Födelsedag


Det är inte vilken dag som helst idag utan det är Hjärtats 5:e födelsedag!
Han firades med en smarrig frukost bestående av sin mat + omelett. 
Lite senare fick han ett stort packet som innehöll ett stort ben.
Som pricken över i:et fick han självklart lite sång.

Jag älskar dig!

skor

Har varit hos Naprapaten idag. Fick order om att köpa nya skor. Inte ett par utan TVÅ par nya skor. Hur i hela friden ska jag ha råd med detta? Ena paret måste jag beställa också. Kommer ta två tusen år innan jag får dom. Och inte nog med två par nya skor. jag behöver en ny sommar jacka också. Fast de kanske jag får köpa nästa måndag. Alla dessa utgifter som bara känns onödiga. Skorna känns väl inte jätte onödiga då det gäller hela mitt liv. Antligen gå och ha ont i ryggen som kommer förvärras med åren eller lägga ut några tusen på skor. Vad väljer man. 

Men nu ska jag kila över till Mormor&Morfar för att sälja lite fisk till dom. 

PS. Min vovve är sötat just nu när han ligger bredvid mig med en kudde under huvudet och sover! <3

2012-03-28

Jag har just avslutat en promenad på 1h och 10minuter. Helt fenomenalt om jag får säga det själv. Dessutom har jag haft ett lika långt samtal med min älskade syster. Jag måste få säga Jag älskar min syster över allt annat på denna jord. Hon är bäst och jag är så glad att jag har henne!

Ikvällen kommer nog spenderas framför tv apparaten eftersom det är onsdag och det betyder att det är Grey´s Anatomy. Den enda serien som jag följer på teven, kommer alltid och har alltid gjort de. Förutom min vistelse i Norge då vi inte hade Svenska 5:an.

Ha en bra kväll!



Hjärtat


Dagens

Utbildningen idag vad faktiskt intressant. Han som pratade var riktigt duktig på att berätta och fick med vi som lyssnade. Helt klart godkänt. 

Resten av dagen har bestått utav
  • Lunch med mamma på Tatung
  • Promenerat med Notus
  • Varit förbi moster som inte var hemma
  • Hämtat ut mitt paket
  • Varit i stugan med farmor och farfar
  • Snackat med Felle vilket var toklänge sedan!!
  • Lagat middag samt ätit den
  • Betalat räkningar
  • Sorterat räkningar osv
  • Och nu ligger jag här och ska snart ut på en promenad
Vi hörs!

ovettigt

Hela helgen har bestått utav jobb. Samt lite grillning och umgåtts med familjen. 
Imorgon är jag ledig men då ska jag ändå "jobba". Ska nämligen på utbildning imorgon och efter de ska jag till jobbet och göra en annan utbildning. Ett som slutprov så jag blir certifierad postkvinna. Inte allt peppad på dessa utbildningar men har inget val. Har i alla fall ledighelg vilket känns skönt. Det känns som det var flera månader sedan jag sist var ledig en helg, var dock bara typ 2-3 veckor sedan. Menmen. 

Hade inget vettigt att säga så jag säger godnatt!

<3

2012-03-23

19.00
Fyra år

Jag saknar dig obeskrivligt



<3

2012-03-23
Jag får ont i magen redan nu och det har bara gått fem minuter av dagen. 

Jag saknar dig fortfarande!

bra väder. bra humör.

Det har varit en mycket trevlig dag idag. Började med att jag blev väckt halv elva. HALV ELVA!! minns inte sist jag sov så länge, eller jo det minns jag men ändå. NÄr jag vaknade klädde jag påmig och cyklade till farmor och farfar där jag lämnade hunden. Jag cyklade hem och åt frukost samt gjorde mig klar. Tog bilen till stan och mötte upp Linnea utanför 360 där vi tränade i typ 1h. Mycket skönt må jag säga. Sen gick vi och fikade på Lilla Marie som är ett tokmysigt café här i stan. 

Vid fyra drog Linnea sig hemåt och jag vandrade lite på stan där jag köpte hårsnoddar, klämmor, sockar, en ljudbok till mamma och pappa samt en pärm där jag ska ha alla viktiga papper, min nuvarande pärm håller på att falla sönder. Letade lite andra grejor också men hittade inte dessa. Efter lillrundan åkte jag hem och fick mat av farmor och farfar. Sen gick jag och Notus en långsväng i snabb takt, så galet skönt. Därefter drog vi till stuganför att umgås lite med pappa och jag lämnade notus där eftersom pappa ska sova där i natt och Notus trivs bäst där. 

Det har helt enkelt varit en toppen bra dag.  Jag känner verkligen en motivation till livet just nu. Känner att jag verkligen kan börja ta tag i träningen och satsa på att bränna bort lite fett. 

Tack för gymmandet och fikat idag Linnea! Får inte bli allt för långt bort innan vi ses igen, :)



hehe

Jag har just kommit hem från min morbror där det har bjudits på hemmagjord pizza. Helt fenomenalt gott. Nu ligger jag och redigerar lite bilder jag tagit den senaste tiden och taggar morgondagen. Blev inget bygdsiljum som planerat utan jag och Linnea tar och lunchar och tränar istället. Ungefär som bygdsiljum. hehe. :)

Vi hörs!


I will always miss you

Allting börjar sjunka in. Jag börjar förstå. Men jag gillar det inte. Jag gillar inte situationen. Långt ifrån. Men jag har inget val. Jag måste befinna mig här. Den är inte självvald och skulle aldrig bli de heller. 
Det tär så fruktansvärt mycket. Hur kan människor som stått en nära komma så långt bort? Tyna bort. Försvinna. Den störta frågan är hur kan dom göra såhär mot oss? 

Att sakna en människa som gått bort är en sak, den har jag hanterat många gånger, den hanterar jag varje dag. Men den här saknaden, saknaden efter människor som finns, levande, som finns inom sitt hemland men som man inte kan träffa, som valt att ta avstånd. Saknaden efter människor som funnits nära men bara stuckigt. Den saknaden är en annan saknad och den skäver på ett helt annat sett. 

Jag saknar er, jag saknar att ha er nära. Veta att det bara är att komma över. Jag saknar att kunna snacka med en vuxen människa som förstår. Jag saknar allt med er. Allt det dåliga. Och allt det bra! Jag saknar er,helt och hållet bara. Från min allra djupaste plats i mitt hjärta till mitt allra ytligaste hårstrå.

Det tar tid att acceptera detta, men någon gång måste man acceptera allt som händer. Man kan inte stanna kvar i tiden. Det tar ond men måste gå. Även detta! 

Jag säger för en sista gång: Ta hand om er, jag önskar er allt gott. En dag kanske ni kommer åter, det återstår att se. Men tills dess, eller tills livet tar slut, Sköt om er, var rädda om varandra. Jag saknar er, alla dagar i veckan, alla 24 timmar och alla sekunder av dygnet!

Brödutvärdering

Brödbakningen gick tokbra idag. Gjorde tre olika sorters bröd. Det första (stora bilden) brödet fick jäsa över natten. De andra brödet fick bara jäsa i 50 min. Och baugetterna som inte finns med på bild fick jäsa i tre timmar. Dom första bröden var så tokgoda att man bara avled lite i munnen. De andra brödet blev inte fullt lika gott, de var smaksatt med kummin och jag är kanske inte ett fan av just kummin men nog kan en brödskiva slinga ner. Baguetterna var smaksatta av rosmarin, man skulle ha i oliver också men eftersom oliver absolut inte har tillåtelse att vara i min mun skippade jag dom. Brödet blev hur som helst gott fast man kunde ha tagit lite mindre rosmarin! 



it´s the little things that makes life big

Har just tryckt i mig en nygräddad macka. Går inte beskriva hur gott det var! Heeeel perfekt. Hehe. Jag skulle kunna trycka i mig alla på en gång men ska spara resten till helgen så alla får smaka. 

Och syrran, kommer du hem i helgen eller jobbar du? :)

Nu ska jag klä på mig och gå ut en sväng med notus, ska gå förbi byn också och köpa lite fler ingredienser till några andra bröd som jag ska pröva baka. Dessa har inte lika lång jästid tack och lov. 

Ha en bra dag! 



Punktlista

Dagen har bestått utav:
  • Promenad med en olydig Skruttis 1 timme
  • Slöat
  • Jobbat
  • Nallu Puh-klubb
  • Maria Wern
  • Bakning
Medans degen ska jäsa så ska jag sova. Den ska nämligen jäsa i minst åtta timmar. Åtta hela timmar. Dom är inte lugna. Men jag tror att detta bröd kommer bli fett gott. De innehåller nötter och jag är en liten nötälskare. Hehe. Ni kan få resultatet i morgon och även receptet om ni skulle vilja? :)

Godnatt!

Jag vill ha sommar. Sol. Bad. Fest. Härligt humör. Strand. Handduk. Öl. Vänner. Umgås. Utomhus. Festivaler. Artister. Alkohol. Läsk. Linne. Shorts. Vin. Grillning. Sallader. Värme. Cider. Parker. Vatten Sprit. Och allt annat som hör sommaren till.

Kärlek

Har en mysig liten snarkhund i min säng ikväll, som spretar med benen rakt ut och försöker putta ner mig emellanåt. Ska ta och mysa riktigt mycket med han ikväll! 


Du är mitt allt <3

Someday is not a day of the week

Jag kollar på utbildningar. Det finns så mycket. För mycket. Jag vet vad jag vill jobba med men jag vet inte vad jag måste utbilda mig till. Finns det ingen man kan gå och snacka med som kan hjälpa en? Skulle vara bra. Bäst skulle vara om man slapp utbilda sig. Men så funkar ju inte världen idag. 



Resa runt i världen

Jag kollar runt lite på http://travels.kilroy.se/ och börjar drömma. Ni anar inte hur sugen jag är på att åka iväg någon månad. Resa runt i till exempel USA. Åka runt och se det jag vill se. Se hur deras värld fungerar. Jag önskar jag kunde åka nu på en gång. Men jag får vänta lite. Spara lite mer pengar och se hur det blir med jobbet och hösten. 

:)



du vet mycket väl vad du gjort mot mig

Min helg har varit så grymt bra. Skrattade som aldrig förr åt typ ingenting. Vi skrattade konstant i typ en timme. Väldigt tokigt och väldigtväldigt bra. Tack ni som var med! 

Jag har jobb hela veckan utom fredag. Så jag kommer inte orka med annat än de skulle jag gissa. Trotts att jag inte kommer orka annat ska jag ändå försöka ta mig upp till stan och träffa dom jag bodde i Norge med. Ska även försöka träffa Linnea också en sväng, ta en kaffe och bara snacka skit. Var allt för länge sedan vi sågs.

Nu ska jag nog gosa ner mig bredvid notus och slö se något på teven. Ajdöken! :)




toppen helg

Åhh idag kommer mina småfjärilar. vad jag längtar!
helgen kommer bli toppen bra med folk som är så himla bra! :)



The shape of us


..

Det har inte hänt allt för mycket idag. Är grymt uttråkad då jag inte kunnat se parenhood eftersom jag bara har typ 3 avsnitt kvar har jag velat spara lite på dom. Men blir väl att se resten under kvällen.
Eftersom jag är ensam hemma hela veckan och inte har någon som kan hjälpa till så måste jag ut med notus. Vi får se hur det går. Tycker så synd om han när han inte får någon motion eller blir aktiverad på något sett. Men imorgon är jag förhoppningsvis så pass pigg att jag kan gå ner till havet där han kan springa av sig. :)

Adjöken!



sjuk och besatt

Gårdagens jobb var inte kul. Hade feber och mådde verkligen inte bra. Idag är det väl lite bättre men inte bra så blir inge jobb för mig. Utan jag ligger hemma och ser parenthood. Jag får inte nog av den serien. Alla andra serier jag ser har fått stanna upp för att jag ska hinna se parenthood. Jag är besatt!! 



Toppen

Jag är inte kry. Min hals är knasig, inte så jätte ond men typ seg. Jag måste harkla mig heeela tiden för att det ska kännas bra. Och snoret rinner fett mycket. Okej fett var lite överdrivet men de finns där och stör. Täpper till eller rinner löst. Och jag skrev bara fett för jag tyckte att jag var cool. hehe. 

Har i alla fall inte tid att vara sjuk. Denna vecka, eller veckoslut kommer bli tokbra! Eller nej, jag ångrar mig igen, hela veckan kommer bli toppen! 

Vi hörs för nu ska jag fortsätta se Parenthood och slöa! :)