Värme

När man kan sitta på balkongen i bikini då är det sommar! Älskar denna värme som har kommit, hoppas den håller i sig hela sommaren. Hade varit grymt. Två kvällar i rad har jag och några kompisar suttit nere vid älven och haft de gött. Dock har det blåst lite småkallt men vad gör sånt när dagarna är grymma. Speciellt då man börjar sent och kan spendera några timmar ute. :)
 
Tillbaka till solläge!

Små saker gör en glad

helt otroligt!! sitter i telefon med en kvinna där dom ALLTID är otrevlig när jag ringer, men denna kvinna är så himla trevlig och förstående och verkligen gör sitt bästa. Nu ska hon till och med ringa upp mig när allting är klart!! toppen, såna här saker kan göra ens dag! :)

Mat och varmt

Min lägenhet kokat. Det är så fruktansvärt varmt här inne, både jag och Notus snurrar runt, byter plats och snurrar lite till. Har öppnat fönstret litegrann men eftersom jag har en katt som väldigt gärna smiter ut kan jag inte öppna de allt för mycket. 
 
På tal om något helt annat som är ännu mindre intressant är att jag försöker förändra mitt liv lite smått. Eller förändra och förändra. Jag ska från och med igår försöka äta mat här hemma. Det är ytterst sällan jag lagar mat hemma när jag är själv. Jag kan nog räka gångerna på en halv hand då jag lagat mat själv. Men nu måste jag börja, det är inte bra att inte äta. Det händer ibland (eller typ varje ledig dag) att jag bara äter frukost och sen kanske en frukt eller så äter jag ingenting alls. Jag älskar att laga mat, det finns inge roligare än att laga mat och baka men då ska man laga till flera personer. Vi ser väl hur detta går, men försöka kan man ju alltid ;)
 

veckan

 
Några bilder från senaste veckan. 
1. Kiwibebis har legat på mig nu ikväll och sovit, jag bara älskar när hon gör de, händer så himla sällan. Oftast är de full fart.
2. Helgen bjöd på underbart väder så var hem till päronen och slöade, tvättade bilen och hjälpte mamma i trädgården
3. Farmor bjöd på plättar i torsdags
4 och 5, fick fika på säng i måndags av farmor därefter kom syster och vi åkte till piteå en sväng. 
 
Såhär har veckan sett ut för mig + en massa jobb. Denna vecka kommer att bestå utav 2 arbetsdagar och sedan åker jag till Stockholm på fredag. Wiiihoo:D

hejhej

Godmorgon världen! 
Nu var de ett bra tag sedan sist min anledning är att jag har i stort sett bott i stugan hela maj så tillgången till en dator har inte varit så stor. Men nu har jag en ny telefon som är lite enklare och smidigare att blogga ifrån så jag får försöka bli lite bättre på att uppdatera er om mitt spännande luv ;) 
Sitter hur som helst på jobbet just nu, har haft jobbhelg denna helg så imorgon blir jag äntligen ledig igen. Men sen blir de jobb tisdag-fredag innan jag går på helg ledigt :) nu måste jag tillbaka till bakandet! Ha de bra!:)

Sena nätter, tomma glas

Det var ett tag sedan jag var in hit och skrev, men jag har knappt varit hemma den senaste veckan så tiden har varit lite knappt. Men här får ni veckan i punktform: 
  • Jag har jobbat nästan varje dag
  • varit tokförkyld som forfarande inte har gått över
  • Syster var hem till päronen över helgen så besökte dom lite grann
  • bröt ihop lite smått hemma hos dom och därför blev det ingen fest för mig, typiskt att man ska lyckas bryta ihop när man som mest vill göra något och träffa lite människor..
  • sov hos päronen och Kiwi fick träffa systers katter (har nog den stördaste katten i världen som jagar en tokig katt som skulle kunna döda henne på två sekunder om katten skulle vilja ;)) 
  • jobbat lite till
  • grillat med dom bästa!!
  • sovit i stugan med ludde 
  • och till sist har jag firat valborg, eller fira och fira, hände inte allt för mycket. Gick ut och åt med ludde, åkte senare på kvällen till Tove och sen vidare till brasan vid kyrkan och sen hem för att sova för nu väntas jobb till klockan fem, röd dag = mycket pengar. hehhe :D
- Dom bästa och fullt normala! ;)
- Min och luddes middag igår, svinigt mycket och svinigt gott!
 
- Kiwi har fått börja vara ute lite smått, hon tycker de är lite spännande, minsta ljud blir hon livrädd för och springer in. Vinden är det läskigaste men hon blir modigare och modigare. :)