stress, inventering, nerpackning

Godkväll!
Känns som jag inte hann ett smack på jobbet idag, bara stressat runt, vält alla korgar inte bara en gång utan två gånger, packat upp någon enstaka vagn med varor och stressat lite mer. De var ungefär min jobbdag. Imorgon börjar jag klockan 06.00 till 17.00. De är inventering så blir en massa räknande och sånt skit. Tack och lov är de bara en gång per år!! 

Nu ska jag göra mig någon middag sen lämna Notus hos farmor och farfar sedan blir de lite nerpackning av mitt rum. Blir att flytta alla grejor i helgen till läggan. 

Adjöken!


Hittade en lite lista såhär på morgonkvisten som jag kan svara på

Nämn något som gjorde dig glad igår!
Min syster, speciellt när jag irriterade henne då hon satt och spelade sitt nya spel och hon blev as förbannad. hehehe, älskar att retas. :D 

Vad gjorde du kl 08 i morse?
Stängde av väckarklockan :s

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Var på toa

Det sista du sa högt?
Ja, Tack för lånet, Hejdå!

Det senaste någon sa till dig:
"Har du tagit allt ur bilen?"

Vad har du druckit idag?
Har inte drickit en enda droppe idag, 

Vad var det senaste du åt?
Korv och stuvade makaroner, MUMS!

Vad var det senaste du köpte?
Godis, hehe

Sover du tungt?
Ibland, ibland inte

Drömmer du mardrömmar?
Händer lite då och då :s

Vad ser du om du tittar till höger?
Min mobil, min internetdosa, läkarpapper och en vägg, mycket intressant

Vad gör dig glad just nu?
Inget gör mig speciellt glad just nu

Vad ska du göra härnäst?
Äta frukost, gå ut med notus, duscha och sen jobba :)

Kläder just nu?
One piece :D

Vad är viktigast för dig?
Att familjen och vännerna mår bra antar jag. 

Är du kittlig?
Joo :S

Snarkar du?
Tror jag kan göra något ljud när jag är förkyld, fast jag vet inte. de går du väl fråga folk som har sovit med mig :p

fin flickorna, ;) :D
 

Illamående och spya

Mitt i allt detta kaos som pågår just nu i mitt liv så har jag åkt på någon slags av magsjuka tror jag. Det började med illamående när jag kom ut i stugan och slutade med spya innan sängdags. Mår fortfarande lite småilla till och från, men det är mycket bättre nu mot för igår kväll. Men det är ju så jävla typiskt att bli sjuk mitt i allt kaos. Det är ju inte allt för länge sedan jag var sjuk heller. Tycker jag är sjuk mest hela tiden, när ena förkylningen har gått över så kommer nästa. Blir tokig! Menmen, det är väl bara att bita ihop och tänka positivt. ;)
 
Adjöken!
 

trött

Den här natten har varit allt annat än kul. Den började med att jag inte kunde sova - som vanligt. Låg vaken länge och väl. När jag tillslut somnade vaknade jag efter någon timme och låg vaken ett långt tag, somnade om och vaknade en stund senare och låg vaken minst lika länge. Blir så trött på detta. Blir trött på att aldrig kunna sova, blir trött på att alltid tänka för mycket. Men tids nog kommer jag väl vänja mig vid den här situationen och tankarna slutar snurra. För allt jag tänker på är Dig. 
 
Dags att sluta klaga och cykla till jobbet. 
Ha en bra dag! :)
 

Svammel

 
Jag saknar dig, jag saknar oss..
 
 
 


Godmorgon
Om lite drygt en timme börjar jag jobba, känner inte alls taggen. Tack och lov att vi får varor idag så det finns massor att göra. Slutar klockan tre så det är bara en kort dag och efter jobbet händer det inte allt för mycket. En långpromenad med Notus, lite handling, matlagning, mer promenad och sedan Grey´s. Wiiihoo:)

Ha en bra dag, Adjöken! 
 
 

Please just let me hold you one last time

If this is over, if this is the end
If you don’t wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

I don’t know what to say anymore
I don’t want it to end up this way
If you would only give me the chance
I know I could do so much better





-

Find a heart that will love you at your worst,
and arms that will hold you at your weakest.

Viktighet

Jag är hemkommen, landade cirka 22.20 igår kväll, 22.25 steg jag ur planet och fick träffa min lilla mamma som stod och väntade på mig. Kramades länge, fick småtårar i ögonen av all saknad som jag inte känns av under resans gång utan kom när jag såg henne. Väskan kom och vi åkte hem till finaste hunden som inte visste vad han skulle göra när han fick syn på mig. Sprang bara runt på gården, pissade, sprang ännu mer, sprang in, hittade inte en leksak att bära så han sprang fram till mig några gånger till, sprang runt och letade, sprang ner och hittade sin hårda "boll", sprang runt ännu mer och så höll han på i kanske 10-15 min innan han la sig i min säng och ville mysa istället. Lillskrutten!

Idag har bästaste vännen varit på besök och de blev bullbak, massa prat och lite tårar. Att de kan hända så mycket på tre veckor. Under dessa tre veckor har jag verkligen förstått hur viktig min bästaste vän är för mig. Jag visste att hon var viktig tidigare också men inte såhär. Hon är verkligen den person som stöttar mig i allt och ger dom bästa tipsen (oftast, hehhe). Den som förstår och den som jag kan berätta allt för. :)

Jag är lite känslofylld en kväll som denna men så får de vara, töntigt men de är alltid bra att berätta för folk att man uppskattar dom och att dom är viktiga i ens liv. Så de så!

Godnatt :)

Portugal

Tänkte bara kika in här lite smått och säga att allting är toppen. Portugal är nog det vackraste landet jag har besökt. Det är varmt och härligt så jag njuter allt vad jag kan.

Nu är det en vecka kvar av den här semester och det känns ju självklart både bra och dåligt, jag ska ta vara på den sista tiden och njuta ännu mer! :)

När jag kommer hem ska ni få veta allting, inte för att det är så mycket att veta men för skoj skull!