Det är okej att trilla

Är hemma på lunch nu och skulle helst vilja stanna här. Krypa ner under täcket och stänga ute världen. Mår inte alls bra idag och ångesten bara river. Jag behöver en paus från livet känner jag. Det har varit allt för orättvist och jobbigt dom senaste 9 åren. 

Även fast jag många dagar mår riktigt bra så faller jag ibland och orkar inte ta mig upp. Ibland är jag för svag. Och även de måste jag intala mig själv att är okej. Man behöver inte vara stark alla dagar. Vad andra än säger är det okej att stanna upp. Tänka. Gå igenom varje detalj av ondhet. Eller helt enkelt bara stanna upp. Stänga av hjärnan och bara finnas i sig själv. En människa orkar mycket men inte allt. 

Efter denna kungiga helg är det okej att trilla. För jag har kraften att ta mig upp igen. Låt mig bara stanna upp i några dagar och andas. Tänka. Gå igenom allt igen. Ta reda på vad jag vill. För sen kommer jag tillbaka. Starkare och gladare. 



09:29

Jag har haft en toppen bra helg. Kunde inte bli bättre. Festande, träffat finvännerna,umgåtts med linnéa hela helgen. Godgod mat. Äggmacka. Skratt. Allt möjligt. 

Men nu är det åter vardag och rutinerna ska in igen. Hade gärna legat i sängen hela dagen men blir jobb 10.15-20.15 idag och sen blir det en ledig dag för att efter morgondagen jobba enda till söndag. Men det blir bra! 


Finkusinerna :) <3

Foto

Något jag verkligen älskar är att fotografera och redigera bilder i photoshop. ikväll har jag gjort en del av detta, nämligen lekt i photoshop, fast inte riktiga utan något annat som inte är lika roligt men ändå. Ska försöka få hem det riktiga någon dag. Här kommer iaf någon bild som jag lekt lite med ikväll. Nu blir det sängen för klockan ringer 6.00 imorgon också. Godnatt!



finbesök

Ikvällen har spenderats tillsammans med mamma, moster, morbror och kusin vid vårat vita köksbord med massa babbel om tråkigheter, planering för födelsedagar, styrkor hos en männsika, osv. Du är bra som du är, du behöver inte dåligheterna. Vi tror på dig och vi finns här så länge vi ser viljan.




Omakt över teven

När man har en ledig dag och tänkt använda den till att bara slöa så förväntar man sig ju att få hålla i tvdosan och ha kontroll och makt över teven. Och det var just de jag trodde jag skulle få göra idag. Ha makten över teven, detta händer sällan att jag få göra, oftast är det någon annan som vill se något som jag inte vill se och detta hände ju idag också. Även fast jag hade tvkontrollen fick jag inte bestämma vad vi skulle se. Utan det var mamma som bestämde. Jag ville se 90210 medans hon ville se något annat. Typiskt.



Såhär taggad är jag på helgen. Kommer bli toppenbra att se mina små flickor igen. Vad jag har saknat er, alldeles för dumt att vi bor så långt ifrån varandra (även om de inte är jätte långt men ändå). :)

ny frills

Nu är de klippt, inte så mycket längt 5-6 centimeter men lugg blev det. 

Vet inte vad jag själv tycker än men jag vänjer mig nog vi de snart. Förhoppningsvis. jag ser barnslig ut nu tycker jag men. inte bästabilden heller men den får duga :)



Frisören

Min lediga dag ska spenderas hos frisören. Dock bara någon timme. Sen ska den spenderas i sängen framför teven till olika dåliga program. Kanske någon film kan slinka in också. 
Men nu är det dags att göra sig klar. Ni får se resultatet när jag kommer hem. Heheh.
Såhär ser de då ut nu, (eller på nyårs), risigt och fult. ;)

Tankar och drömmar går ihop

Den senaste tiden har jag tänkt mycket på min granne. Allt som hände dom där fyra åren. Vems fel det var. Mitt? Hans? Ingens? Jag har försökt reda ut alla tankar jag haft genom åren. det är ändå åtta år sedan allting startade så det har blivit lite tankar och en hel del ångest. Jag har försökt lista ut alla varför? Varför det hände? Varför jag gick dit? Varför? Varför? Varför. 

Dessa tankar har lett till att jag drömt väldigt mycket. Drömt hel knasiga drömmar. Drömmar som handlat om detta och drömmar som handlat om något helt annat. 

I natt har jag drömt flera olika drömmar. Allt från jobbet. Till vänner. Till jobbiga saker. Till släktingar. Och så vidare. Har nog aldrig haft en sån här natt förut. För det har verkligen varit drömmar genom hela natten. Annars brukar man ju drömma en dröm sen är det bara svart. Men nu har jag ingen svart lycka. Någonstans. 

Väldigt märkligt.

Men man säger ju att genom drömmar bearbetar man saker. Och det är nog just de jag gör. Bearbetar. Bearbetar alla jobbiga händelser. Alla goda händelser. Allt kring jobbet. Allt kring vännerna. Glädje. Sorg. Skratt. 

Tankar och drömmar går ihop. Ju mer jag tänker, ju mer drömmer jag. 

I och med denna drömnatt har jag känt mig alldeles tom. Har inte haft några riktiga känslor på hela dagen. Skönt på ett sett men inte på ett annat. 

I natt hoppas jag på en drömlös natt. 



<3

Har en coldplay period.
Huvvaligen vad dom är bra. 
Sådär jobbigt bra. 
Som alla vill vara.
Sprida en jobbig men samtidigt bra känsla.
Låtar som ger en smärta.
Låtar som ger en glädje.
Låtar man gråter när man hör första tonen.
Låtar man stor ler till när man hör andra tonen.
Älskade coldplay.
Sluta aldrig producera musik!

Min dag

  • Startade 5.20
  • Ut med notus äta frukost
  • 6.20 kör min kusin till hamn, kör sedan till jobbet
  • 7.00 jobbar, fyller mejerihyllorna, packar upp varor som kommit, frysen kommer och packar upp den
  • 9.00 öppnar butiken, sitter i kassan
  • smsar med jonsson om vargar och vår vargklan. skrattar. tar betalt av kunderna och skrattar ännu mer
  • 10.00 - blir avbytt i kassan,mer varor har kommit till mejeriet och jag fyller upp allting
  • 12.00 lunch - skönt. orkar inte jobba mer, mitt finger värker (jag klämde de tidigare och min nagel bajsar så den tar svin ont)
  • jobbar, jobbar, jobbar, kassa, kassa två jobbar jobbar
  • 17.15 är jobbdagen slut
  • åker till farmor och farfar för att käka
  • åker hem och dööör
    1. dör för att mitt finger är så ömt
    2. dör för att jag är för trött
    3. dör för att mitt mående blir sämst när jag är för trött
    4. dör för att jag vill gråta och blir deppig
    5. dör för att min fot inte vill bli bra igen efter att jag senast hoppade på kryckor, har ont heeela tiden och kan typ inte gå längre
    6. dör för att jag saknar allt och allt
    - saknar kevin, gammelmorfar, mormor och morfar, syrran, felle (även fast jag träffade henne igår men jag vill snacka med dig och typ gråta sönder bara för att du är den enda som tycker synd om mig fast de inte är synd om mig, hehhe), jonsson, angelica, berglund, och alla andra vänner som jag inte nämnt här. och jag saknar mamma. åh älskade mamma, du har varit borta för länge nu (såg henne sist på måndagkväll). 
    7. dör för att jag vill ha mitt kamerastativ som jag beställt så jag kan börja använda mina andra grejor som jag fick igår till kameran
    8. dör för att musik är så grymt bra och jag skulle vilja vara lika bra
    9. dör för att jag inte kan sjunga men vill
    10. dör för att jag inte har någon talang
    11. dör för att jag aldrig kommer få pengar och kan göra saker - vet att detta inte stämmer men jag känner så nu
    12. dör för att jag inte orka skriva sånt här mer och slutar nu
  • nu ska jag se glee och sova så blir livet mycket bättre när jag vaknar för jag är bara såhär för att jag är trött, jag vet de, men nu vill jag att mamma ska ringa annars ringer jag henne.
Hejdå!


jag för tillfället.
varför kollar ena ögat in i datorn medans andra ögat kollar i kameran?

-

jag har insett hur hjärtlösa vissa människor kan vara. dom kan skita i vem dom såra, hur nära eller hur långt ifrån man än står varandra.
- du visste allt, hur ont helt livet tagit för mig. hur mycket jag gått igenom och hur dåligt jag mått. men ändå sårar du mest av alla. sprider ut allt jag sagt till dig, sagt de som tagit hårdast på mig. de jag vill välja själv vem jag berättar till. jag vill inte att alla ska veta detta för alla Behöver inte veta det.
men det får vara såhär nu, inget jag kan göra åt. men det tar förbannat jävla ont.


Jossa: Nejdå de är lugnt, jag vill inte göra illa dom för då gör jag illa någon jag inte vill göra illa. men tack ändå :)

we didn´t start the fire

Godmorgon!



Kamera förrådet utökas

Jag har klickat hem lite små grejor till kameran idag. Kommer bli toppen bra det här. Förhoppningsvis kommer sakerna på onsdag då kan jag börja leka igen med kameran, just nu är det så trist. Har ingen insperation men med mina mya grejor kan jag ta lite nya bilder som inte gått att ta tidigare. Hihii.

Men något som är ännu bättre, eller nej, något som är lika bra som nya saker är att One tree hill har börjat om!! Fast det är sista säsongen så kommer bli trist när det slutar. Men vi taggar i alla fall ett avsnitt ikväll innan jag ska sova. 

Godnatt! 



svar

vargavännen: vi håller på att göra om källaren, kommer bli toppenbra!:D
jossa: haha du kunde inte stå emot facebook ;)

fooot

idag har jag hunnit med riktigt mycket faktiskt.  har bland annat varit in till stan och gått på typ alla möbelaffärer innan mamma bestämde sig för en soffa och vi åkte tillbaka till den äfferen och köpte den, sen på coop bygg för att köpa målarfärg. hem. käka lunch. ut och körde samt åkte årets första skotertur. vi körde in i småträd två gånger och föll av enmen var lika kul för de. hehe. sen hem och byta om och dra till kusinerna där jag varit hela kvällen och bakat cupcakes och småfranskor. vi har också hunnit spela en massa wordfued också. 

Nu är jag i alla fall hemmaoch ska nog lägga mig och spela the sims ett tag innan jag sover några timmar för att börja på en dag som inte är planerat någonting förutom då ett samtal till felle. vi får helt enkelt se vad som händer. förhoppningsvis får jag tag i någon bra serie eller några filmer som jag kan se hela dagen under ett täcke. skulle nog vara det bästa. hehe. latheten tar över vissa dagar! 


foooot!!
jag måste bli bättre på att ta bilder med kameran så jag kan ha något här och visar, visar bara onödiga bilder som denna dag. min fot som ser ut som en jätte. måste försöka fixa kameran också eftersom den inte vill som jag vill utan istället vill den vara svart när jag startar den men så ska det ju inte vara. aja, ni fattar nog inte vad jag menar så jag säger nu godnatt så hörs vi imorgon, eller det blir väl säkert ikväll för ni kommer läsa de här inlägget imorgon på dagen någon gång kanske. svammel som vanligt. hehe

orättvis sängfördelning

här ligger jag och skruttis. jag vaken och han sovandes. ser dock inte ut så på bilen men han snarkade gott när den togs nyss. han är inte normal min lilla hund. dessutom har han tagit den bästa platsen i sängen - innerst. plus den bästa kudden. inte rättvist. vi kunde ju ha delat på allt de sköna så jag fick kudden och han  platsen innerst men de gick han inte med på. hehehe

nu ska jag ta och sova någon timme efter att ha flängt till stan några gånger idag samt ursviken och skellefteåhamn. sov så gott och festa lugnt ni som är ute och har kul! :D

Bureå - Skellefteå - Bureå Skellefteå - Bureå

Det är nu tredje dagen som jag stiger upp klockan 6.00. Det börjar faktiskt gå bättre och bättre. Synd bara att jag inte ska upp förrän klockan 6.00 på onsdag nästa vecka. Men förhoppningsvis går väl de också bra. 
Jag börjar inte jobba förrän klockan 9.00 men först ska jag upp till stan  och få massage, min rygg håller verkligen på att gå av. Har svin ont och det hugger till ibland. Så nu var det vara nog. 
När den är klar blir det direkt till Bureå igen för att jobba till klockan 18.00, därefter snabbt hem och käka middag innan det blir staden Skellefteå igen för att gå på bio. Trevligheter allt! 

Vi hörs! :)



Goodnight, My Angel

Tröttheten tar över. jag vill lägga mig i fostetställning och sova som ett litet barn.
men först ska jag bädda rent i sängen
sen säger jag godnatt

Let me pour you a glass of white So you forget all of my lies


glädje

  • Jobbet
  • Familjen
  • Vännerna
  • Bio med mina bästa vänner på fredag
  • bak och mys med två av mina kusiner på lördag
  • förhoppningsvis en utlandsresa i vår med någon snäll människa
  • hunden
  • somaren
  • skoter
Lite saker jag ser fram emot och glädjs över just nu!

I need to know

Promenad. Jobb. Promenad. 
Dagens ord och dagens innehåll. 

Imorgon är min lediga dag och den ska spenderas på bästa möjliga sätt. Ligga i soffan med one piecen, täcket och en riktigt bra serie. Dock ut och gå på morgonen med Matilda. Sen blir det inte många knop. 

Sov gott!



Feel like I'm tryin' to breathe under water

att den person man verkligen har litat på, trott på, öppnat sig för och sett upp till kan svika en så mycket visste jag inte var möjligt. hur kunde du göra så mot mig? om du nu tycker så synd om mig, varför skadar du mig mer?



Hjälpt pappa med skoter. Kört med släp. Jobbat. Promenerat. 
Så har väl min dag sett ut, kortfattat. Imorgon blir det ännu mer kortfattat. Ni får läsa då för nu ska jag se teve. Adjöken!
Grattis bästa vän! Jag är otroligt stolt över dig, nästa gång ska jag följa med och titta på! :)

En salig blandning

  • Morgonen: Började inte så jätte bra, var på dåligt humör osv.
  • Jobbet: Funkade men ville mest slippa jobba. Känner verkligen av att jag bara varit ledig 2 dagar på 2,5 vecka. Trött. Ryggont. Blåmärken överallt. Och helt totalt slut.
  • Kvällen: Middag hemma med en katt som sprang in i huset och var kelig och vrålhungrig. Fick mat och sedan fick den hamna på djurskyddets facebooksida. Nu är den hos en annan men inte hos ägaren. Åkte till Lovisa och umgicks med dom gamla goda vännerna. En kväll full med skratt, gamla minnen, spel, och ännu mer skratt. Vilken kväll alltså. Det är så himla roligt att träffas, det blir så sällan så när vi väl möts har vi jätte roligt!
Sammanfattningsvis så har väl dagen varit en blandning. Börjar dåligt men slutar superbra. Nu ska jag slänga mig i sängen, slå på något bra att se och sedan sova. Imorgon är det jobb igen. 

Adjöken!
Katten som var hemma hos oss, någon som känner igen den och vet vem ägaren är?

Friday night

One piecen är på. Glajjorna sitter där dom ska, dock inte dom vanliga utan mina andra. ögonbrynen är ovårdade och inte alls vackra. och överläppen har en torr sträng högst upp. finnarna ploppar upp var stans i ansiktet och sminket finns inte alls någonstans där och täcker dom. Nejdå. Här kör vi finntajm med lite maskara. Vem orkar ställa sig och toksminka ansiktet 6 på morgonen (okej, åtta var klockan i morse)? Inte då jag. Jag sover hellre en timme längre. Men ni ska jag och mitt lilla finnansikte gå ner i källaren och halvslumra till en liten film som går på teven, imorgon är det jobb igen. Adjöken! :)

Jag har fastnat med händerna i marken i minnet från en mardröm

jag är så himla glad och stold över min bästa vän, du är så himla duktigt och jag hoppas verkligen att du inser hur duktig du är! Grattisgrattisgrattis!!! <3



Dom två senaste mornarna har varit tidiga, lite väl tidiga om ni frågar mig men det är bara att härda ut. Tillslut vänjer jag mig och då kommer det gå superbra att stiga upp så tidigt. 

Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist, Igår blev det bara att umgås med mamma och pappa. Ikväll har mina två minsta kusiner samt morbror varit här och sett hockey medans jag och My bakat småfranskor. Små kan jag ju inte säga att dom blev men dom blev helt underbart goda. 

imorgon blir det en liten sovmorgon, börjar inte förrän klockan 9.00 och jobbar till 17.00, det blir en kort dag imorgon med endast 7h. Härligthärligt! :)

Godnatt! 


<3

än en gång saknar jag dig sådär oändligt mycket
<3

som ett obehagligt allvar

Glasögonlös med hunden bakom. lars winnerbäck ur högtalarna. och en gäspande mun. strax blir det att slå igen sina små ögon för imorgon väntas 10h jobb. 

Godnatt!

Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat

Första dagen på det nya året. 

Det känns som detta år kommer bli bra, det är bara en känsla jag har som säger att jag kommer få uppleva så mycket i år, så många bra saker. Och jag kommer få umgås med mina finaste vänner. Gud vad jag uppskattar er vänner! 

Vad tror ni händer i år för er? :)


I min rosa one piece, håret uppsat i en knut på huvudet, i ett gladd humör med tummen upp!