Nytt

jag överger denna blogg nu

men jag finns här istället. gillar mer deras utseende, mer luftigt och ljust.


Vi hörs där! :)

Svara mig där uppe, varför är det så?

Tröttheten håller på att ta över. Ögonlocken faller snart ihop om jag inte tar mig själv i nackskinet snart och lyfter bort mig från datorn. Men de tänker jag inte göra så vi får väl se hur länge jag blir vaken denna kväll. 

Det har inte varit min dag idag riktigt. Har tappat allt jag tagit i hela dagen. Var i mejeriet i morse och där rev jag ner allt jag rörde vid. Ilskan bubblade inom mig och till slut kunde jag inte hålla inne svordomsramsan. Ingenting gick som jag ville. Tillslut övergav jag mejeriet och gick till charken istället, där gick de liite bättre men jag tappade ändå allt jag tog i. Dessutom föll alla kartonger av vagnen hela tiden. Var något less där vid 12.00 tiden då jag hade lunch. Men jag tog mig i alla fall genom dagen utan att göra sönder något trots min klantighet. Tycker de var riktigt duktigt av mig. 

Imorgon blir det jobb för mig, tanken var ju inte så från början men de fick bli så i alla fall. Så nu är min nästa lediga dag på söndag. Men det känns bra med jobb. Behöver all jobb jag bara kan få. Ska försökta ta mig till arbetsförmedlingen snart också, skulle ha varit där för flera veckor sedan men har inte orkat eftersom man måste fylla i en massa saker. 

Adjöken!

Life

linnéa: äre inte svårt att färga ögonbrynen?:) blev de bra?

De är inte alls svårt att färga ögonbrynen, är ungefär som att färga håret men nu är de ett mindre område och de får inte fara på huden för då syns de ju supermycket. De blev jätte bra, är helnöjd ;)



Godmorgon solstrålar. 
Min morgon har inte varit så god, började med att jag drog ut min underklädes låda, då lossnade ena "haken" den satt i. När jag skulle skjuta in lådan igen så lossnade andra och sen tappade jag hela lådan. När jag fixat den och ska skruva upp locket på deon tappar jag locket som glider under min bänk. Sist så får jag mascara fulla händerna när jag håller på att sminka mig. Undra hur den här dagen kommer att sluta?
Hade såhär på jobbet förra veckan också, då tappade jag ALLT jag tog i. Eller så gick botten sönder på kartongerna så allt for ut på golvet. Inte alls lyckat. 

Nu ska jag ta och fara på jobbet, vi hörs! :)
Mamma och pappa fick blommor av mig förra veckan:)

Every teardrop is a waterfall

Har haft en liten, vad ska jag kalla de..ompysslingskväll ikväll. Har noppat och färgat ögonbrynen samt färgat håret. Men nu ska jag ta och sova, ska upp 06.30 imorgon. Godnatt!

-


Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser Och hundratusen röster skriker efter något mer

Då var denna vecka nästan slut. Imorgon börjar en ny och jag har fullt upp. Ni får en punktlista hur min kommande vecka ser ut:
  • Måndag: Jobb, 7.30-18.00.
  • Tisdag: Ledig så de blir körskolan hela dagen och sedan storhandla med mamma
  • Onsdag: Jobb 11.00-20.15
  • Torsag: Först körskolan sedan jobb 14.00-20.15
  • Fredag: Körskolan och jobb 16.00-20.15
  • Lördag: Jobb 12.00-18.15, efter jobbet är det fest hos Ludvig
  • Söndag: Vakna upp hos felle och slappa, spela spel osv.
En massa jobb som ni kan se, men de är bra. Jag taggar faktiskt, speciellt lönen. Och jag taggar lördag kväll och hela söndagen sjukt mycket. :)

Call all your friends, and tell them you´re never coming back cause this is the end

  • Jobb 8-17
  • Käk på Burebaren med mor och far
  • Ut med notus en sväng
  • Snackat med min syster
  • Gråtit en skvätt
  • Varit upprörd lite då och då under dagen
Och nu sitter jag här. Med notus ena tass på mig och resten av hans kropp bredvid mig, sovandes. Goshunden min! 
Egentligen borde han bli duschad men de får bli i helgen istället. Han är för söt för att jag ska kunna väcka honom.
Tror jag istället ska krypa ner under täcket och slå på en film.


Godnatt!


Notus har fått en ny leksak i form av en anka som har fått namnet Anki.

Drömmar

Jag drömmer så himla konstiga drömmar nu för tiden. Igår var det tv-shop idag var det om håriga ben och att syster hade uppsatt hår, och dom som känner min syster vet att hon ALDRIG skulle ha uppsatt hår. Och dom där håriga benen... gud fy och huvva vad håriga dom var. Det värsta var att det var mina. :(


Nu blir det göra sig klar och ut med notus innan jobbet!

Who you are

- Spola fram till cirka 0.35 :)

Du är här för första gången

-Bild från ikväll




Linnéa: Bilden i förra inlägget är inte från ikväll, den är från i sommras. :)

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Min kväll blev bättre än min natt. Mycket bättre. Middagen blev hos mormor, hon lagar så förbannat gott varje gång. Efter middagen skjutsade mormor mig till Skelleftehamn där jag spenderade resten av kvällen. Har varit en mycket trevlig och mysig kväll. 

Godnatt!

i remembered each flash as time began to blur

Min natt har inte varit okej någonstans. Somnade väldigt tidigt igår kväll. Vaknade mitt i natten av att kattjäveln skulle ut och klöste på dörren. Tog henne under armen och slängde ut henne från rummet. Letade min vattenflaska som jag alltid har bredvid mig nu för tiden då jag sover men hittade den inte. La mig igen, kattjäveln kom igen och skulle ut. Släppte ut henne. Somnade. 

Nästa gång vaknade jag fem av att telefonen ringde. Mamma gick och svarade. Och de var ett samtal jag varken ville höra eller få. Men nu är det lugnt. Han är på rätt ställe och det känns skönt. 

Jag och mamma åt frukost medans vi väntade på att pappa skulle komma hem. Han kom. Dom åkte till umeå. Jag somnade. Drömde om tv-shop. Värsta läskiga drömmen. Dom på tv-shop visade hur en terrorist skulle börja skjuta och dom testade på mig. Huvvaligen. 

Nu håller jag i alla fall på att baka. Brödet är färdigjäst nu och sockerkakan är i ugnen. Något måste jag göra för att hålla mig sysselsatt en sån här dag. Då är det perfekt med bakning! :)



Godnatt

Jag är så himla trött idag. Sov två timmar mitt på dagen men ändå så orkar jag knappt hålla ögonen öppna nu. Tror jag ska krypa i säng om en lite stund och sova hela natten lång. Vakna upp imorgon och vara helt utvilad. Dessutom är min hund grymt gosig ikväll, jag måste passa på att ta vara på dom stunderna nu. Så vi hörs imorgon! :)

Godnatt!

I couldn´t stay away, I couldn´t fight it

Bjuder på lite musik den här alldeles för tidiga morgon.    


Old friend, why are you so shy?

Detta måste ha varit den slöaste dagen i hela mitt liv. Okej, kanske inte, men nästan. Har gått i morgonrock till halv åtta ikväll då jag klädde på mig och cyklade en tur med Notus. Var det skönt att gå i morgonrock en hel dag? JAAAA! Fast nackdelen är att nu är jag superpigg och vill hitta på allt möjligt men borde egentligen sova om någon timme för jag ska upp 06.30. Körlektion 08.30 står det på schemat. 

Men nu ska jag fortsätta spela på Kin.com. Det var jätte länge sedan man var där inne och spelade. Minns i typ 1:an eller om det var 2:an på gymnasiet så satt vi jämt och spelade där. Men jag kan inte hitta spelet vi spelade, men hittade ett annat spel som är typ likadant. Man ska hitta saker och placera ut olika saker. Någon som minns vad de hette? :)
Godnatt!

17 september 2011

Kom hem från personalfesten för ett litet tag sedan. De var riktigt trevligt och kul där faktiskt. :)

Nu ska jag nog bara slå igen ögonen och tagga inför en ny arbetsdag och hoppas på att förkylningen är bättre tills imorgon då jag har en massa kassatid. 

Hoppas allt är bra med er, Adjöken!:)

förkyld

snor, host, harkel, snor hort, harkel. De är ungefär så jag låter just nu. Förkylningen är ett faktum. Huvudet är stort som en basketboll så hjärnan går inte på högvarv kan jag lova. Jag kan ju berätta ett exempel: Jag skulle gå in i en galleria här i stan, vintergatan, så får jag in i glaser istället för igenom dörren. Vettefan vad jag tänkte med då. Lite pinsamt men lite småkul. Var då tvungen att skratta högt åt mig själv. 

Annars idag så har jag som ni kanske förstått varit i stan. Övningskörde i rusningstrafiken samt att de är omasfaltering på viktoriabron då är de ännu mer trafik i stan eftersom alla ska ta andra vägar och det blir bilköer osv. Väl hemma käkade jag och sen kom matilda och vi gick till stallet och fotade hästarna. 

Imorgon blir det att dra till stallet och fota hästarna ännu mer eftersom vi inte fick superbilder. Sen blir det jobb till 20.15 för att sedan dra på personalfest.
Adjöken!

Don´t need a reason

Dagen började vid halv nio första gången med snoozade till sjugo i istället. Samtidigt får jag ett sms av Linnea att hon är på väg till byn. Rusar upp och slänger på mig ett par kläder. Tar hunden under armen och kilar iväg till konsum. Där möter jag Linnea och v går en liten sväng. Stannar hos mig och dricker en kopp kaffe och sen drar hon vidare. 

12.30 idag åkte jag till stan. Pluggade körkortsteori med felle och sen drog vi till hennes lägenhet och chillade lite. Jag skulle ta bussen som går strax efter fyra hem till bureå. Men tio över fyra kollar jag på klockan. Så missade den och fick ta nästa. Och självklart ska de regna som mest när jag ska gå in till stan. Dessutom får jag springa sista biten för att hinna med den förbannade bussen. Gud vad jag hatar att springa till bussar. Men de påminner mig om Umeå då man jämt och ständigt fick springa till bussen. 

Resten av kvällen blir att chilla framför teven troligtvis. :)

Adjöken!

Hylla personerna som finns här och nu och inte när dom dött

Något jag kan fundera väldigt mycket över är varför kändisar blir extra kändisar när dom dör. Varför är dom så himla bra då? Dom var ju inte lika bra när dom fanns, då var dom hatade nästan. Ett exempel är Michael Jackson. Visst, han var en jätte bra artist. Han slog igenom när han var ung och har varit känd mest hela tiden. Man har väl alltid vetat vem han varit. Men för mig har han aldrig varit "The king of pop". Har aldrig riktigt lyssnat på han varken när han levde eller efter att han dog. Jag har inte riktigt haft någon åsikt om honom heller. Han har bara funnits, varit en kändis, varit en artist som så många andra. 

När han levde var han hatad av många. Men direkt efter att han dog så blev han så himla bra. Han var inte den där hatade artisten längre. Utan nu var han "The king of pop". Det var som att han aldrig gjort något fel. Alla hade alltid älskat han. Hans musik var toppen bra och han sålde mer skivor än på flera år. Han tjänade miljoner om inte miljarder. 



Det är likadant nu med Stefan Liv. Han, och hela hans lag, dog väldigt tragiskt. I en flygolycka. Det är hemskt och ingen ska väl behöva dö så kan jag tycka. Man ska ha en naturlig död, omringad av sina nära och kära, dom ska kunna ta förväl och den som dör, eller ska dö, ska kunna ta förväl också. Men åter till ämnet, varför blir han så stor nu? Visst var han väl stor tidigare, jätte bra målvakt i hockey och allt men så stor var han väl inte? Han var inte "världens bästa målvakt". Världens bästa målvakt spelar i Världens bästa serie - NHL. Vem det är har jag inte en aning men att Liv var världens bästa målvakt kan jag väl inte tycka. Så sas det då inte när han fanns i livet. 



Men varför är det just så, varför hyllas kändisar efter sin död. Är det då inte bättre att hylla kändisarna när dom är i livet istället? Då får ju dom själva ta del av hyllandet. Det finns ju som inte vits med att hylla någon som är död. Visst, man kan säga hur mycket man avgudar, älskar, gillar, berätta hur bra den personen var när den fanns i livet. Men börjar det inte gå till en överdrift med allt snack om hur bra den, den och den var? Tillslut blir det ju snack som inte ens stämmer. Och som jag skrev tidigare. Är det inte bättre att hylla, tala om, berätta för personen hur bra den är/var när personen fanns i livet? Börja uppskatta människor. Sluta hata. Sluta klanka ner på andra. 

Och som sagt, det är tragiskt hur Stefan Liv dog, det är inte rättvist på något sätt. Men är det inte dax att sluta skriva i tidningarna om han nu? Låt hans familj sörja i fred lite. Så dom får smälta in vad som hänt. Ta tag i allt som behöver göras efter att någon dött. Låt hans familj få lite lugn och ro.

Kanske lite rörigt inlägg men kort och gott ville jag säga att hylla personer som finns vid liv. Som finns här och nu istället för att hata dom. När personerna är döda får dom ju inte ta del av det och man vill väl att personen ska veta hur mycket man älskar, avgudar, hyllar, gillar den.

-


nu vet ni! :)

  • Mina vänner är toppenbra. Helt sjukt vad ni är bra. jag avgudar er allihopa:)
  • Min hund är typ den sötaste jag vet!
  • Mina päron är dom bästa päronen i världen!
  • Min syster är typ den stördaste i välden men hon är ändå den bästa!


Så då vet ni!

13 september 2011

Har suttit och redigerat lite bilder till en person nu ett litet tag. Men nu ble vjag klar och skickade iväg dom. Får hoppas att personen blev nöjd.





Dagens andra planer är antingen så kommer Mattis, Sofia och kanske Ludde hit och ser idol och umgås. Annars åker vi till Felle och Andreas för att hjälpa dom att flytta in i deras lägenhet. Vilken plan det än blir så kommer det bli kul. :)





Sen måste jag ta mig till Umeå snart och träffa människorna där!


Adjöken!

stick and stones

Hade grymt kul igår. förutom typ neggpersoner och spya lite senare men de var toppen ändå. helt braiga människor var där också.
Idag vaknade jag halv två också, eller då blev jag väckt av mina kära vänner, felle och andreas. men det var ändå en snäll väckning. sen har jag inte gjort så mycket idag, sett en film - soul surfer, rekomenderar den starkt. sen blev det att fara till musiklokalen och stada innan jag skulle hem. och ikväll har jag varit hos min kusin så inte så jätte jobbiga saker idag har det blivit. men nu ska jag slå på filmen walk the line och se klart den.
Adjöken!

don´t give up

Blev väckt av att pappa sprang genom huset i morse, klockan var inte ens nio. Min dörr stod öppen, eftersom Notus alltid öppnar den på morgonen, och han sprang med elefantsteg förbi min dörr. Sen skriker han i telefonen för andra gången på morgonen. Kan ju lova att han inte var så popular när jag väl orkade kliva upp! Men de gick över senare eftersom jag fick åka med han till stan lite senare. Så dagen har mest spenderats i staden Skellefteå.

Där satt jag och Felle på körskolan och pluggade till klockan tolv. Därefter drog vi mot Älvsbacka och deras, Felle och Andreas, lägenhet. Jätte fin, förutom alla hål och fettfläckar på väggen. Men den kommer bli jätte fin! Jag och Felle satt och snacka på deras golv i någon timme innan jag var tvungen att ta bussen hem.

Hemma bakade jag egna tortillabröd. Dom blev inte så jätte bra i formen men i smaken. Mums fillibabba säger jag bara. Ska helt klart göra tortillabröd fler gånger.

Kvällen har spenderats med kusin. Promenerat och snackat en massa. Vi såg ett avsnitt av sons of anarchy också. Men nu är jag hemma och ska strax gå och sova. Kommer blki en lång men rolig dag imorgon! :)

Godnatt!


Någon gång, någonstans möts vi åter igen! <3

Happy

Gud vad jag är glad. jag är så glad att jag studsar fram - ungefär. anledningen är absolut ingen och de är så himla skönt. att bara vara glad. att bara känna att jag kan vara glad utan att de är någon händelse bakom glädjen. jag är bara så himla glad. glad glad glad. iiiih.

Nu ska jag fortsätta med mitt matbröds bakande. Adjöken! :D



Leave me alone

Ska snart börja dra mig mot bussen. Ska vara på körskolan 14.05 men innan ska jag försöka plugga lite. Snart snart snart!! Tar 16.10 (eller om den går 15) bussen hem. Lagar middag och sen blir det brödbak. Ska baka flera olika bröd, vi får se hur de går. Är ingen brödbakarproffs. Men får väl bli ändring på de. För nu tusan ska vi ha egetbakat bröd hemma jämt. :)
Dock inte med knasiga saker i. Så som torkad frukt. Men nötter funkar!

du har inte en aning, du har inte en aning

Godkvällens!

Dagen blev inte som jag tänkt. Utan den bestod av jobb. Blev väckt kring nio av att chefen ringde och ville ha mig att jobba klockan elva. Så det var bara att he sig upp, göra sig klar, ut med hunden och sen iväg. Okej, ska jag vara ärlig så låg jag kvar i sängen en timme till. Men de kan vi ju som vara lite tyst om.

Jobb till kvart över åtta ikväll. De gick helt finfin på jobbet. Packade upp godiset på kvällen och de är typ bäst att packa upp. De blir så fint när man packat upp och allt är ordning och reda. hehe. 

Hem. Möttes av en superglad mamma, som varit borta hela veckan. Och hon har hunnit vara inne på IKEA så hon var överlycklig att få komma hem och ställa i ordning. Hon dansade till och med för mig. Gullmamma:)




You är not alone in this


jag skulle utomlands, jag bytta efternamn

  • Idol - vad har Alexander bard för fel. gud vad jag stör mig på han. Han tycker ingen människa sjunger bra. Alla ska typ vara perfekta på en gång om han ska tycka dom är bra. Men hallå, handlar inte Idol också en del om hur dom utvecklas. Hur dom går från bra, till grymt bra. Nej tydligen enligt den där Bard. Och hans jävla skägg och mustage. ååhh vad jag stör mig på honom!
  • Kaos i Båstad - någon som sett kvällens program? hahah alltså vad gör dom gamla kvinnorna där? botox och alldeles för stora bröst. inte ett okej program men ändå ett program jag skulle kunna följa bara för att de är så fult. x)
Har inte så många planer inför denna vecka. Torsdag är det i alla fall körskolan som gäller, kommer bli en dag till i veckan med körskolan men vilken dag är inte bestämd än. Vi får se vilken dag det blir helt enkelt. Helgen är då planerad. Det är 20års fest för Victor och Felle på lördag så lördagen kommer nog spenderas i stan. Halva söndagen också troligtvis. 

Men annars ska jag ta det lugnt. Har bestämt att nästa vecka så ska mitt liv börja. Jag ska ta mig till arbetsförmedlingen och snacka med dom om mina planer och se om dom kan hjälpa mig. Mer om de senare!
Adjöken!

Resa

JAG VILL UTOMLANDS NUUU!!

good

Att höra någon säga att det inte var mitt fel betyder grymt mycket. De får mig att inse att jag inte kunde gjort något. Att det bara var hans val.


Ett vad-gjorde-jag-i-stockholm inlägg
Torsdag: Anlände till stockholm med ludvig. Kom till hotellet/vanrarhemmet vid 21-22 tiden.
Fredag: Vaknade. Åkte till t-centralen för att möta upp felle och andreas. Väntade där i tre timmar på thess som aldrig kom. men då kom några andra så felle kunde åka till täby med dom och jag, ludde och andreas åkte till vandrarhemmet för att lämna andreas saker och göra oss klara. sen drog vi till täby för att se thess och felle tävla. var där i flera timmar och sen hem till vandrarhemmet.
Lördag: minnet är grymt kort så jag minns inte riktigt vad vi gjorde på dagen, vet att vi var ut en sväng men mer minns jag inte. åkte du till täby vid typ 15-16 tiden i alla fall. grattiade felle eftersom hon fyllde år. thess och felle tävlade och sen började festen. vi satt utanför deras hotell och festade. hade grymt kul. ludde och en skåning sjöng tillsammans och de vara bara galet fint. skåningen var hur duktig som helst på att sjunga. allt var galet, allt var kul. nyblivna 20 åringen var galen. allt var kul. vid 00-01 höll andreas på att däcka inne i lobbyn så vi bestämde att vi skulle börja dra oss mot stockholm. vi hann just och pass med tåget, fick springa med en halvdäckad andreas och en marielle på högklackat. men vi hann. väl på tåget började andreas inte må så bra. vi fixade en påse men tillslut var vi tvungen att hoppa av tåget för vi ville inte att han skulle spy där inne. så vi hoppade av i djursholm ekeby eller vad de hette. andreas spyr direkt vi hoppar av. vi väntar på nästa tåg, som bara passerar oss, de kommer ett till som också bara passerar oss. andreas fortsätter spy. tillslut ringder vi taxi. jag och ludde halvbär andreas ner för en trapp och sedan upp för en trapp. inte det lättaste må jag säga. taxin kommer. andreas spyr ännu mer. vi får inte åka med taxin. vi snackar med han som kör taxin. och tillslut får vi åka med. har nog aldrig varit så tacksam mot någon någonsin. jag, andreas och ludvig hoppar av utanför vårat vandrarhem och marielle åker vidare till huddinge. jag och ludde får upp andreas på rummet och där däckar han. vi går och köper lite donken mat och tar med till rummet. väl där försöker vi få andreas att äta en hamburgare men misslyckas gravt. hahhaha de var lite små kul. jag och ludde käkar upp och sen slänger vi oss i sängen och sooooov.
Söndag: jag vaknar. går ut och går. kommer tillbaka. andreas är grymt bakis. någon snubbe har varit in på vårat rum och sagt till andreas och ludvig att vi måste byta rum för det är något med brannlarmet, fattar ingenting. men vi packar ihop våra saker och får ett nytt rum. planen för dagen var grönan. men så blev det inte. jag och ludvig var ut några svängar medans andreas låg inne och klev inte upp förrän 20-21. då drog vi ut han, åkte till hötorget, käkade och sedan mötte upp felle. och resten av kvällen gick vi runt i stockholm. hur mysigt som helst. och jag vill verkligen bosätta mig där. vilken underbar stad.
Måndag: vaknade. packade ihop. checkade ut vid tolv. mötte upp thess. åt. och sen drog vi till arlanda. flög till umeå. fyfan vilken flygtur. inte kul alls. ditresan var hur lugn som helst. flygturen var jätte bra, starten och landningen lika så. men hemresan. typ det värsta jag varit med om. men vi tog oss till umeå iaf. åkte in till stan. åt och sedan ggick bussen hem.
En bra helg. en kul helg. kanske inte allt för mycket händelser. men ändå tillräckligt. mycket skratt iaf.

senaste tiden vändes världen upp och ner

Har haft det toppenbra i stockholm. Ville absolut inte hem därifrån men nu är jag hemma. Men snart ska jag återvända dit, när vet jag inte men snart i alla fall. orkar inte skriva allt vi gjort ikväll så får bli en annan dag om de ens blir ;)
trött som ett svin i alla fall så nu ska jag dra till kojs.
Sov gott! :)