfarande om den.
just ja, sova var det.
Adjöken!
en sjukt god kolapaj som mamma gjorde i sommar.

Resa någon?

Jag är så grymt sugen på att resa bort så nu tänkte jag höra med er om någon är PÅ. inte bara tvek utan någon som vill följa med mig till typ barcelona (eftersom det går billiga flyt dit ;). Jag hittade flyg för 2.312 och då är det för fyra personer. Jag hittade billigare också men då skulle vi vara borta i två och en halv vecka och nu i detta pris var det 1,5 vecka. Dock måste man nog boka ett hotell också men de finns säkert att hitta något bra. :)
Så är någon på att åka iväg till Barcelona?



Dagens

Dagens humör: lite sådär halft

Dagens mående: inte helt perfekt

Dagens borde: duscha

Dagens frisyr: svans som jag haft sen igår och under natten

Dagens smink: gårdagens

Dagens klädsel: jeans, tröja

Dagens planer: jobba och städa

Dagens materiella vill ha: pengar, ett flygplan, mobil

Dagens fundering: nattens dröm..

Dagens beroende: kattungarna

Dagens tråkigaste: jobbet

Dagens längtan: utlandet

Dagens superlängtan: nästa födelsedag, ett jobb i södra sveige, flytt

Dagens tidning: Aftonbladet

Dagens låt: Det mesta med kapten röd


Spya <3 Nea = sant

Har just spytt upp hela middagen på grund av hostan. Inte speciellt nice om jag får säga de själv, tror jag ska ringa vårdcentralen imorgon och höra vad jag ska ta mig till för såhär kan det inte fortsätta. Det är ju som inget annat heller förutom hostan. Vi ser väl.
Före jag spydde så har jag hunnit med att plocka hallon med farfar, vi fick inte hem allt för mycket men kanske 1-2 liter. Senare åkte jag och syster till stan där jag kollade på mobiler men köpte ett USB och hon köpte en massa saker. Sen bar det av till stugan för att käka middag med farmor och farfar och resten av kvällen vet ni ju redan vad jag har hållt på med.
Ska nog bara ta det lugnt i soffan ikväll, ska en sväng till mimmi (våran katt) och ge henne mat och ut med Joker men annars är jag fastklistrad här.
Vi hörs!
En kväll i sommar med Ludde och Felle. :)

Never gonna break Not for a part in any gamut of the dark

jag har typ haft världens jobbigaste dag idag. ingenting har gått bra. har klämt mina fingrar mest hela tiden, rivit mig på kartonger, tappat ner en burk med grillolja så allting for ut och glasburken gick sönder, tänkt helt fel när jag skulle skicka iväg ett Rek och massa sånt här småsaker. Var något less där i slutet av dagen.
Det enda bra med dagen var att jag lyckades bli klar i frukten helt jäkla själv. De trodde jag faktiskt inte.
Efter jobbet kom mamma och häntade mig så vi åkte ut till stugan och här har jag varit. kollat efter lite jobb och hittat några i södra sverige som jag kanske ska söka till. bättre söka än inte.
nu ligger jag och notus i sängen och ska sova, eller han sover redan men jag ska väl snart sova.
Vi hörs!
Bus mellan joker och notus för någon dag sedan.

So itʼs storming on the lake Little waves our bodies break

Jag avslutar kvällen med en låt

Allting kommer bli bra

Felle: var aldrig upp till stan idag så får byta till max 25 någon annan dag. :)

  • Varit i bureå
  • Duschat
  • Spytt
  • Hostat
  • Åkt till stugan igen
  • Ätit
  • Sett AIKs första träning på datorn
  • Bakat en blåbärspaj
  • Slått sönder mammas kaffepress
Det är min dag. Spyan var inte nice. Hostade så mycket så tillslut spytta jag. Men nu har jag fått meducin (som pippi sa) så kanske hostan ger sig.
Imorgon är det jobb igen, inte allt för jobbig dag, 10.30-18.00. Rätt bra.
Hade inte mycket mer att säga så jag ska ta och äta lite blåbärspaj nu och se fortsätta se allsång på skansen.
Adjöken!

i have a black pencil in my hand

jag och två hundar ligger i min lilla lekstuga. hundarna sover,notus i sängen vid fötterna och joker på golvet vid dörren, men jag är vaken fast de kommer inte vara så länge till för snart ska jag stänga mina smö ögonlock. jag är dundertrött.
imorgon är jag ledig och ska spendera dagen i stugan och vid middagstid ska jag till mormor och morfar. jag ska lära dom laga pekingsoppa. morfar blev störtförälskad i soppan sist jag gjorde den. annars kommer det inte hända mycket imorgon, eller just ja, om det är dåligt väder imorgon ska jag och mamma troligt vis upp till stan också. hon ska visa mig sofforna hon har tittat på så ska jag säga vilken jag tycker är bäst, sen ska jag nog inte på arbetsförmedlingen och skriva in mig. smartnyllet jag har ju varit så osmart. jag har inte skrivit in mig på arbetsförmedlingen än. det är nog de osmartaste jag gjort i sommar.
Jag har även tillgång till kameran nu så jag kommer nog lägga in alla bilder i datorn imorgon då har jag nya bilder som jag kan visa er och då blir bloggen helt plötsligt mycket roligare.
Godnatt!
ps. nu börjar notus snarka också.

svammel

jag är dödstrött och vill helst bara gå upp och lägga mig. har redan sovit en stund i soffan. dock kan jag inte gå upp och lägga mig eftersom felle och anderas fortfarande är kvar. suck. haha nej men det har varit trevligt att ha dom här. vi har käkat tacos, massa godis och sett två filmer. eller vi är på våran andra just nu. hänger inte riktigt med i den eftersom jag sovit större delen av filmen. men den andra var helt hyfsad. lite små skum och så men annars så. Hämnden var titeln på första filmen.
Nu ska jag nog se klart filmen och sen skicka iväg dessa trevliga människor så jag förhoppningsvis får sova mer än tre timmar inatt. förra natten var inte kul. vaknade och hostade som en tok och trodde typ att jag skulle dö, hade också en sån hostattack innan jag somnade, de var lite småläskigt men nu hoppas jag det är över för natten.
Adjöken!:)
- Jag saknar dig idag också..

I have no words to explain this chaos


här blev jag den jag här, här kommer jag förbli

Angelica: Min kamera är i stugan och jag är i bureå därför vill jag få hem min kamera :P

Jobbet gick hyfsat idag, rätt lugnt ändå. Troligtvis för att det regnade, då vill ingen gå ut. Hehe. Imorgon blir det att vakna klockan sju för att vara på jobbet 07.45. Tidigt men det blir bra ändå.
Hade inge mer att säga.
Adjöken!

Bus hela långa dagen

haha. kattungarna är galna. dom springer runt runt runt, ibland stannar dom upp och slåss lite, gör en kullerbytta eller stannar vid min datakabel och ska leka med den sen vidare upp på stolarna och sen ner och går till atack mot varandra. Dom är allt för söta:)

För att tala om lite vettigare saker men inte fullt så sött eller intressant så har jag lunch nu. Sen blir det jobb till klockan 20.15 och då får jag åka hem igen. Det Jag ser faktiskt fram emot min jobbarhelg eftersom jag jobbar så himla bra tider. 8-13 hela helgen om jag inte minns fel. dessutom får jag vara i frukten (som är det bästa området att vara på) och har bara två timmars kassa per dag.
Nej, nu ska jag lägga mig på golvet och busa med kissebebisarna:]
Ska försökta få hem min kamera också så kan ni få se dessa underverk!

småbebisarna

Småbebisarna är typ helt bedårande.
jag är förälskad i dom.
och när mamman är hårdhänt mot dom får jag ont i hjärtat.
:)

"har du tänkt lite på värdet"

Dagarna i umeå var toppen, så himla kul att träffa mina små fjärilar igen och jag hoppas det blir snart igen!
Nu sitter jag hos min kusin som är bortrest. jag ska sköta om huset och djuren.
djuren innehåller: en hund, två katter och två kissebebisar.
och kissebebisarna är så himla söta, tror jag ska ta och kidnappa dom när jag åker härifrån. hehehe.
ska snart ta joker under armen och cykla hem ttill mig. ska packa lite kläder.:)
Ikväll kommre syster också så får lite sällskap.
Adjöken! :)

´I´m clean, I´m clean´

1. The sims är nog det bästa spelet som finns. Jag har äntligen köpt ett eget (syrran drog med the sims när hon flyttade, den jäveln, dock var det hennes men jag tycker ändå hon inte hade rätt att ta spelet ifrån mig..) och jag har nördat spelet sen jag kom hem från jobbet ikväll och jag ska snart fortsätta att nörda.
Min sims-kille har varit otrogen mot sin tjej. Hon blev svinarg (förståerligt) han bad om ursäkt, dom förlovade sig, hon blev svinförbannad igen, dom blev vänner och nu är dom gifta, dom ska snart få barn. JObbet går bra för dom båda också, dom jobbar inom affär och båda är chefer. Hihihi. Älskade the sims, vill du gifta dig med mig? :]



2. Jag beställde kläder från H&M för någon vecka sedan och i fredags (tror jag det var) fick jag hem kläderna. Jag skickade efter ett linne och en långärmad tröja och den långärmade tröjan är jag helt galen i. Jag bara älskar den. Bästa köp hittils någonsin. den är mysig, den är färgig, den är gladig, den är skönig. Den är helt perfekt.



3. Jag älskar linnéas spellista och kan inte få nog av den. Alla låtar den innehåller är bara bäst och jag gungar med i svängarna och jag sitter typ och gråter sönder. ååååh jag blir så himla emotionell av alla låtar.



4. min hals är lite tokig med mig. den är inte riktigt som den ska. den är retig och jag hostar så mina lungor gör tokont. idag på jobbet trodde jag att dom skulle sprängas. det gjorde så himla ont i dom. men snart går de över som tur är. :D



5. jag blir lite less på sjukhus för tillfället. alla ligger typ på sjukhuset. känner 3 stycken som ligger/legat där på en vecka. vad håller ni på med? tycker ni alla kan ta och vara friska och må bra. ni ska heller inte vara med om någon olycka, nästan drunkna eller något sånt. var rädda om er mina små:)



6. jag är inte så duktig på att lägga upp bilder här på denna lilla blogg. men ska försöka bli bättre. har ungefär 400 bilder på min kamera som jag ska försöka rensa någon dag. jag vet bara inte vart jag ska rymma dom. ska försöka få igång min hårddisk så kanske jag kan förvara dom där och så ni också kan få ta del av mitt liv i bilder och inte bara text. är ju inte så kul att bara läsa en massa text och inte se några bilder.



7. Jag taggar morgondagen och ända till torsdag. kommer då befinna mig i Umeå (som jag säkert redan sagt en miljon gånger) men jag längtar så sinnes mycket att jag typ döööör. jag skulle NÄSTAN kunna skippa utlandet för att få bo i Umeå. så illa är det nästan. men inte ska jag skippa utlandet. jag kan bosätta mig i umeå när jag kommer hem därifrån. :)



8.
bara för att jag snackat om bilder så lägger jag upp en gammal bild från london!


9. Nu blir det the sims igen. På återseende! :)