Ungefär såhär


Road trip

Igår åkte jag och denna pöjk på en liten spontan tripp till Piteå där vi gick på Dollar store och käkade på Tre kronor. Kul att göra lite spontana grejer, man borde bara göra fler. :D När vi var tillbaka i Skellefteå gjorde vi en till liten tripp till Bureå för att spela Ticket to ride, och självklart vann jag STORT över Ludde och mamma, hehhe. ;)
 
 
 

Förbannade jävla IKEA

Blir sjukt jävla förbannad på IKEA. Jag glömde mitt soffbord där i helgen och jag fick veta nu att dom inte har hittat något bord så jag kan inte få igen bordet. 500 jävla spänn rakt i sjön! Seriöst, som kassör ska man ha översikt över kassaområdet, bandet, golvet, osv och se till så att inte folk glömmer sina varor eller så att inget annat händer. Självklart kan man missa men hur i helvete kan man missa en stor jävla kartong 1x1 meter ungefär? Så jävla sämst!!!  Jävla helvetes jävla skit helvete!! 

-

Igår var det 1 år sedan John gick bort så jag och mina kusiner åkte till han och Björns grav på kvällen och vid 20.00 tiden var det en minnesstund (eller vad jag ska kalla de) på vitberget där några tände rislyktor. Himla fint!


Jag önskar att du fick uppleva såna här dagar

Denna helg har bestått utav mycket tänkande i och med SM guldet. Det finns en person som jag önskar, utav hela mitt hjärta, fått uppleva den här dagen då SAIK vann. Jag önskar han fått ta emot laget när dom kom hem från Luleå och jag önskar han kunde fått stå där bland oss, 10 000 åskådare, och hylla alla spelare. Men för vissa tar livet helt plötsligt slut, vissa får en sjukdom så som cancer, vissa får en hjärtinfarkt, visst tar en överdos och andra får en stroke och dom får inte uppleva dessa dagar som dom själva längtat till. Och du var en av dom, ditt liv tog slut och du får aldrig uppleva såna här dagar som du längtat efter men som jag önskar att du fick!
 
 

ÄNTLIGEN SM GULD!!!

Dom senaste dagarna har varit toppen och den enkla anledningen är - SM GULD! Som troligtvis ingen har missat så har Skellefteå AIK tagit hem hela skiten. Dom tog 4 raka mot Luleå! Den har staden har verkligen kokat, staden har hyllat laget till skyarna, båda igår kväll vid ladan och idag på torget stod man där. Sist dom tog guld var för 35 år sedan, dom två senaste åren har dom tagit silver så nu äntligen var det dags! Det är AIKs tur! Det är mäktigt att stå där i folkhavet och lyssna på när alla sjunger med, hoppar och skriker. Helt otroligt! 
 
 
Det var 10 000 pers på torget idag!! Galet!

Skjuta upp tråkiga sysslor

Efter att ha jobbat 6 dagar i rad vad jag äntligen ledig idag, planerna var att storstäda lägenheten, rensa i papper, sätta in papper i en pärm, städa skafferiet, åka på återvinningen med alla kartonger som jag har i lägenheten, tvätta renbädda sängen och en massa såna tråkiga saker som man bara hinner med på lediga dagar. Men det enda jag gjorde idag var att tvätta (vilket jag var tvungen att göra ifall jag inte hade velat gå naken imorgon) och renbädda sängen. Så himla typiskt att man inte orkar göra någonting när man väl blir ledig och skjuter upp allting till nästa gång man är ledig. Menmen. :)

 
 

so i´ll be bold as well as strong and use my head alongside my heart

SVT har ett program som heter 'Veckans föreställning' och den här veckan var det inga mindre än Mumford and Sons tur att få visas. Jag håller för tillfället på att kika på denna 'föreställning' och jag blir bara mer och mer föräldrad i dessa människor! Dom gör musik som en Gud och jag blir bara lycklig av att lyssna på dom. Någon gång i livet, helst typ igår, vill jag se Mumford and Sons om jag så ska åka själv. Hehe. ;) Klicka här för att se 'föreställningen'!!

Varsågoda!!



Några dagar utav min vecka

  • Tisdag: Min 21-årsdag. Min lilla födelsedag. Födelsedagar är inte så stora längre, dom där känslorna man hade när man var liten finns inte riktigt kvar. Dessutom firades jag av släkten redan i söndags och fick jätte många fina presenter!! Mamma och pappa var inte heller hemma eftersom dom åkte till Umeå sjukhus för en mycket viktigare grej. Men mina fina kompisar kom hit på lite fika efter att jag hade jobbat vilket var himla trevligt! :)
  • Onsdag:Klev upp redan klockan 05.15 för att göra mig klar eftersom jag och en arbetskollega (Felle åkte också med men då bara till hennes skola) åkte till Umeå idag på en riktigt bra föreläsning, föreläsaren var väldigt duktig (och rolig) på de han gjorde. Så 3 timmars lyssnande kändes inte allt för långt och tråkig. :)
    Tråkigast idag var ändå att jag inte hann träffa dom bästa Umeå människorna! Fy tusiken vad jag skulle vilja träffa dessa människor, men det får bli en annan gång helt enkelt.
  • TorsdagMorgondagen kommer bestå utav några få jobbtimmar och sedan många baktimmar med bästa vän! Det kommer bli toppen!
 

Då vet ni

 
 
Ensamhetskänslan är nog den värsta känslan att känna..
 
 

Oavsett hur svår din bakgrund är, kan du alltid börja om på nytt

Jag sitter och väntar på att Ludvig ska höra av sig. Vi ska nämligen gå och ta en fika på stan för att sedan gå en promenad i det vackra vädret. Hur skönt är det inte att våren äntligen är här? Som man har längtat! :)

Ikväll kommer bästaste vän hit för en massa prat och kanske en del serietittande. Hehe, nördar som vi är ;)


Nya tag imorgon

Den här arbetsdagen var inte den bästa, jag ville hem redan efter 5 minuter. Jag är så otroligt less på jobbet nu, less på att slita och stressa som ett djur medans andra bara lallar runt. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och jag har inte stigit upp därifrån än. Tanken var att jag skulle åka iväg och träna, fara och handla på coop efteråt och för en gång skull laga middag för att sedan avsluta kvällen med en långlång promenad med Notus. Men det enda jag orkar med ikväll är en kort promenad med Notus och sen lägga mig i soffan igen. Krafterna tog slut efter den här dagen och den här arbetsveckan. Förhoppnignsvis har jag mer ork imorgon! :)



Finns ni kvar? :)

Nu tänkte jag att jag kör igång lite smått igen, är ni kvar? :) 

Mycket har hänt sedan sist, jag har gått igenom skit, varit nere i träsket men nu börjar jag sakta men säkert komma tillbaka till ett liv där jag mår bra. Jag har förändrats, i alla fall inombords. Jag kan mig själv mycket bättre nu, jag vet vad jag vill och jag vet vad jag kan ta emot och vad jag inte tänker ta emot. Jag tänker bland annat inte ta någon mer dynga från någon, jag tänker inte finnas och stötta människor i svåra situationer om dom inte tänker finnas och stötta mig när jag behöver dom. Vilket jag inte tycker att någon ska göra, finns för människor som finns för er! :)

Något annat som hänt är att jag och Notus har skaffat en liten bebis i form av en katt. Hennes namn är Kiwi men hon är inte grön utan gul och vit med lång svans. Väldigt söt så länge hon sover, när hon är vaken blir hon svart i ögonen och välter, biter och klöser allt som kommer i hennes väg, hon springer in i bord, bänkar, väggar, fönster, dörrar och soffor. Hon börjar terrorisera mig omkring 6.00 på mornarna, kliver jag inte upp då eller ger henne uppmärksamhet hittar hon på en massa bus så som biter tag i mitt halsband som slutar med att hon biter tag i min hud och jag kastar iväg henne, eller så attackerar hon mina armar/fötter och klöser/biter i dom tills de blöder. Om inte något av dessa bus funkar går hon till fönstret och river ner lampan eller någon av blommorna så jag blir tvungen att kliva upp. En vanlig kattunge helt enkelt! :)
 
Kiwi:)


Nu måste jag sluta och åka vidare, vi hörs nog snart igen!