i´m just a breath away

  • Skoling
  • Tränling
  • Handling
  • Matling
  • Snart Felling
Det är min dag i -ling.
Hur har eran dag i -ling sett ut?

Om cirka en timme och 15 minuter, eller det där var exakt men strunt samma, så landar min allra bästa vän. Då ska hon komma hit och sova över. Fast först ska hon berätta allt som hänt i Riga. Sen kan hon få sova lite grann. Jag längtar. Har inte varit ensam med henne på toklänge känns det som.

.

.
.
less
.
.


look me in the heart and tell me you wont go

Varit ute med skotern i drygt två timmar. Hur skönt som helst. sen åkte jag och pappa och hämtade pulkan med skotern så ÄNTLIGEN är den hemma och hela familjen kan åka iväg. Vi ska kanske ut imorgon också om det är bra väder, hoppas hoppas. Och hoppas syster kan följa med då också!! :)
.
Ikväll blir det fest så jag måste snart börja göra mig klar för halv fem ska vi iväg till mormor och äta. Ska bli kul att umgås lite med gammalt folk, eller två gamla vänner iaf. resan är man ju med lite då och då.
.
Adjöken!



roligheter

jag måste bara kila in här fast jag inte riktigt har tid och berätta att jag hittat så himla mycket saker från förr-i-tiden. både bra och dåliga saker. bästa är ändå alla låtar, sagor, felle<3ludvig, jag skrivit. felle är en stor del i allting också. hittade ett egetgjort album som jag fick av felle när jag fyllde 15. himla kul!
Nej, nu måste jag fortsätta städningen om jag ska bli klar och hinna med de andra.
Adjöken!

kommentera gärna

Förresten, vad är det med min statestik? har alla läsare försvunnit eller? från att ha haft typ 10 per dag till att ha 1. Ni som läser min blogg kan väl kommentera något. Bara en siffra eller bokstav om ni så vill. eller om ni vill säga hur ofta ni är inne på bloggen. anonymt eller inte, ni väljer själv.

eller är det någon fler som har likadag? detta hände för mig över en dag typ också.

vore jätte snällt om ni ville göra detta.

Fullspäckad morgondag

Imorgondagens planer ser ut såhär:

  • Ut med skruttis
  • Städa mitt rum
  • Besöka mormor
  • Handla mat
  • Laga mat till el familjo utom syster som inte är hemma :(
  • Mellan 6-7 på kvällen kommer mattis, sofia, linnea och kajsa för att se film. Trassel och sen vill sofia och mattis se någon rysare, men vi får allt se hur det blir med de.

Kommer nog inte skriva på hela dagen imorgon då jag har fullt upp. Speciellt med städningen, ser ut som ett bombnedslag. Jag hatar att städa men jag älskar att se det rent. Sen när jag har stökat ner övertygar jag mig och nästan alla andra att jag trivs bäst med smutsen bara för att jag inte vill städa.


You'd better watch out, cause I like you

vet inte varför jag skrev detta, de bara rann ur fingrarna. men här har ni, en pyttepytte liten del av mitt liv.



För några år sedan lyssnade jag jämt på Johnny Cash. Han var typ guden i mitt liv. Men de senaste åren har han som försvunnit. Jag har inte lyssnat på han mycket. Bara någon enstaka låt då och då. Det är lite knasigt hur man kan gå från att avguda en artist till att knappt lyssna på han. Visst tycker jag han är grymt bra fortfarande, men inte sådär bra som jag tyckte då. Kanske var det tiden, måendet och allt som spelade in. Kanske var det så att jag behövde någon, vill inte kalla det för en förebild men något åt de hållet i alla fall.



Jag funderar ofta på den tiden då jag gick igenom mycket. den tiden då jag var långt ifrån stabil. då min trygghet kunde vara att stänga in mig i en garderob. då jag gjorde saker mot mig själv som jag ångrar så himla mycket idag. Tiden då jag stängde ut alla som ville nå mig. jag kan nog inte förlåta mig än på ett bra tag för de. jag kan känna en sån ånger för allt jag gjort.
jag har insett att vändningen kom när jag var med om en av de smärtsamaste sakerna i mitt liv..



jag började öppna ögonen när Kevin tog sitt liv. det var då jag började fatta vad jag höll på med. och jag insåg också att jag måste sluta med allt. kanske inte för min skull. men för min familjs skull. för mina vänners skull. jag ville och vill aldrig att någon i min närhet ska uppleva det jag upplevde från 23 mars 2008 och framåt. eller speciellt den 26 mars. det är sällan jag pratar om han nu för tiden. fast jag tror jag alltid har pratat sparsamt om han. kan vara för att han är ett ämne som är så nära inpå mig. det är alldeles för känsligt.



den varelse som har varit den bästa i mitt liv sedan 2007 är skruttis. min "lilla" vovve. han är nog den som fått ta emot flest tårar. och han har fått mig att skratta när absolut ingen annan kan. han är min lilla gullegris samtidigt som han kan vara djävulen själv. jag kan retas med han hur mycket jag vill men jag får alltid tillbaka också. jag kan göra det mesta med han utan att han protesterar, som den gången då jag klädde in HELA han med papper. hittar inte bild på de nu men någonstans ska det finnas bildbevis.


man önskar ju att man var sådär smal i dagens läge också´

sen har jag haft andra super kompisar som söttat mig och tagit mig dit jag är idag. för idag är jag en helt annan person. jag är en person som vågar. vågar saker som jag förut aldrig skulle ha vågat. jag vågar utsätta mig för obehagliga saker, saker jag är rädd för. för jag vet att jag tar mig igenom allt. och så länge allting är på mina villkor är det Okej.
jag kommer alltid ha mina dalar och mina toppar precis som alla andra. jag är en helt vanlig människa idag. förut var jag någon slags maskin kanske jag kan kalla mig, som bara gick och gick utan ett mål. idag har jag mål, jag vet ungefär vad jag vill några år framöver och jag älskar livet.

det är ingen som vet om hela min historia. och jag kommer aldrig avslöja hela, för det är mycket jag har förträngt och det är för mycket som är alldeles för jobbigt att prata om. men jag kommer aldrig hamna där jag en gång var.

förut var jag livrädd för att leva
men nu är jag dödsrädd för att dö


cola och big brother

mår så himla mycket bättre idag. har inte mått illa någonting. har inte kräkts ett dugg sedan 4-5.30 inatt. har till och med fått i mig en tallrik blåbärsfil och mysli. angelina har varit så himla snäll så hon köpt cola till mig också. det är typ de bästa när man har magsjuka. hur gott som helst. har alltid fått cola när jag haft magsjuka. pappa brukade alltid röra om i colan så att kolsyran skulle försvinna. :)
imorgon ska jag åka hem till bureå också. blir skönt, det är inte så kul att inte vara hemma då man har magsjuka. känns inte så fräscht heller. och jag vill inte smitta A och F då är det bättre att jag smittar min egen familj.
nu ska jag fortsätta se big brother. har legat och sett de hela, hela dagen. fast nu börjar de bli lite ointressant, dom sitter bara i en soffa och snackar och killarna ligger/sitter i sina sängar och sover eller läser. menmen, tidsfördriv.
Adjöken!

huvva.

VARNING!
INLÄGG OM SPYA!

känns som jag har spya exakt överallt. inte nice. och det luktar spya i hela mitt rum och mina händer. hur tusan kan mina händer lukta spya? jag har ju inte direkt tagit i spyan.
och jag kan inte sova heller. eller jo, korta stunder. jag vaknar och mår skit illa. tror jag ska spy, gör jag de? nej. fast sen vaknar jag en stund senare och spyr så mina inälvor kommer ut.
men det är bara att härda ut. inget man kan göra åt när man väl fått magsjuka. men jag hoppas det är över snart för jag lider!

spya

magsjuka...

:(

min mage är jätte uppsvälld, jag ser gravid ut. och jag mår illa. och jag har ont i huvudet.

..

.
för mycket tankar. jag orkar inte. jag vill bryta ihop. men jag kan inte. jag vill inte vara ensam. men jag är ensam.
.
.
.


..

tung eftermiddag. har mest lust att supa skallen av mig just nu. någon som är på och har sprit?





dnöskjfdvijvmölckvmöidsjfälskmvd

har världens hål just nu så sitter och tråkar. finns absolut ingenting att göra här på skolan. jag hoppas linnéa och angelica vill gå och äta snart för jag är HUNGRIG SOM EN VAMPYR!! men aja, nu har jag inge mer att skriva. adjöken!

du får ta den tid du behöver

notus ligger i säng bädd i mitt rum och snarkar. mamma och pappa ligger också och snarkar. men jag kan inte sova. det är alldeles för rörigt i skallen. jag ska upp om fyra timmar också. känns inte lockande. men det är bara att he sig upp när klockan ringer. dessutom är jag hungrig. men det är så himla besvärligt att stiga upp och hoppa ut till köket med kryckorna och göra sig något. så jag är hungrig istället och hoppas på att hjärnaktiviteten minskar och jag får sova lite.
Godnatt!

Dag 25 – Min favorithögtid.

Jag har inte någon favorithögtid. Fast om hela sommaren får vara en högtid så är det min favorit. :)
åh jag tänkte värsta smarta bilden till detta inlägg. Den skulle föreställa en massa kor på en jätte grön äng med stängsel runt om. Jag gick in på google och sökte på sommar kor och tänkte bara där kommer jag hitta bilden. Men gjorde jag de? Nej, de kom upp en massa skor istället. blev rätt ledsen och besviken på google, trodde mer om den sidan...

The problem is all inside your head

Goddagens.
Har så sinnessjukt tråkigt idag. laddade ner filmen Sebbe tidigare som jag sett en gång förut också men då var jag road någon timme i alla fall. Just nu håller mamma på att baka bullar som jag ska hjälpa till med senare. Men tills dess händer det INGENTING. jag blir typ galen. jag kommer mig ju inte så långt heller annars skulle jag kunna åkt upp till stan och hälsat på mattis och sofia. fast dom kanske kommer till mig senare. Hoppas hoppas! Då ska jag bjuda på kaffe och nybakta bullar. Lovar att dom kommer svimma av godhet, sen ska jag skryta om att det är JAG som har bakat bullarna. Mohahaha. Nejdå, så elak ska jag inte vara. Det är ju ändå mamma som har gjort degen.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

bara för att det är en så himla bra serie. Den har allt!

festligheter :)

Hade en riktigt bra kväll igår. Kuliga människor. Det bästa var nog ändå när jag halkade på väg in och landade typ upp och ner i en soffa och fastnade där. Alla skrattade åt mig förutom snälla andreas som hjälpte mig. HAHAHAHHA. Så himla handikappad. :( xD Var inte så mycket folk ute på krogen, kanppt någon man kände igen men det funkade i alla fall. :)
Idag händer det inte mycket. Söla runt hemma. Det snackades om igår om en filmkväll men vilken dag det nu skulle vara vet jag inte. Men det visar sig nog. :)

But days have been lucky

vilken dag. har varit först på vårdcentralen i bureå, sedan upp till stan till röntgen och sedan vidare till akuten. men jag taggar kvällen i alla fall!!

el plano för el dagen

mitt huvud tar oooonnnntttt. inte nice. men det går nog över. ska typ tvinga min syster att knäcka till ryggen så går det nog över. planerna idag är många. eller inte jätte många men det lät bättre.
  • lunch hos el fammo och el faffo
  • besök hos min kära kusin el anno
  • hem
  • göra mig klar inför kvällen
  • försöka ta mig upp till stan och el festo
  • blir utgång på mollys förhoppningsvis, om inte mollys drar vi på olles
jag tänkte lägga in lite bilder, men nu hittade jag inte mappen där bilderna finns. får återkomma med dom.

överskottsenergi

HAHHAAH jag retas med mimmi (katten). hon står på skrivbordet framför mig, jag "plockar" ner henne till knäet och så håller vi på skit länge tills hon ger upp och hoppar ner på golvet. och nu hoppade hon upp för mitt knä och slog i stolen samtidigt. hahahah. nu blev hon typ sur och kröp ihop till en halvavlång köttbulle. snart attackerar hon nog mattan igen. tror djuren har lite överskottsenergi då ingen av dom vill vara ute då det är såhär kallt. ;)

el listo

Vad ska du göra ikväll? se one tree hill och glee, mysa med vovven och sova
Vad gjorde du klockan två inatt? sov

kan man vara vän med sitt ex? beror på varför man gjorde slut

nämn någon som gjorde dig glad idag: mamma och mina vänner

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? bäst med el moro

vilken är din favoritplats? stugan

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja

kommer du bäst överrens med personer av samma eller motsatt kön? de beror på hur personerna är

Vad gillar du för musik?
blandat

Vad är det roligaste du har gjort i veckan? vet faktiskt inte

Vad fick dig senast att skratta? mamma var knasig

Vad fick det senast att gråta? allt skit som är just nu och begravningen

Har du förlorat en familjemedlem? om du räknar familj som mamma, pappa och barn så nej, men annars ja

Vem är det mest synd om? en viss person som jag tycker hemskt mycket synd om

Vem åt du senast hos? Angelina om de räknas till att äta hos någon, annars vet jag inte

Vem vill du vara med idag? en viss person..

Vad ser du mest fram emot? studenten, sommaren, livet

Vad händer på fredag? fest!!!

Vad händer på lördag?
ingenting

Vad händer på söndag? ingenting heller så himla skönt.

vill du ha en pool? ja, vem vill inte de liksom?

Har du många kompisar? jag har dom jag har, och dom jag har är dom bästa

Vars vill du helst fara just nu? till andra sidan jordklotet men folk jag bara tycker om och leva livet,

om du fick vara, vem/vilka skulle du ta med dig? de svarade jag ju på just


Vad äter du helst? ingenting, jag är mätt och belåten

Vad gör dig lycklig? allt som inte gör mig olycklig

Idrottar du? gymmar

Vad är roligast i skolan? linnéa och angelica :p

Tråkigast? vissa idiotiska lärare och elever

Vem ringde dig senast? mamma fast jag svarade inte, eller jag missade de

Vem ringde du senast? mamma, men hon svarade inte heller, eller egentligen står det "hem" på min lista fast det var mamma jag skulle ha tag i :p

Vem smsade du med senast? mattis :D

Vem ska du sova hos nästa gång? haha, de har jag ju inte bestämt än xD

Vem av dina kompisar är:
Snyggast? alla såklart
Roligast? jag tycker faktist alla är roligapå sitt sätt.
Spårar mest? LUDVIG!! och felle spårar rätt mycket också
Kan du alltid skratta MED? Alla
kan du alltid skratta ÅT? Alla, ;)

Vad ska du göra nu? gå ner i källaren och hitta några tjockisar och sen krypa under teven

Känner du någon som har samma namn som dig?
ja, några till och med ;)

Vars vill du bo? inte i skellhell iaf

Någonting i ditt liv som du är missnöjd med
? JAAA, så himla mycket.

Vad heter din pappa? Bengt

Vad heter din mamma? Alfrida

Vad heter ditt/dina syskon? El systro

Om du får en önskan, som du vet slår in, vad skulle det vara? obegränsat med pengar och lycka för all framtid

I've been down this road before

  • bra
  • snurrig
  • konstig
  • flum
  • skratt
  • irritation
  • slapp
  • papprig
  • seg
  • snabb
  • kall

är några ord jag skulle vilja säga om dagen. den har varit både bra och dålig.

- det värsta är ändå att du inte ens hörde av dig...


still a weirdo after all this years

jag missade just bussen. var klar då den gick, surt. men det går ju fler bussar så det är lugnt. just nu sitter nellie i mitt knä. slickar mit lite på armen, slutar, kollar sig omkring, slickar lite till och nu lade hon sig. haha söthund. :)
åker hem till bureå idag också. får hoppas på att det inte är du himla kallt i helgen så jag och notus kan ta en utedag med massa roliga aktiviteter. men jag hoppas nog på för mycket eftersom det skulle vara kallgrader typ resten av året.

el linnéo :)

hahaha, linnéa du är för knasig. men tack i alla fall för el klommentaro. (även fast de inte var riktat till dig eller el angelicoo) men du är så snäll som kommenterar :)

kommentarer

så himla tråkigt. loggar in här på bloggen. inga kommentarer. alldeles tomt. kan säga att dom flesta, inte alla, som läser denna lilla ointressanta blogg suger på att kommentera vilket jag tycker är så himla tråkigt.

jag har inga minnen från igår

skolan har väl gått hyfsat idag. jag är inte alls på bra humör vissa stunder - men det blir bättre tillslut. efter skolan blev det gymmet. var tokless bara efter typ två minuter så blev inte så länge. nu har jag nyss ätit - sallad och bacon. så nu ska jag ta och diska sen bara slappa. jag har inte någon ork till att göra något..

..

kan inte allt helvete bara ta slut någon gång?..

New playlist

varje gång jag ska lägga in en ny låt i spellistan så lyckas jag dra den till New playlist... tror jag har någon sorts förälskelse till New playlist...

Get yourself together and leave

har inte varit så här arg som jag var idag på riktigt, riktigt länge. skolan gör så fruktansvärt fel anser jag. dom behandlar alla helt jävla olika. visst, man kan inte behandla alla exakt lika. men att ge andra lediga medans andra måste vara kvar på skolan. och sen säga att vi kan ta ledigt, men vadå då får vi ju frånvaro? vem fan vill de? vi lämnar detta nu, blir bara arg igen.

öppet hus idag. tråkigt som vanligt. men nu är jag iaf hemma, när jag gick hem snackade jag med världens bästa mamma och nu känns de mesta så himla mycket bättre. vad skulle man göra utan sin mamma?
nu ska jag nog packa väskan inför imorgon och sen slänga på mig pyen och krypa under täcket för att se en liten dokumentär som jag följer och sova. tidigkvällar är det bästa! :)

Dag 23 – En låt som får mig att gråta

när jag är ledsen kan vilken låt som helst få mig att gråta

..

gromespadskorvivarslakritsstångmedkarlssonskliseriskåran
så himla less på min hjärna

let me go tonight

jobbigt att jag just fick "våga visa dina känslor" på spåkulan och det är just de jag inte vill göra.

aja sånt är livet.
håller just nu på att laga mat, blir klickling inlindat i bacon och fetaost på och i, till de blir det wookgrönsaker. mums. eller de vet jag egentligen inte, jag tycker ju inte om fetaost i vanliga fall men jag testade detta iaf.
nej jag ger upp detta inlägg, har inget intressant att säga..

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.


allt tar sådär svinont

ibland dras jag tillbaka i tiden, minns dig
och då kommer saknaden
den enorma saknaden efter dig

och jag minns dagen då jag fick reda på det
att du var borta för allt framtid
men jag kan inte för mitt liv,
hur mycket jag än tänker,
minnas den dag du valde att gå bort

jag saknar dig
jag kommer alltid sakna dig
men jag har lärt mig leva med saknaden
den är lättare
inte lika smärtsam
men ibland åker jag bara tillbaka till tiden just efter din bortgång
och allt tar sådär svinont igen

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

taget av linnéa tror jag.

In our game there is no score

är supertrött idag. fattar inte varför ;) hehe. nej men har mest legat i soffan och sett en massa tvprogram. men nu gick jag och nellie till mitt rum och datorn. eller nellie sover bredvid mig men. x) tänkte försöka gå till affären tidigare men soffan var alldeles för skön så jag slängde ihop lite rester istället till middag.
ska leta reda på telefonnumret till en tatuerare nu och kanske ringa imorgon, ingen av dom vill ju svara på mailet jag skickat till dom båda. men aja, adjöken! :)

i just wanna hold her

har just vaknat, riktigt skönt att ha sovit såhär länge. gårkvällen var hur jäkla bra som helst. skrattade grymt mycket, och faktiskt så har jag börjat tycka att dansa är kul. hahaha, trodde aldrig jag skulle säga de.
idag blir det nog inte mycket gjort. kanske her mig ut på stan men troligtvis inte. är sugen på att gå på bio eller bowla. men de blir nog inte heller av. men det är skönt med en slappar dag efter en så dunderbraig kväll igår. :)

don't be afraid to slip and fall

Just kommit in från en kort skotertur på 40 minuter. de är riktigt skönt ute. fast när det började snöa i slutet tog det lite ont i ansiktet men de gjorde absolut ingenting. jag hoppas att jag kan ta bilkörkortet snart så jag kan börja på mitt skoterkörkort. då kan man ju fara ut med vännerna också.
Nu ska jag börja göra mig klar inför kvällen, ska försöka noppa mina omöjliga ögonbryn och spela hög musik. men får passa på när man är ensam hemma. har förresten gjort en ny spellista på spotify, eller börjat på en i alla fal. vet inte riktigt hur länge jag kommer lyssna på den. tycker nämligen inte jag är så duktig på att göra bra spellistor, jag lessnar så himla fort på dom. så istället brukar jag lyssna på linnéas spellistor som äger. nej just ja, de var ögonbrynen jag skulle börja med.. önska mig lycka till.

Dag 20 – Min favorit film.

jag har nog inte någon favoritfilm.

Men mina fingrar säger att det var ett segertåg

känner mig lite fin i kanten nu. sitter med ett vinglas och äter mörk choklad. dock är de vanlig blockchoklad och ingen lyxig. pratar också med pojken som fått mig på lite bättre humör. men han spelar cs så han är inte så social. men jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan han ikväll. <3<3
egentligen vet jag inte  varför jag skrev de här blogginlägget, kändes rätt meningslöst. men skit samma.
jo men just ja, jag skulle ju fota tårtan som jag gjorde idag och visa er. men kameran hade slut batteri så jag fotar den imorgon istället så får ni se.

<3

"För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas 
alla drömmar jag har glömt
Åh du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
all min längtan vill jag ge"

..

jag orkar verkligen inte med sånt här..
jag är tillbaka till 2007..

tårtbakning

här ska det bakas tårta! vet inte riktigt vem som ska äta den men jag ska i alla fall baka. är astaggad på att dekorera den så det är bäst att jag skyndar mig till byn och inhandlar alla saker och sätter igång för annars kommer man ju aldrig till de roliga. ni får se resultat senare :)

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

en gångs rakhyvlar + grönsaker + kyckling.
den här kycklingen påminn mig faktiskt om en lite kompis jag har. en som är rätt spårad men mycket mycket kul. nämligen FELICIA. HAHAHAHA. Felle du är som en gul dansande och spårad kyckling. xD

Klicka på bilden



lät du henne komma närmre

vaknade av notus igen, han väcker mig varje gång jag sover hemma. förutom när jag ska upp vid fem-sex tiden för då är han själv så trött. då brukar jag ge igen och väcka han. speciellt förut då mamma inte gick ut med han på morgonen. jag tror jag ska gå och väcka han nu för han har gått och lagt sig igen.
har lite planer för dagen som är bland annat att jag ska ut med notus nu på ett tag, sen iväg och gymma, efter de sa jag till min älskade kusin. resten av dagen är helt oplanerad vilket känns skönt.

volontärarbete

jag kollar på volontärresor och blir helt tokig. åh vad jag vill vara volontär. hjälpa barn som har de tufft. jag vet att jag ska åka till afrika ifall jag åker. och jag har läst om en massa projekt nu och jag vill åka på ALLA. kommer vara sjukt svårt att välja den dagen jag bokar resan.
har läst på den här sidan: http://volontarresor.se/index.asp.
någon som har lust att hänga med? :)

kakbakning. :D

jag är full av energi. men jag vet inte vad jag ska hitta på. eller jag ska nog gå ut och gå på ett litet tag. kanske svänger förbi byn och köper lite ingredienser till något som jag kan baka. men vad ska man baka då? jag har inte en aning. jag ska söka som en tok för att finna de godaste receptet i världen. åh vad avis ni kommer bli på mina goda kokor. och ni kommer inte få smaka på en enda. mohahahhahaha. mohahhaha.


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Frukost: Smothie gjord av banan, jordgubbar och mjölk. Drack öven varmchoklad.
Lunch: Ingenting
Middag: Stekta färska grönsaker med räkor i någon konstig sås. Inte allt för gott men gick att äta.

:)

vart tog dagen vägen?

åååh så himla irriterande!!! jag skulle just fara och gymma. hade packat allt, klätt på mig ytterkläderna, gick ut. kolla klockan. 14.59. kul. dom stänger 15.00. jävla bajs. och inte orkar jag dra till stan heller och gymma. vart har dagen tagit vägen? :(
men istället ska jag skriva en rapport. jiiihooo

el bildo el ja-o

Det var riktigt skönt ute på isen. gjorde ju varm choklad och istället för mackor gjorde jag en smothie. Tänkte jag skulle börja bli lite duktig och äta rätt nu när jag börjat träna också.
Det var -20 grader ute så vi var inte ute så himla länge men en timme blev det i alla fall. Men här kommer lite bilder som jag tog.




på hemvägen fick han dra sparken. men han hade lite problem i början. han kunde nämligen inte dra sparken utan att ha något i munnen att bära på. knasvovven !



sen lite bilder på katten som är överlycklig över att det är sol. så hon ligger i matrummet och solar sig. får lite ryck och skriker som en galning. imorse när jag steg upp och var i köket körde jag henne skrika högre och högre. tillslut kom hon till köket, tittade på mig, skrek, skrek lite till, skrek hysteriskt. sen gick hon och solade igen. knaskatt :)

chelupoa (en låt sjöng så, vette tusan vad jag lyssnar på, var meningen melissa horn men de blev något annat)

el gommoroo.
notus, haha jag skrev nyss nogot istället för notus. hahahahha.
det jag tänkte skriva var att notus har väckt mig tre gånger inatt, eller imorse är väl egentligen rätt. första gången var vid sex-halv sju. han var jätte gosig när han stod på golvet men när han hoppade upp i min säng så satte hans sig och såg ut som typ en drake. (han ville bli kliad) så himla typiskt. han vill aldrig gosa, han vill alltid bli kliad. kliad. kliad.kliad.kliad.kliad.kliad.kliad.kliad.kliad.kliad. han har blivit besatt av att bli kliad.kliad.kliad.kliad. men tillslut puttade jag omkull han (ja jag puttade omkull han), så han bara boooooom rakt ner på mig. så då hade jag ännu en gång en 35 kilos doooog on mig. och sen låste han typ fast mig, fast han var söt, han la huvudet över mig på något konstigt sätt så jag ville inte röra på mig eftersom han var så himla bajssöt. sen har han väckt mig två gånger till. sista gången var nyss. jag tror han vill ut. så jag ska gå och klä på mig och göra varmchoklad och mackor för att ta med och sätta mig på isen ett tag. tar med mig min al kammero och laddar upp lite bilder sen. känner att denna blogg är lite tråkig på bilder. men de ni har jag en anledning till:
- jag har inga nya roliga bilder, jag tar så sällan bilder nu för tiden. och jag är less på typ dom flesta bilder jag har och dom jag inte är less på är typ samma personer på bilderna. så ja, de blir ju också lite tråkigt.
men nu är de dex att kila.
el salvador min el polersch

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.



jag kan faktiskt inte komma på någon person jag skulle vilja byta liv med. så istället väljer jag min hund. jag skulle vilja veta vad som försigår i hans hjärna, hur hans tankar snurrar. för ibland kan han se så kul ut och verkar tänka så otroligt roliga och knäppa saker, och ibland kan man riktigt se hur han tycker man är dum i huvudet, jag skulle vilja veta allt egentligen. bara hur det känns att vara Notus. så jag väljer som sagt Notus om jag fick byta liv med någon för en dag. :)

tokälskling, det finns ingen eller inget som jag älskar lika mycket som jag älskar dig! <3

äntligen hemma (som tvprogramet)

är hemma i bureå nu, bussen var kul för felle var med så vi flummade. hörde en saga om någon katt och människa som letade kattens morrhår. men egentligen var de helt meningslöst att dom letade efter morrhåren för dom växer ju ut igen. haha den sög!
just ja, jag ringde upp numret, personen som ville ha tag i mig kommer ringa upp om de är så. så jag vet fortfarande inte vad allting handlade om. jag är nyfiken. jag fattar ingenting. jag hoppas dom ringer imorgon så jag får veta. jag väntar ju inte ens något sånt samtal. jag vet bara ett samtal jag väntar och de handlar då inte om alkohol. menmen, vi får väl se vad dom vill.
nu ska jag käka pommes el frittos och se one tree hill. :D

alkoholrådgivningen

hmm, har ett missat samtal. ett 090 nummer alltså från umeå. jag kollade upp de på hitta.se och såg att de var från alkoholrådgivingen. huh? vadå? har någon gått och sagt att jag är alkoholist eller? fattar ingenting, vem kan de vara? kanske får ta och ringa upp människan och fråga vad den vill.

nejnejnejnejnejnej

jag orkar inte gå upp. skulle ha gått upp för typ en halvtimme sedan men neeeej. jag orkar inte. känner ingen motivation till någonting. speciellt inte skolan. för vi gör ingenting där. varför ska vi ens behöva gå dit då? helt onödigt. men, ska väl försöka ta mig upp ändå.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

  • dator
  • laddare till dator
  • körkortsboken
  • skrivhäfte
  • en jävla massa pennor
  • medicin
  • halstabletter
  • skräp
  • batterier
  • träningskläder ligger där i just nu också som jag nyss packade
  • handuk, schampo, balsam, tvål, mascara, hudkräm, deo
  • plats
sen vet jag inte vad mer som finns där. och jag orkar inte kolla upp de heller. för egentligen, vem bryr sig om vad som finns i min väska?

min dag

kom inte hem förrän halv åtta ikväll så jag har som bara just hunnit att äta.
först blev det skola som vanligt, hade vi mycket att göra? nej! snackade med felle ett tag också och de behövdes vill jag lova. nu känns allt mycket bättre. ska bara ta tag i allt. och förhoppningsvis blir det ännu bättre, annars är de nog adjöken.
efter skolan åkte jag, angelica och linnéa till gymmet. de är så himla skönt att gymma, speciellt efteråt. men träningsverken är inte bra, mina armar och rygg dödar mig typ. hahaha, men men :p
efter gymmet åkte jag till mitt möte som varade till typ just före sju så jag hann med sju bussen hem. och nu har jag som sagt bara ätit, fick en asgod kaka också av angelina. mums.
skulle egentligen ut ikväll också men de sket sig eftersom min mor inte var hemma och kunde kolla hur mycket pengar jag hade. men de kommer ju fler tillfällen. :)
nu ska jag nog kolla saknerna inför imorgon, fylla i lite papper så förhoppningvis blir de rätt den här gången, sen ska jag sova för jag är hur trött som helst. :)

bajs

hahhahahha. jag sökte på hash på googel och då kom de typ upp hashbajskorvar. hahahhahha, jag dööör av skratt. xD typ de fulaste.

..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7534417.ab
varför gör någon jävla idiot såhär? förstör så många barn liv.
blir så grymt ledsen när jag läser sånt här. jag vet så väl att de existerar men när man får läsa om de så blir de ännu tydligare. jag hoppas
mannen får ett lååång lååång fängelsestraff. men troligtvis kommer han säkert bara få bo på psyket i något år och sen komma ut. och då kommer han bara fortsätta. jävla fittsverige!

öm

tjohoooo!!
har typ nyss kommit hem, eller nja, jag har i och för sig hunnit packa upp och duschat. men ändå nyss. jag säger nyss. jag nöjer mig med nyss.
har varit och tränat med angelica och linnéa och fyfan, jag är så himla otränad, min kropp värker som tusan nu och jag kan typ inte resa mig upp. men de var ändå skönt att träna. taggar faktiskt morgondagen då det blir mer träning. fast mest just nu taggar jag mat. jag superhungrig. :D
jag skulle vilja åka till fjällen igen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

De mesta då jag var mellan 11 och 16 år. men mest då jag var mellan 14 och 16.

jag har det inte lätt

jag har varit ute på en skön sparktur med skrutt ikväll. eller nej, nu ljög jag. den var fruktansvärd. mina kinder frös typ sönder och jag har ingen kondis så det var asjobbigt. (linnéa, ville du ha sällskap på gymmet varje dag i veckan? jag följer dig i såna fall!!!) dessutom snorade jag asmycket så de bara rann och jag var tvungen dra in de exakt hela tiden. jag fick ju för tusan inte ens någon lyft innan jag var tvungen att dra in igen.
men  bort från min dåliga kondition och mitt snor. ikväll ska jag se wallander. förhoppningsvis är den inte lika läskig som förra veckans avsnitt. fyfan! jag vågade inte se klart den. missade solsidan och men kan inte se programet på tv4s hemsida. bajssida. någon som vet vart man annars kan se programet?
nu måste jag kila iväg för teven kallar ju om fem minuter :D

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


DJURPLÅGERI!!!!!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8522279.ab
GAAAAAH. JAG BLIR HELT JÄVLA TOKIG!! VEM FAN GÖR SÅ HÄR MOT ETT DJUR? HUR I HELVETE KAN MAN ENS KOMMA PÅ TANKEN ATT EN ÅSNA SKA FLYGA. DE ÄR DJURPLÅGERI!!! OCH ATT ÄGAREN INTE ENS DÖMS, FY I HELVETE!! KAN INTE ALLA BARA FATTA ATT SÅNT HÄR ÄR DJURPLÅGERI. DJUREN FATTAR INTE ETT JÄVLA SKIT AV VAD SOM HÄNDER. FYFAN VAD HEMSK. MÄNNISKOR ÄR HEMSKA VARELSER. OCH DESSA ÄGARE ÄR INTE VÄRDA NÅGONTING I MINA ÖGON. ALDRIG I HELA MITT JÄVLA LIV ATT JAG KOMMER TYCKA SÅNT HÄR ÄR VETTIGT!!! JÄVLA FITTMÄNNISKOR. ÖHGÖÅ<SDÖZKJFDNBÖWEF'CÄZLX,CVM SRIJT,CMVNFRJSFVDSLJFIREJTORÄLSM< VJRUGIEWD'F<MVÖREAÄJAEOR'<DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKJGDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ JÄVLA FITTOR!!!

skooooter :D

väntar på att pappa och mamma ska bli klar så vi kan dra ut med skotern. jag har just varit och tagit ner bobben från vindan som jag ska tolka på. wiiiehooo. vi ska försöka få notus att springa bakom skotern och bobben, hoppas de går. :D åh jag taggar ihjäl mig just nu. ska gå och skynda på dom nu lite :o

klump

jag har en 35 kilos klump på mig. :(
han stirrar på mig och gnäller. men är ändå söt <3

farmor :)

sedan jag kom hem vid tre tiden har jag varit hos farmor och firat henne. trevligt trevligt! jag är super trött så ikväll kommer det inte hända mycket, har varit på en kvällspromenad som gick hur bra som helst. vovven var hur duktig som helst och yssnade som en gud.
snart ska jag gå ner i källaren och krypa ihop under en film och bara vara.
så jag säger Godnatt nu! :)

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Det är något fel med HTMLn så jag kan inte lägga ut ett youtube klipp så ni får en länk istället:
http://www.youtube.com/watch?v=TxeZDK_0FnE
jag vet inte riktigt vad det är med detta klipp, men mina tårkanaler sätter igång varje gång jag ser detta och jag känner att såhär skulle jag vilja ha det.

:)

har haft en galet kul kväll! :)
nu taggar jag resten av helgen som består av bebis och förhoppningsvis skoter.
hehehe förlåt :D

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

times square. Typ varje dag mellan den 22 december - 2 januari. Och jag älskar stället. En dag ska jag återvända dit!!

.

har just duschat och nu ligger jag och lyssnar på musik. jag är huuur hungrig som helst. min mage vibrerar typ av hunger. fast jag ska hålla mig. ska äta som en gris senare.
nu måste jag springa och sminka mig. adjöken min fröken;)

blä

mina händer luktar spya :(

tattoo

Jag har hittat min nästa tatuering!!!

- There are billions of people in the world but sometimes, all you need is one


.

för mycket.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag hoppar över tio och tar den i helgen då jag har tillgång till kamera.



just nu oroar jag mest inför morgondagen.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


somliga går i trasiga skor

har inte gjort ett piss på skolan idag. är less på våran rektor. och på våra lärare. nej såhär är det. jag är less på hela den där skolan.
jag har bara en positiv grej om den och det är kompisarna där. annars finns det inte mycket på
skolan som är bra.
efter skolan hade jag möte i stan så åkte dit och fy tusan så roligt det var. haha flummigaste ledaren någonsin
är där. dog i skratt några gånger.
nu ska jag nörda skype, men först ska jag bara lista ut hur de funkar. får tjata in pojken så han får lära mig. :o

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

vet inte riktigt vad mina dåliga vanor är så kan tyvärr inte svara på denna. :(