2011 - Gott nytt år!

Gott nytt år alla braiga och icke braiga människor!
Hoppas 2012 blir ett bättre år än 2011 :)

Det jag gjort år 2011 som jag är glad eller stolt över:
  • Klarat av gymnasiet och tagit studenten.
    - så många gånger jag nästan gett upp och velat hoppa av men inte gjort det. Jag är både glad och stolt över mig att jag kunnat fullfölja gymnasiet och träffat så underbara människor, jag älskar er! :)
  • Varit på P&L med Linnéa
    - Jobbat, slöat, festat, sett dunderbraiga band/artister och hela veckan där var toppenbra, vill göra om detta något år, kanske lite fler folk denna  gång! :) Tack för att vi åkte dit, du är hur bra som helst min fina vän! :)
  • Jobbet
    - att jag fått jobba en hel del. våren, sommaren, hösten och att jag ju fått ett schema för hela januari och sen får jag se när januari är slut hur det blir.
  • Att jag kommit så långt som jag har i måendet
    - jag mår riktigt bra, trotts att detta år har började tufft, med flera dödsfall, en begravning, bråk osv så har jag tagit mig igenom det och jag har bearbetat mycket av det jag har gått igenom tidigare. Som sagt, det har varit tufft men jag har aldrig riktigt trillat ner i botten. men utan mina vänner och familj skulle jag nog inte vara där jag är idag, ni är bäst och jag älskar er över allt annat och jag hoppas ni vet de. <3:)
  • Norgevistelsen
    - bo i ett annat land, visst det är Sveriges grannland men det är ett annat land, ett annat språk och andra regler osv. men jag och alla jag bodde med klarade det riktigt bra. språket var klurigt i början, jag hade riktigt svårt med att förstå vad dom sa men när jag väl kom in i det så gick det jätte bra.
  • Tagit körkortet
  • Mina vänner och min familj
    - än en gång, jag hade inte klarat allting utan er. jag älskar er så himla mycket! <3 puss på er!

Svammel som vanligt

Då sitter man äntligen vid en dator igen. Blir inte allt för ofta nu. Som jag sa i det senaste inlägget så är det därför att vi bor i stugan tills idag för min del och dels för att jag jobbar tokmycket. Oftast börjar jag 10-11 på morgonen och jobbar fram till 20.15 och då orkar jag helt enkelt inte svänga förbi hemma och kolla datorn.

Det kommer inte bli mindre jobb i januari heller. Har fått ett schema för januari. Så kommer mest ägna mig åt att jobba den här tiden framöver. Men nog ska jag försöka få mig tid till annat också men då kommer bloggandet hamna lite i sidan av. Men vill ni veta vad jag gör och mår så får ni ju alltid smsa. :)

Annars flyter väl allting på, har varit lite kaos samtidigt som det varit bra. Det har varit kaos på grund av vissa människor som man trodde man kunde lita på men det har visat sig att man inte kan lita på. Det är riktigt tråkigt när sånt kommer fram och man har anförtrott sig till personen/personerna. Men nog om såna tråkigheter.

Taggar nyårsafton som kommer bli nykter men superkul ändå. Tror det blir en mysig nyårs med bra människor, god mat och en tripp till centrum med raketer och härligheter! :)

Gott nytt år för vi kommer nog inte höras förrän efter nyårsafton!



Lillkorven min<3

För en man som gick till jobbet som inget hade hänt

Jag är lite Off här men de har sina anledningar.

1. Jag njuter av julen
2. Vi lever för tillfället i stugan och där har vi inget internet
3. Jag sitter fastklistrad i The sims 3 husdjur som jag fick av syster i julklapp
4. Mitt i allt the sims spelandet och julmysandet jobbar jag

Så ni får nog vänta lite till innan en riktig uppdatering kommer här.
Kan ju bara meddela att jag haft en toppen jul bortsett från några, eller rätt många, händelser, men jag trivs i alla fall och mår bra. Det är huvudsaken. Nu ska jag göra mig klar inför kvällen som ska spenderas med två mycketmycket fina personer. :)

Adjöken!


we are young

dagen har varit fullspäckad.
var i stan från cirka 13.00 till 16.00, före vet ni ju ungefär vad jag gjorde - bråkade med hundarna. var inte hemma förrän vid 17.00 för trafiken var ju inte direkt att leka med. åkte direkt till byn för att inhandla baksaker medans mamma gjorde maten. käkade. farmor och farfar kom, farfar hjälpte mamma att få in julgranen. tog sin lilla tid då den är typ tvåmeter tjock. baka ena julgodiset. sen åkte vi till stugan, lämnade av grejorna och gick en sväng med hundarna. hem. klä julgranen och sen dö i soffan. 

Snart ska jag gå och sova och hoppas få mer sömn än jag fått samanlagt dom två senaste nätterna. taggar imorgondagen/kvällen. kommer bli bra:)

adjöken!


leende i min nya fina myströja som jag fick av felle i julklapp. ser nu också att det ser ut dom jag klämmer något mellan lillfingret och ringfingret. haha!!
bästaste vän, än en gång - fyfan vad du är bra och jag är så tokglad att jag har dig!

svar till jonsson :)

linnéa: gudnej hjälp mig, vi har inte skaffat en till hund. jag är tvungen sköta en annans..

hundjävlar

Igår kväll: Får en 40-45 kilos hund över mig. 
Idag: Får jag en tass och en STOR och fet hundläpp rakt i facet. Mums. 

Härligt med hundar allt. Dessutom har hunden, inte min hund då utan den andra, hållit mig vaken hela jävla natten. Så denna dag kan bli spännande. Nu ska jag i alla fall ut med båda hundarna och sedan dra till stan och få en liten paus från hundarna, dom driver mig till vansinne. Dom kan absolut inte lyssna när jag säger att dom inte får busa inomhus. Menmen, ut var de! 

Adjöken!





12 h pass

Idag gjorde jag mitt första 12 timmars pass på konsum. Och de var inte roligt! Att springa och hjälpa kunder i 12 timmar är inte något jag skulle vilja göra varje dag. Tack gode gud att detta är en en gång grej. Chefen fick nämligen inte in någon annan då var jag helt enkelt tvungen att jobba över. Men jag skulle ändå jobba 10 timmar så vad spelade 2 timmar för roll? 

Nu är jag tokslut i huvudet, ögonen bränner och jag ska alldeles strax gå och lägga mig och hoppas på att joker slutar vandra och gnälla. Vi ser väl hur de går, imorgon ska jag träffa linnea och gå på stan för att inhandla dom sista julklapparna. 

Nu blir det sängen!


pinkberry, New York 2010! <3

babbel

Felle: Vi kan ju skippa att berätta om vissa saker som hände i lördags. fyfan! xD



Åkte till syrran igår och har nu sovit här, farmor ringde och väckte oss 11.40, hur ofta sover min syster så länge? :O Jag tror dock vi hade kunnat sova någon timme till. Men vi steg upp och placerade oss framför varsin dator. Hon såg någon serie och jag nördade the sims. Nu står syrran i duschen, där hon stått typ ett halv år, och jag snodde hennes dator för att kolla facebook osv. 
Men nu verkar hon vara klar så jag ska dra härifrån och jävlas med henne lite. Hehe,

:D

hehe 2

gårkvällen var braig, blev mest spelade av monpol och lite the sims. Kung!
idag taggar jag fest, har just gjort mig klar och ska snart dra iväg till stan och felle. vi ser väl hur denna kväll slutar :D

hehe

Kvällen kommer spenderas med felle och anderas. blir tacos till middag och sen bara slöande skulle jag gissa. Kanske lite dekorationspyssel till pepparkakorna. Kommer bli kung kväll vad som än händer! :)



i´m looking for freedom

Blev en jobbdag idag. Tappat två glasburkar som självklart gick sönder och alla kartonger har rasat för mig.
Imorgon blir det bakning med Felle. Vi ser hur de slutar.
Godnatt!

everyone keeps talking, they promise you everything, they don´t mean anything

Jag skulle ha sovit för flera timmar sedan. Men jag har inte sovit, inte ens en minut. Kan jag sova?
Nej.
Blir lite små galen!
Men kan ju berätta hur duktig jag har varit idag istället. Jag har, tillsammans med farmor och farfar, vikt, stänkt, strykigt och maglat alla våra lakan, örngott, påslakan och några dukar. Det var inte bara ett utan typ 20 stycken. Kanske inte låter jobbigt men de var jobbigt. det tog cirka 1,5 timme. 

sen åkte vi hem till dom och åt middag för att senare spela två yatsy omgångar. eller farfar fegade ut så det var bara jag och farmor. mysig kväll hur som helst! :)


taggar festen på lördag med dessa tre + fler!

-

Jag litade på dig så fruktansvärt mycket, men de skulle jag inte ha gjort..


What have you done to me

Planerna för den här dagen var såhär:
  • Till konsum och snacka med min chef
  • Besöka mormor och morfar
  • Umgås med Linnea
  • Åka till hamn och se kusins lucia
Men såhär blev dagen
  • Jobb 10.30-14.00
  • Besök hos Linnea
  • Snacka med mormor i telen
  • The Sims
Så det enda som blev som det var planerat var besöket hos Linnea. Men så kan det bli ibland, i min värld väldigt ofta. I andras väldigt sällan. Imorgon tar jag nya tag. Hoppas på att få sova lite i natt och orka med härligheter nästa dag. 

Räddningen ikväll. Ser ni förresten mina nymålade naglar, dock ser det bara ut så på ena handen. Andra handen får nog vänta ett tag. Jag kan nämligen inte måla den högra handen, men jag ska göra ett försök ikväll. Vi ser väl hur det slutar. Vad tycker ni om smånaglarna? :)

but my knees were far to weak to stand in your arms

Vilken toppen helg jag har haft.

  • Fredag: Kom hem, vi åt god mat framför idolfinalen som vi inte såg jätte mycket av utan pratade och skojade mest. Sen gick jag ut med skruttis som var tokig men helt underbar, gick förbi farmor och farfar. När jag kom in igen var det idol igen där vinnaren skulle utses. Och om jag tycker rätt vann? Både och. Amanda är jättejättejätte bra men Robin passar bättre som en idolvinnare. Dessutom är jag grymt besviken på juryn. Menmen. Efter idol riggade jag, mamma och pappa upp för lite singstar och sjöng till halv ett på natten.
  • Lördag: den vet ni ju början på. Eller egentligen hela dagen. Överraskade felle och anderas. Hem. Sov. Middag. Stan, var med ludde, felle, anderas, fanny, emma, edvin. Hade snöbollskrig som var tokkul. Fast blev mest bara mulad men var jätte kul ändå. vi gick in och lekte någon "gäddan till bomben. bomben till transan". sen blev det att spela med andra ord, mitt lag var sämst och killarna övargav mig mitt i spelet. Hehe. Men hade en jätte bra kväll!! Tacktack alla inblandade!
  • Söndag: Blev väckt av pappa som låtsades vara en millitär. Kom in på rummet och skrek. Var inte glad kan jag lova. Vi åt frulle och drog sedan till ånäset och syster där vi var några timmar. Hem. Halvsov ett tag. Åt galet god mat, hel kyckling i ugnen. Och nu på ett tag ska jag ta bilen till hamn och hälsa på Kusinen. Ska blir kul de också!
Så som jag skrivit flera gånger nu så har jag haft en jätte bra, trevlig och kul helg. Jag mår verkligen bra nu. Till veckan finns lite planer, bland annat ett snack om en resa i januari. Mer om de lite senare! 

Nu ska jag ut med Notus innan jag åker till hamn! Adjöken!:)


hemma

Tröttheten håller typ på att ta över mig. Jag kommer somna när jag kör till stan nu om en stund. Även fast jag har tagit en två timmars "powernap" så skulle jag kunna somna nu och sova till 16.00. Men så får det vara för jag ska inte sova ännu. Som jag skrev så ska jag snart ta bilen upp till staden, har ju kommit hem från Bodö nu så jag ska till stan och umgås med bästastebästaste vän och några till. 
På tal om Felle så överraskade jag och Ludde henne imorse. Hon visste inte att vi skulle komma hem, vi hade sagt till henne 15;e som var planen i början. Jag hämtade Ludde imorse och vi drog dit, reaktionen på Anderas var ":O:O:O Vad gör ni här?!?!?!?!?" sen fick vi en kram och medans vi tre står och kramas ser vi felles ansikte sticka ut och sen försvinna. När vi kom in i lägenheten står hon där helt chockad typ. Älskade vän vad jag har saknat dig! 



Svar

linnéa: Jag kikade på knappen där man trycker för att ta ett kort. :( glömde kolla upp när jag tryckte!



HP och x factor

HP tittandet varade inte så länge för min del. Jag råkade slumra till i soffan och vaknade av att Ludde frågade: Sover du?!!!??! Heheh. Men kan lova att det skönaste är att somna framför en film/teven i soffan. 

Idag kommer det inte hända så mycket. Blir fortsatt HP maraton och lite x factor. 

Nu har ni fått en liten uppdatering så jag kilar vidare så hörs  vi. 

Men sist innan jag kilar vidare bjuder jag på en nytagen bild då jag tittar neråt. Men så får det vara. 



Per ardua ad astra

Vi har haft Harry Potter maraton i två dagar nu. Vi är inne på den 6:e filmen för tillfället så vi har inte många kvar nu. Det går lite segt eftersom vi inte kommer igång så fort men framåt går det i alla fall. Vi har tagit en toa paus men nu ska vi fortsätta. 

Skriver mer sen! 

Det tar ont i hela kroppen för jag saknar dig så mycket!

tomorrow

Det blev en spontan kväll igår. Först satt vi alla och såg Så mycket bättre och hade det mysigt sen helt plötsligt hade vi dukat fram all sprit, drack och spelade Jag har aldrig. Mycket trevligt med många fina och kloka ord till varandra. :)

Puss på allt och alla!


-