Minnesstund

Minnesstunden i lördags var så fin. Kunde nog inte bli finare. Att få tända ljus och tänka några rader till han, att se bilder på han tillsammans med sina vänner, fin syster, sina systersöner, då han verkligen lös upp, man såg hur mycket han älskade dom. Och filmen som spelades upp. Så fin. Så fin låt. Så fint alltihopa. Och annonsen i tidningen. Så fin. Styrkan hos hans syster går inte beskriva. Hon är så stark. 

Vila i frid John.
Du var så myckert för så många
<3



avbockade

  • varit och handlat
  • tagit en promenad med notus
  • tvättat
  • tagit ut alla mattor
  • dammsugat
Nu återstår de bara att hänga tvätten, ta en promenad med vovven, duscha, fixa mig och sedan äta middag hos mormor. Sedan är jag redo för kvällens fest. 
De här med att samla mina tankar idag som var planen har de inte blivit något av. Jag orkar helt enkelt inte tänka mer. Hela veckan har bestått utav all tänkande. Jag hittar varken början eller slutet på allting. Vart sak man börja? Men den största frågan är Hur fan ska jag orka gå igenom allt. 

Nog om de, nu taggar vi fest! :)


mina planer

Imorgon är sista jobbdagen för veckan. Då tar jag helg. Jag tänker inte ta på mig något jobb på fredag. Jag behöver den dagen. Samla mina tankar. Samla allt som hänt. Samla mitt liv. Reda ut allting. För jag ska fan ta mig igenom detta!

Och på fredagkväll är de fest. Festen som vi köpt biljetter till för typ 1 månad sedan. Som man taggat så länge. Den är här och den kommer bli kung. Vad som än händer - nästan.

På lördag blir de att förhoppningsvis vakna upp hemma. Ta bilen till stan med isa och gå på minnescermonin för John. Sedan hem och köra farmor och farfar till stugan för att sedan åka hem och umgås med isa resten av kvällen. 

Söndagen är oplanerad vilket känns skönt. Förhoppningsvis är de bra väder så man kan vara ute. Då blir det långpromenad med Notus.

Nu ska jag sova. Adjöken! 



-

Uppskatta era nära och kära för om ett ögonblick kan dom vara borta.



Det har varit en tuff dag. Nära till tårar mest hela tiden. Alla tankar är på ett helt annat håll. Jag går runt som en zombie. Vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till. Allt sorg. All ångest. Gör mig illamående. Gör mig till ett vrak. 

Vila i frid!



-

Jag blir så himla ledsen och less på allt skit som man får gå igenom
hur mycket ska man orka egentligen?


Vila i frid!

Gårkvällen som skulle bli så bra blev inte alls så bra. 
Det känns overkligt att någon så ung ska dö av något sånt skit
Det är så svårt att förstå, det är så himla svårt

Natten var minst lika hemsk,
Drömt massa om honom
Drömt massa om familjen
Drömt massa om alla omkring
Vaknat gång på gång

Jag sänder alla kramar till hans familj!

Vila i frid tremänning <3

21-04-12

Dagens jobbardag på fem timmar gick hur fort som helst. Jag började och helt plötsligt slutade jag. Vart tog dagen vägen, hann absolut inte allt jag hade tänkt. Men helt klart skönt ändå. Ikväll bjuder morbror på mat, ska bli gott som alltid. Han är så duktig på att laga mat. 
Annars så är jag dunder avis på mamma och pappa som är i Mexico just nu och får sol på sig. Vill så gärna iväg jag också. Men får vänta ungefär en månad till tills jag drar till solen. 

Nu ska jag börja göra mig klar för att åka till morbror. Vi hörs! 

Bästaste bästa serien som nu tagit slut.

För sju månader sedan..



Som en kompis skrev.
För sju månader sedan tänkte jag att en person som tagit någon annans liv förtjänar att dö.

Idag tänker jag inte så. 
Idag vet jag en person, en person som är trevlig - som tar hand om sin familj - som öppnar dörren för andra - som inte alls är ond, som tagit någon annans liv, som inte alls förtjänar att dö. 

Det är så obeskrivligt tragiskt och smärtsamt..

jävla helvetes fitt tidning!!!

jag måste bara ventliera mig lite!!!

varför i helvete ska media få skriva ut namnet på den person som har dödat någon, eller för den delen gjort något brott?! seriöst. de är så jävla fel av media att namnge en person som inte själv godkänt att få sitt namn utskrivet! handlar allt om att folk ska bli intresserade av att köpa tidningen så ni får in era jävla pengar! går inte typ säkerheten för människor först? även om han eller hon dödat en annan människa. ska hela jävla världens få veta vad fan människan som dödade en annan heter?!?!!??!?!?! och hans familj då? nu kan varje jävla människa ta reda på vem hans familj är, har inte dom genomlidit nog? har inte dom tagit nog skada av detta! dom ska fan inte behöva ta mer skit från någon!
SÅ SATANS JÄVLA FÖRBANNAD!!!!

Ånäset

Jag är i ånäset över helgen för att sköta katterna samt hämta lite kraft. Senaste veckan har mitt mående verkligen pendlat. Ena stunden mår jag tok bra, jag är lyckligast i världen. Medans i nästa stund mår jag så dåligt som jag gjorde när jag var 14-15. Men det blir nog bra efter helgen. 

Vi hörs då! 


12 april 2012

Godmorgon!
Min morgon blev intesom jag tänkt mig, jag vaknade nämligen utav min chef som ringde. Trodde direkt jag hade försovit mig för jag ställde aldrig någon väckare igår kväll. Men så var inte fallet tack och lov. Han undrade bara om jag kunde jobba till stängning ikväll istället för till 17.00. :)

Så nu ligger jag här, nyduschad och fräsch. Ska snart ta och sminka mig för att sedan cykla iväg med Notus till farmor&farfar! 

Vi hörs! 


Såhär såg min tumme ut igår efter lite bus med Notus, heheh

i´m doing okej,

Jag har just kommit hem från stugan. Jag och mamma åkte dit för att hämta hem lite ved samt gå en promenad med notus. Snart ska jag lägga mig och se förra veckans grey´s avsnitt så jag kan se veckans på teven ikväll. Men först ville jag bara in och berätta om min dunder braiga första timme på jobbet.

Jag hade ett kassa pass första timmen på jobbet. När jag kommer i kassan och ska byta av min kollega så ser jag en helt ny bakgrund på skärmen. En molnbakgrund. + att dom gjort lite andra ändringar. Tidigare var bakgrunden bara grå och trist men nu är den så fin så. För er kanske de inte låter så himla kul men för en kassörska gör detta en hel dag bra. Det blir mycket roligare att sitta i kassan hädanefter! 

De var allt jag ville säga, Adjöken! :)



punkter

  • Jobbdagen varade enda till 20.15 - trist men pengar är alltid välkomna
  • Lön på fredag - taggar som fan, ska dock inte göra ett knyst med dom förutom att lägga allting på mitt sparkonto
  • Åt min första egengjorda pasta i pastmaskinen idag - helt ok men går att göra lite smarrigare
  • Har dragit ut lite gå-ner-i-vikt papper idag så nu ska kilona bort - taggar när jag nått mitt mål
  • Taggar helgen fett mycket!
Jag saknar dig!

födelsedag

Gårdagen var mys med släkt och presenter. är nöjd över de jag fick helt klart! nu är det ett år till nästa födelsedag, känns lite trist för de är alldeles för länge kvar. fast samtidigt inte för då blir man ännu ett år åldre. de går alldeles för fort nu. 

Menmen, idag blir det jobb. Inte alls peppad. Skulle vilja ha minst en veckas lov till. Får hoppas de är en kort dag men säkert inte. Jag har inte en aning om hur jag jobbar idag, vet bara att jag börjar 11. Bara för att jag vill att de ska vara en kort dag så är de säkert till stängning. 

Aja, nu måste jag lägga på ett kol. Adjöken! :)



Tjenare tjenare!

Måste bara slänga in ett litet punkt-inlägg såhär i stressen.

  • Ogillar folk som hoppar på människor som INTE kan försvara sig i stunden - Ni kan dra åt helvete!
  • Taggar kvällen galet mycket
  • Jag älskar livet just nu - Vädret gör mig lycklig!
  • Enda negativa i livet för tillfället är händelsen i morse - den sög mest av allt!
  • Älskar vädret
  • Älskar alla människor runt om mig - Ni är Bäst kom ihåg de!

 


Glad Påsk

Måste bara kika in och säga Glad Påsk.
Jag kommer befinna mig i stugan så något nytt kommer inte förrän nästa vecka. På lördag är det fest också. Ska bli dunder kul. Taggar som tusan. Men först blir det jobb. Har jobbat hela veckan men blir ledig söndag och måndag. Jiiihoo.

Vi hörs!


jag vill..


  • Flytta
  • Resa
  • Skaffa kissekatt
  • Inreda mitt egna hem
  • veta vad jag vill göra
  • orka plugga
  • Skaffa en till hund
  • ha massa pengar så jag har råd med allt jag vill ha råd med
  • ha svar någon gång!!
Ungefär så.