i can´t keep the roses

Dagen på jobbet gick bra, satt mest i kassan men så fick det bli. Ikväll har jag varit ute och gått 1,5 h med Isa, riktigt skönt men nu värker min fot som typ vanligt. Men så får det vara. Imorgon blir det jobb från 7.15 till 11.00. Efter de blir det stan och fixa och trixa med felle och på kvällen är det fest. Blir superkul! 



Packning

Godmorgon små fjärilarna!
Nu har jag vaknat till och känner att jag faktiskt lever. När jag vaknade var jaghelt och hållet död. La mig och såg Så mycket bättre. Sen for jag ut på en cykeltur med Notus. och nu har jag packat ner alla kläder, förutom dom som ska tvättas då. Jag känner peppen inför Norge men samtidigt känner jag lite jobbigt-att-lämna-vissa känsla. Men jag kommer då få umgås med vissa denna vecka. Dock inte alla men förhoppningsvis några.

Nu måste jag till stan och hämta mamma. Hon mådde inge bra. Hoppas hon inte har magsjuka. :|

Adjöken!


Trött



Cool hund gånger 10 ;)

Jag är super trött idag och vill helst inte göra någonting. Bara sova. Men de ska packas och de ska skrivas handlarlista och det ska skrivas allting som ska göras inför Norge, vad som ska med osv. Så jag kan abolut inte sova. Kommer nog inte ens bli tidigt ikväll. Menmen, sånt är livet. Ska i alla fall se en film nu med mor och far. Sen tar jag tag i allting!

:)

Efter att jag köpte ny dator har det inte gått att blogga på improveme.se. Och nu idag gav jag upp. Jag orkar inte tjaffsa med sidan så jag återvänder hit.

Nu tror jag alla mina närmsta vänner vet detta så nu skriver jag ut de här så resten får veta. På torsdag drar jag till Norge. Jag tänker försöka få ett jobb i Bodö och befinna mig där över vintern och kanske sommaren beroende på hur det går med jobb. Om jag inte får något jobb kommer jag återvända hem till Skellefteå. Men förhoppnignsvis får jag ett jobb. Just nu väntar jag bara på ett papper från polisen i kiruna sen kan jag dra. :)

Men nu ska jag göra lite nytta, packa, skriva handlarlista osv.

Vi hörs! :)


En bild från i fredags kanske, Slöade jäkel efter en stressig dag. :P