Hej och hejdå

Eftersom jag fick några oroliga samtal och sms igår så tänker jag bara smita in här och skriva anledningarna till att jag börjar känna mig knäckt och mår så dåligt. För det första så har det varit jätte mycket jobb sedan jag kom hem från Portugal, jag har inte gjort annat än att jobba nästan. Sedan har jag flyttat vilket i sig har tagit på krafterna, få ordning på allting, bo in sig, komma på vad man behöver osv. När jag inte har jobbat eller så har jag varit sjukt arg på min/mina läkare, eller inte läkarna men dom som bokar in tiderna för besök, eftersom dom inte kan lyssna på vad jag säger och alltid bokar in mig hos olika läkare vilket jag inte tycker är okej, dessutom bokar dom ALLTID in mig då jag jobbar när jag har sagt att jag bara kan tisdagar men lik förbannat bokar dom in mig på alla andra dagar utom tisdagar. Så jag har fått lov och ringa dom tjafsa vilket jag inte riktigt haft tid med. Dessutom har jag knappt hunnit träffa vännerna, vilket känns jävligt pissigt! Sen har jag haft det sjukt stressigt sen i maj som har gjort att jag mått dåligt och jag har haft galet ont i magen mest hela tiden en längre tid. Det varit andra saker som gjort att jag mått och mår dåligt men som jag inte tänker gå in på här och jag kände att jag inte orkade med bloggen, jag har alltid känt ett tvång över att skriva här och varit lite pressad över de så därför valde jag att lägga ner den. 
Så nu vet ni lite om varför jag mår dåligt och inte längre orkar med bloggen, och ni behöver inte oroa er. Jag mår bättre snart, livet går upp och ner och varje gång lär man sig något nytt. Jag vet att jag tar mig ur svackorna bara jag ger de lite tid. :)

Nu säger vi Adjöken! :)

 
 

Vi ses väl någon annan gång

Jag håller på att knäckas. Därför säger jag nu adjö, i alla fall tills allt är bättre. 
 
Adjöken!
 

Fullt upp + bio

Denna dag har varit smått fullspäckad. Den började med att jag vaknade kring 9.00, gick ut med Notus, åt frukost för att sedan börja jobba klockan 11.15 och jobba till 17.00, varor kom idag så har varit fullt upp där och som vanligt stressigt. Hem till mamma och pappa för att hämta lite smågrejor och sedan köra till stan och lägenheten. Där väntade mamma, vi packade upp lite saker som fortfarande låg i kartonger sedan gjorde vi en lista på olika möbiler etc som behövs till lägenheten, så som en soffa och en bänk. Sen kom syster och vi åt middag efter de drog vi på waynes och drack kaffe/cola och åt kladdkaka/bulle. Vi väntade på Fanny och när hon tillslut kom gick vi ner till bion och inhandlade popcorn och dricka för att sedan vänta på Felle som satt på bussen från Umeå. När hon kom gick vi in och såg sista delen av Twilight. Bästa delen hittills helt klart!! Nu är jag hemma igen och ska försöka mig på att få lite sömn, känns som att de kommer bli svårt men vi ser väl. 
 
Onödigt inlägg, onödig information men så är de väl alltid! :)

En bild från Portugal, Saknar de verkligen!

A friend

Efter nio arbetsdagar i rad har jag nu tagit helg och laddar om batterierna för att nästa vecka jobba sju dagar i rad. Ska tillbringa helgen i en soffa i Ånäset med en galen och en lat katt. Jag ska göra så lite som möjligt och sova så mycket som möjligt, lider av en hel del sömnbrist sedan jag kom hem. Jag ska försöka kika lite på soffor, bänkar, hyllor, vägg citat (förresten, har ni något förslag till ett bra/fint citat) också. Men annars blir det inte att göra så mycket. 
 

Där borta vid pilen, har jag lagt min far

  • Notus sitter ute på balkongen och spanar in stadsfolket
  • Jag ligger i sängen och dricker te och apelsinjuice med tvn påslagen och datorn i knäet samtidigt som jag väntar på att min syster ska ringa
  • Funderar lite på om jag ska orka göra mig klar nu eller om jag ska vänta till absolut sista stunden som vanligt
  • Har något slags pirr i magen som att jag är nervös inför något fast jag inte har något att vara nervös över
  • Kikar lite på väggtexter och funderar över vilken text jag skulle vilja ha på väggen
  • Och jag känner mig rofylld, harmonisk vilket jag inte känt sedan jag var i portugal
Men jag saknar dig fortfarande, känner mig fortfarande tom och ensam, det känns som om någonting saknas, du saknas.

förbli frisk

Jag håller nog på att bli sjuk. Varför? Jo de ska jag berätta för er:
  • Har ont i halsen
  • Fryser som FAN fast jag har min varmaste one piece på mig + ligger under ett duntäcke + har en varm hund vid mina fötter. 
  • Är trött som bara den, har nästan alltid svårt att somna, vilket jag haft sen jag var 10-11 år, men sedan i lördags har jag däckat på två sekunder
  • Mina öron ömmar
  • Snorar lite sådär halverst
Istället för att tänka att jag ska bli sjuk som jag nu gjort någon timme så ska jag från och med nu tänka att jag ska förbli frisk. 
Jag ska förbli frisk.
Jag ska förbli frisk.
Jag ska förbli frisk.
Jag ska förbli frisk.
 
- Bara ett till litet svar på varför? Jag har fått munsår vilket betyder något iaf. Men nu förblir jag frisk iaf:)