trött hund

Ligger här i sängen med en pömsig hund bredvid mig och ser Parenthood. Har en mätt och belåten mage efter den mycket goda pekingsoppan. Om ett litet tag ska jag och den trötta hunden ut på en långpromenad.

-

Jag och farmor har varit och hälsat på farfar idag. Riktigt skönt faktiskt att se att han mår bra ändå. och förhoppningsvis rättar allt annat till sig. älskade farfar! <3

När jag kom hem kollade jag posten och såg att 7 av 9 brev var till mig. TILL MIG. hur kul var inte de. dessutom var det inte räkningar. Utan 6 av dessa brev innehöll bilder, öppnade dessa brev och skrattade till varenda bild. så tokigt, så roligt. så mycket minnen. Bra minnen. åh tack så himla mycket min fina vän för bilderna! :)

Nu blir det att laga pekingsoppa till middag!:)

-


stockholmsresa

Tänkte bara kika in här och säga att jag lever såhär innan jag ska sova. Har fullt upp i veckan så jag kommer inte hinna in fler gånger. Jag åker till stockholm på torsdagkväll och kommer spendera helgen där. Taggar den riktigt mycket!

nu ska jag slänga på mig pyjamasen och lägga mig i sängen! Vi hörs efter helgen! :)


trött

Jag är så trött. Har sovit så himla dåligt dom senaste nätterna. Tisdagskväll kunde jag inte sova så jag låg vaken till 1-tiden tror jag innan jag tillslut lyckades somna. Och i natt har jag sovit oroligt. Det är så många tankar, så många orosmoment i livet just nu. 

Igår ställde jag mig i alla fall i kö för samtal igen. Känns väl sådär. Men hon jag var hos igår tyckte jag behövde det. Och jag kan väl hålla med ibland. Men vi ser väl när jag får komma dit på samtal igen. 

Ikväll kommer det inte hända mycket. Ska göra en lemoncurd till nästa vecka och efter de blir det bara att lägga sig i sängen och se Parenhood för att förhoppningsvis slockna relativt tidigt. 



heh

Sedan tio över åtta ikväll har jag hinnit:

- Gått en långsväng med notus
- Betalat räkningarna
- Satt in alla papper i min pärm (lyckades även riva ut alla papper ur pärmen också)

Duktigt av mig kan jag då tycka. Nu ska jag försöka få i mig någon slags sen middag. Vad det blir återstår att se. 



Skriv erat namn så jag vet vem ni är!

En liten fråga till "Anonym" i förra inlägget: Vem är du? Du får gärna skriva ditt namn så jag vet vem det är ;)






Har just kommit in från en långpromenad med matilda och hundarna. Det är så skönt ute. Solen lyser och det är bara några grader kallt. Vi gick skoterleden i cirka 4 kilometer och sedan kom vi upp på en väg. Det är så tungt att gå på skoterspåret men grym träning.  
Nu är min hund nöjd i alla fall och jag ska ta och äta lite mango och se parenthood sen är jag också nöjd. 

Vad har ni för er en dag som denna? Är ni ute eller sitter ni inne? :)


Let´s try something New

Hinner slänga in ett litet inlägg såhär på morgonkvisten innan frukosten. 
Gårkvällen var mysig. När jag kom hem från jobbet var syster här som planerat, mamma höll på laga mat och beordrade oss att sätta oss vid bordet. Då kom hon med en tallrik, på den fanns toast, rom, chréme fraich och rödlök. Rom är inte det bästa jag vet men i små mängder funkar det. Sen blev det huvudrätten som bestod av fläskfilé, kroketter och mammas underbart goda svampsås. Himmelskt gott! Efterrätten bestod av ett ton godis som ingen av oss riktigt orkade. Hehe. :) Mys vad det! 

Något jag funderat på länge, sedan i somras är att flytta till Spanien. Jag är så galet sugan på att dra dit. Men då är ju frågan, vad ska jag jobba med där? Vart ska jag bo? Vilken stad ska jag bo i, en liten eller en stor? Och ska jagflytta dit själv eller vill någon med? Många frågor, vi ser hur det slutar!



tiden flyger iväg

Vart har dagen tagit vägen? Tyckte jag slutade så tidigt, 16.15, men ändå är klockan redan 21.13 och jag har inte gjort någonting nästan. Alldeles för kort dag. 

Håller för tillfället på och bakar, kakorna är i ugnen just nu. Dom heter amerikanska cookies. Tror de är som kakorna man får på donken. Vi ser väl i slutändan ifall det är dom eller inte. 

Får se om jag hinner skriva något mer i veckan. Har planer hela helgen så kan bli svårt. Kanske på söndag. Vi hörs då. Ha det bäst alla fina! :)

godmorgon

Godmorgon!
Natten har bjudit på  en mardröm som vanligt. Men de löste sig ju när jag vaknade och insåg att de bara var en mardröm. Nu ska jag klä på mig och gå ut med notus, ska gå på byn och köpa fil så jag kan äta mysli. Grymt sugen på de. 

Vi hörs!
Adjöken!



typ vill du gifta dig med mig?


grattis två människor

Deppinlägg inatt men så fick de bli. inte så jätte bra dag idag heller men så får det vara. allt löser sig och de kommer lösa sig nu också. tillslut. måste bara älta allting lite till och kanske snacka med min kära mor. 

min farmor fyller år idag så jag vill säga grattis till henne! Grattisgrattis farmor på 71 års dagen!! :) Älskar dig!
Sen fyller Mia också år som just nu befinner sig i Irland och som är mycket saknad på jobbet, Grattis Mia! Hoppas du har det bra:)

-

En sån där natt då allt känns på tok. Då det är svårt att komma till ro och sova. Då tankarna snurrar runt. Och jag känner mig ensam. Kompisarna är med varandra. Festar. Myskvällar. Café. osv. medans jag ligger hemma och gör absolut ingenting. tänker på vad som händer i mitt liv just nu. vad det är som hänt senaste tiden. jag ältar och ältar. kan inte sluta. 

tänker på utredningen som startar nästa vecka. vill jag veta eller vill jag inte veta. är jag beredd på att få veta hur det är. vad är det för mening egentligen att veta? få svar på en massa frågor? men vadå för frågor? jag har inga frågor. jag är som jag är och sen får det vara. men varför har jag då bett om den här utredningen? Jag vet inte. 

jag vill inte bo kvar här i skellefteå. jag orkar inte bo kvar längre. jag vill flytta. men jag kan inte flytta ifrån notus. och vart jag än kommer flytta så kommer jag aldrig få ta med han. jag har varit borta nog från han. han behöver mig. men mest behöver jag han. 

åh. jag vill bort härifrån.



kalltkalltkalltkallt

Till snokan: hehhe hur stavas advocado då? (A)

Godermorgon. Det är -30,3 här och inne +17. inte att hurra för kan jag lova. men jag håller mig fortfarande under täcket men måste snart klivia upp och göra lite frukost. sen ska jag ut med hunden också. får se hur pigg han är på att gå ut. kanske får göra ett provispriskt täcke eller något.det ärju ändå -30. annars hatar jag täcke på hundar, dom har ju ändå päls som dom får för att klara sig. vi ser väl.

Nej, upp från sängen och göra lite frulle.
gjorde en sån här aaaahmm. uppen min aaaa sänger medans man får ut ljudet hmm och fick denna min efteråt

hallhet. lillfisen och lillfoten

Åååååååååh det är inte skönt ute. jag fryser sönder! frös lillfingret av mig när jag var i stallet. förstår inte riktigt vad det är med mitt lilla lillfinger. de fryser alltid. så som min snok och mina småkinder. 
ska vara såhär hela helgen också och har man hund så måste man ut. vilket betyder att jag måste ut. morgon, kväll. mitt på dagen får mamma och pappa gå med han eftersom jag jobbar helg. så får det vara. men jag trivs med hund. säger inget annat. men ibland vill man bara inte ut. tack och lov trivs inte min lillvovve ute heller så det blir bara korta svängar och mer innebus. :) fishunden! <3

nykläckt bild på korven som slickar sig om lillfoten som gömmer sig under lillsvansen. 

nu kryper jag in i min one piece och under täcket med gossip girl.

Andra februari tvåtusentolv

Nu har jag varit tyst i några dagar, ni kanske undrar varför? Jo, såhär ligger det till. Jag har umgåtts med människor. Eller två människor iaf. Kusin och bästa vän. Dessutom har jag jobbat så tiden har inte riktigt räckt till. 

Något jag nu sitter och funderar över är vad jag vill lära mig äta. Därför tänkte jag lista lite grejor.
  • Advocado
  • Keso/kesella
  • Oliver
  • Soltorkade tomater
Mer kommer jag inte på, jag som trodde det var massor jag ville lära mig gilla men icke de. 

Nu ska jag börja göra mig klar. För snart kommer matilda och vi ska ut till stallet. Det är -28 grader ute och det blir bara kallare och kallare också. Huvva säger jag bara. Blir att klä sig ordentligt!
en bild från i tisdags då jag umgicks med isa!