i´ll come back to you some day

Blev ingen ridning idag då jag glömde hjälmen hemma och hittade ingen i stallet som jag kunde ta. Så fick bli en promenix istället med pollen. Och fy tusan vad han är rolig att gå med. Jag skrattade hjäl mig flera gånger. Han är typ som en hund, ska snusa i marken och på annat hästskit. sen så skulle han ha tag i de gröna gräset och hade schå att få tag i de eftersom de är så lite. Sen ville han inte gå i geggan så han fick lov att gå runt hela alltet. Haha, rätt kul.
Aja nog hästprat.
Ska snart cykla till jobbet, måste nog fylla i en massa papper (och då, ett papper). sen tycker jag det är skönt att komma på jobbet lite tidigare, då har man tid att ta reda på vad händer och sker.
haha, just ja, en till kul sak:
pappa kom hem från stugan där han och notus hade varit. så kommer han in och är inne en stund så frågar jag vart notus är. hahha så har pappa glömt ta in notus från bilen. då har stackarn suttit där ute hela tiden. xD
Adjöken!



22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Tyvärr har jag ingen bild från den tiden jag saknar för den tid jag saknar är när jag var liten. Eller i alla fall tiden innan jag var 11 år då allting startade. Så ja, dom bilderna finns bara på mina väggar i mitt rum och i fotoalbum. :)
Fast man ska inte tänka på de som varit, man ska tänka framåt så jag kan säga att jag saknar framtiden istället. Jag är nyfiken på hur den blir, jag lever med spänning i hela kroppen. jag vill så gärna starta mitt liv utan skola och se vart världen tar mig!

Ever since i was eight or nine I've been standing on the shoreline

Klockan är 08.50 och jag har redan hunnit äta frukost, klä mig och vara ut en promenad med skruttis. Inte illa pinkat kan jag tycka. Vid 10.00 ska jag dra iväg och rida sen vid 16.00 blir det jobb ännu en gång.
Men nu först blir det lite mys med gossen och se sons of anarchy!

jag var 17 år, 17 år i standen där jag växte upp

Jag älskar studentmössan. Visst, den är inte så vidare snygg på, men jag bryr mig inte. Studenten är om..inte länge. och jag taggar så sjukt mycket. Något jag inte taggar däremot är den kommande veckan. Den är fylld med två prov och ett seminarium. Men skit samma. Taggningen av studenten är ändå störst + taggningen av helgen. :)

Adjöken!


21e bilden: En person som alltid stället upp för dig.

dessa två personer vet jag att jag alltid kan vända mig till och dom lyssnar alltid :)

stackars lilla lilltumme.

Min tumme har avlidit. Han blev spetsad av en kalender vid 16.15 idag och somnade in nu klockan 00.13.
Jag ville bara säga vile i frid lilla tumme. Du har varit med mig i alla lägen. (i och för sig har du inte kunnat sticka iväg direkt eftersom du sitter fast på min kropp, du har inte haft så stort val helt enkelt än att hänga med.)
1992.04.09
2011.04.28
Sov gott lilltumme!

dagens dag

Morgonen var plågsam. snoozade 3-4 gånger (jag brukar bara snooza 1 gång max) och jag somnade om varje gång. Men tillslut tvingade jag upp mig själv och jag gjorde mig klar för skolan där jag också var död fram till lunch. Men sen blev de lite fart på mig. Åkte sen med linnéa på gymmet där det var ovanligt tomt. När jag kom in på gymmet var det 1 person som var vid konditionsmaskinerna. Sen när jag gick in till viktmaskinerna var det bara typ 7 killar där. fast sen kom linnéa och gjorde mig sällskap med killarna. ;)
Och nu har jag gjort klar projektarbetet. Ska bara låta mamma läsa igenom de en gång till sen blir det att skicka in hela skiten. Wiiehoo. :D

20e bilden: En bild på dina närmaste.


snuttan, påskliljan och ögongloben

lilla snuttan min, du är god som en liten smultronstårta på en varm sommardag. och som jag sa tidigare idag, du är som en påsklilja - de kommer väldigt sällan sådana som dig. Du är snäll, rolig, trevlig, flummig, grön, gul och allt annat där emellan. :)
förresten, flingtagaren, hahahhahhahahhahahhahahhaha!!!
nu har jag skrivit ett inlägg idag, hoppas du blev nöjd ögongloben. :D

19e bilden: En person som är snygg.


tetris är min kung

Godkvällens!
dagen har bjudit på skola som var kulig, speciellt efter lunch. efter skolan bjöd dagen på lite möte för att sedan möta upp miranda och se bio. de resterande 10 minutrerna av dagen ska spenderas framför dator med Sons of anarchy påslaget. var morgondagen bjuder på får ni veta imorgon.
Hejsvejs!



18e bilden: En bild på din fritid.

fest. folk. kul. tokerier.

-

påskhelgen har varit riktigt bra, har spenderat den tillsammans med felle och anderas mest, men även andra goda vänner och bekanta.
ska snart ta mig ut på en promenad med skruttis, eller om jag ska dra och rida, har inte riktigt bestämt mig än. vi får väl se vart dagen tar mig.
Adjöken:)

-

  • Iväg på ett uppdrag vid tolv
  • Hem
  • Vänta på pappa
  • Åka till stugan
Så ser dagen ut. Resten av veckan ser ut såhär:
Torsdag:
  • Shoppa med felle
  • Fika med felle
  • Stugan
  • Slappa
  • Sova
Fredag:
  • Stugan, grilla, sola
  • Hem till huset
  • Göra sig klar för kvällen
  • Middag hos mormor och morfar
  • A-torp och sen ut på mollys
Lördag:
  • Vakna upp hos felle på A-torp
  • Slöa, se OC (antar jag) och göra absolut ingenting fram till aftonen
  • Folk kommer
  • Vi ska grilla tillsammans och bara ha trevligt
Söndag:
  • Hem till stugan
  • Slöa, grilla, sola
Kommer nog inte in här mer förrän söndag eller måndag. Vi hörs!

17e bilden: En ovanlig bild.

jag har ingen ovanlig bild. :(

16e bilden: En bild på dig själv.


it´s party in my head

GodmorgonGodmorgon!
Sitter och väntar påa tt mamma ska komma hem igen, hon är ute och går med notus. När hon kommer hem ska jag ta på mig pyjamasen, hänga upp tvätt och sen bara lägga mig i soffan framför en brasa. Det går INTE om mamsen inte är hemma :]
Imorgondagens planer gick upp i rök, Felle var tvungen jobba vilket var tråkigt för mig men huuur bra som helst för henne. Jag är glad för hennes skull att hon får jobba lite. Vi får ta våra stanplaner på torsdag istället. Så morgondagen är som oplanerad, bara en snabbvisit till hästen jag ska börja rida där vid tolv. Sen, om jag orkar, ska jag ta mig upp till badhuset och gymma lite. Men vi får se om jag orkar. ;)
Nu ska jag vidare i internetlandet tills mamma kommer :)
Och ännu en gång:
Stort grattis far! :)

19 april 2011

ska strax iväg och jobba. taggar ändå dagen och hoppas på en bra jobbdag. kvällen bjuder kanske på lite bio tillsammans med kusin. får se om vi ser "let me in" eller om det blir någon annan, hittar inte den på sf:s hemsida. men taggar ändå.
Grattis pappa! :)
Adjöken!

my life is good

jag bara ÄLSKAR notus pipleksak, speciellt när han ligger och biter på den när man ska sova. mmh, det är som ljuv musik i öronen. ELLER INT! men jag älskar lillvovven min<3 :)
har just kommit hem från farmor där det bjöds på hemmagjorda kroppkakor. fybubblans vad gott. farmor ska dessutom lära mig göra kroppkakor inom en snar framtid. annars så har jag jobbat idag, gått riktigt bra förutom att jag har tappat allt jag tagit i. lyckades slå sönder en glasburk också.
nu ska jag och mamma försöka dra oss mot byn tror jag - om vi orkar gå då vi inte har någon bil (det är ju ändå 1 kilometer så himla långt! eller int!). ;)

gargamell

trotts att jag är supertrött så kan jag inte sova. galet jobbigt då jag ska upp och jobba imorgon. kollar på tove styrke som var med i nyhetsmorgon imorse och kan bara konstantera att hennes sätt är väldigt lik Robyns och september.

-


17 april 2011

är super trött idag men de ska inte hindra mig från att hitta på saker. har nyss varit ut en sväng till stugan och lämnat lite saker inför nästa helg då vi ska bo där. och snart ska jag iväg på en långpromenad alt. cykeltur med gossen. har planer på att baka lite idag också. men sen är det tomt i skallen på hitta-på-saker.
jag älskar vädret och värmen idag också. dock kunde ju solen få vara framme liiiite mer och blåsten kunde få försvinna men annars är det helt juvligt. jag hoppas resten av lovet blir såhär fast med mer sol och mindre blåst. eller inte måndag-tisdag då jag ska jobba men annars.
Vi hörs!

15e bilden: En person som du vill vara med.

En person inte längre finns.

14e bilden: En bild som påmnner dig om gamla tider.


i´ll come back to you someday

Jeff Dunham var så galet bra. har aldrig skrattat så mycket till någon som igår. och vilken grym man, han är riktigt duktig på de han gör. ni borde se han någon gång om ni får chansen :)

idag har jag jobbat, var riktigt stressigt när vi bara blev två där vid halv fyra tiden. men tillslut blev klockan sex och vi stängde vilket var riktigt skönt efter en sån här stressdag. resten av kvällen kommer jag nog spendera framför teven och med notus som huvudkudde. fast det ryktas om att han släpper fisar som låter, så han kanske får ligga nere vid mina fötter istället. ;)

Adjöken!


it's something I can´t explain

Just hemkommen från lilla stan umeå. Kom hem med en liten grej från HM och 300 spänn fattigare. Men det var de värt. Nu ska jag försöka hitta på något till middag eller om jag ska köra på min första tanke - köpa hamburgare. Vi får se hur det blir.
Adjöken!


Denna lilla blåa sak köpte jag

-


On the days I can't see your eyes, I don't even want to, open mine.

Godmorgens!
Såhär ser mina planer ut för dagen:
  • Jeff Dunham
Alltså typ nada och ingenting förutom ikväll. Eller kanske blir en sväng på stan men ingenting är säkert. Kanske åker och tränar, men jag var inte sugen direkt att åka själv. Men vi får väl se. Taggar i alla fall kvällen! Har inte med mig någon kamera till Umeå så kommer inte kunna bjuda på några kvalitetsbilder utan det får bli mobilbiler. Fast när dom kommer upp är om ungefär fyra månader. Haha, brukar bli så.
Men nej, nu ska jag ta och stiga upp ur denna sköna säng. Eller om jag lägger mig och ser lite film istället. ;)
Adjöken!

don´t take your guns to town

Min dag i lite småord:
  • Sovmorgon till 12.20
  • Fast på skolan vid 11.00 och där möts man av blod!!
  • Seg och dryg samhälls
  • Skön och solig religion
  • Föreläsning, muslimer kom till skolan och snackade om koranen. Han som snackade mest snackade lågt och jag hörde inte så mycket
  • Stan med Angelica och linnéa var med en stund - mycket trevlig stantimme
  • 17.18 bussen till simhallen
  • gymmar till 18.15 - död i mina armar
  • buss 18.45 och 19.00
  • hemma 19.20
  • laga mat. Hungrig hungrig hungrig som en babian (viftar med armarna)
  • ser tv med A
  • 21.00 - ser en film som var jäkligt bra, fast vi kunde inte fastslå ifall de var en film eller serie, den heter iaf Anklagad (om jag inte minns fel).
  • Och nu ligger jag här i min lilla säng och trummar på tangenterna.
  • För nu säger jag: Godnatt och sov gott

-


jag vill inte vara hemma
inte idag
inte ikväll

hela begravningen spelas upp
alla människor
alla blommor
alla ord
sångerna
kistan
med bilden, med aik tröjan, med ljusen



.

universitetet

Linnea: vad är anledningarna till att homosexuella inte får ge blod? för hiv risken? :s

skitdag. inte fullt ut men vissa stunder.
eftermiddagen var bättre, universitetet var kul. vi fick leta reda på en mordmisstänkt vilket var kul och föreläsningen  var också rätt intressant även om man höll på att somna vissa stunder.
nu ska jag ut och sätta mig i solen!
adjöken!

-

Jag saknar dig.

Det tar ont i hela mig idag..

man ska få älska vem man vill utan att det hindrar en!

Såg nyss på tv. Ett program skulle just börja, eller om det var nyheterna. och han som sitter i rutan och ska presentera nästa program börjar snacka om att homosexuella inte går ge blod. vadå inte får ge blod? varför i hela vida världen får inte homosexuella ge blod? dom är väl som vilken annan människa som helst?
jag känner rätt många som är homosexuella eller bisexuella och dom har inget fel i huvudet som så många verkar tro. dom är precis som vilken människa som helst. de älskar en människa av samma kön. är de så svårt för folk att förstå att det inte är något fel med att älska en av samma kön. man ska ju älska vem fan man vill och de ska inte sätta stopp för saker man vill göra, jobba med osv. homosexuella ska ha samma rättigheter som alla andra. vad spelar det för roll vilken läggning en människa har. åååh jag blir så sjukt irriterad. vi lever på för fan inte på 300-talet e.Kr. Idag är det 2011 och vi ska för i helvete acceptera alla människor oavsett kön, läggning, hudfärg, tro, osv.

-

oj hjälp. jag har haft 15 besökare hittills idag. REKORD ;)
Hockey på teven och nervositeten är på topp. var tillslut tvungen att bläddra och nu ska jag hoppa in i duschen och sen tillbaka till teven. men den här gången får A bestämma vad vi ska titta på!!
Adjöken!

-


-

People say you don’t know what you’ve got till it’s gone. Truth is,
you knew what you had, you just never thought you’d lose it.

bruttan snuttan spluttan fluttan

  • Samhällskunskapen - check
  • Projektarbetet(produkten) - check, har bara 1 recept kvar att montera in i kokboken sen är den klar. Då är det bara rapporten kvar!
  • Religionen - Angelica och jag förhör varandra och hittills har jag fått rätt, vi har dock bara ställt två frågor var. Vi får se senare hur detta slutar.

Är ensam hemma nu - förutom nellie då som ligger bredvid mig. Jag saknar att ha en egen lägenhet. Fast nästa gång jag har en egen lägenhet ska den vara exakt som jag vill ha den! Jag längtar tills jag får inreda den med mina nya saker. iiih.
Mina tankar börjar spåra med lägenhetsinredningen nu så jag ska gå vidare så nu slipper läsa dom.
Vi ses, vi hörs.
Vi taggar till nu lite!
Adjöken!

magrutor!!

JAG UPPTÄCKTE VÄRLDENS SAK FÖR TVÅ SEKUNDER SEDAN!! JAG HAR MAGRUTOR!!!! visst, det är fortfarande fett över. men vadå, jag känner dom om jag spänner magen på ett visst sätt.
imorgon ska ajg träna jävel så jag får fram dom på riktigt!!

I just don´t think I´ll ever get over you

Godmörgen mina små.
Sitter på bussen nu som ska ta mig till umeå. väldigt trött men på ett gått humör. Söndagen var bra, eller på kvällen. På dagen fick jag flera utskällningar av kunder - kul. Åh fy vad jag älskar sur tanter och gubbar. Och jag älskar att jag får utskällningen fast jag inte håller på med beställningarna. Men kvällen igår var toppen. Umgicks med riktigt bra folk, åt supergod middag och bara var och skrattade. Vi spelade "vem vill bli miljonär" på dvd och gissa vilka som vann. JAG OCH LUDDE!! Vi ägde ut allihopa, visst var vi bara tre lag men ändå. Vi fick 60.000 spänn. Woohoo.
En kort sammanfattning av resten av helgen:
Fredag: Åkte till umeå vid 12.35, tränade och sen var det klassfest. Galet kul hade jag. Kan inte klaga på mycket där.
Lördag: Födelsedag.

jobbelijobbjobb

ska snart börja traska iväg till jobbet. var inte alls peppad för jag hade en massa andra planer idag. menmen, det är jobb och enligt mig själv så ska man aldrig säga nej till jobb i dagens sverige. sen blir det iaf att dra till stan och umgås med folket där, äta middag och ha trevligt :)
nej nu måste jag springa iväg till jobbet. adjöken!

Lemmy

Jag har sett en film till och från sedan i Onsdags eller Torsdags. Den filmen heter Lemmy the movie och handlar om just Lemmy. Om ni inte vet vem han är så kan jag säga att han är sångaren motörhead. Det är en riktigt bra film om någons liv tycker jag. Människorna som är med och blir intervjuade beskriver Lemmy som om att han är en Gud. Jag kan inte riktigt förstå hur en människa kan bli så himla dyrkad. Men han är en bra låtskrivare, han har bland annat skrivit låten mama, i´m coming home. men sen har han skrivit alla sina låtar. Lemmy har knarkat och supit nästan hela hans liv. han har nog testat på allt förutom kokain som han hatar.
Men detta är en film som jag rekomenderar, visst den är 2 timmar lång men det gör absolut ingenting!
Förresten, han som spelar trummor i bandet är svensk!

The past eight years I just wasn't enough

nu har alla gäster åkt, jag har varit ute och övningskört, två småttingar, som har blivit stora, är här och ser hockey med pappa och fikar, dom är söta dom :)
ska bara ta det lugnt resten av kvällen, mamma har hyrt en film som vi ska kika på senare. till middag har jag beställt entrecote, potatisgratäng och mammas underbara kantarellsås. till förrätt blir det räktoaste, eller vad de nu heter. mums!

jag vet inte längre hur jag ska hantera allting som handlar om dig..

partyparty

Igårkvällen var TOPPEN med riktigt stora bokstäver. Människorna. Dansen. Pratet. Kvistarna. Drickan. Och allt annat som hör till. Dock är det ju inte riktigt lika bra idag. men de överlever man också. blir massa fikaätande senare. Fast först sitta på en buss i två timmar. Taggar för de... INT. Bakis + buss = inte bra kombination. Men jag ska sooooova!! Eller se klart filmen jag håller på att se.
Men nu vidare i livet som 19 åring :D

överdos på kiss

är lite mer taggad nu än sist jag skrev. bara man får snacka med sin bästa vän, få några goda råd och sen snacka med en taggad person så blir man själv lite smått taggad. Dessutom är jag klar, ska bara pissa för 100:e gången idag och spreja en dutt parfym på mig. Men egentligen, vad är det med allt pissande? är det någon fler än jag som pissar typ var och varannan minut denna dag?
mina pissningar:
1. imorse då jag vaknade var jag mega pissnödig
2. innan jag åkte till bussen, bara någon timme efter
3. när jag kom till gymmet höll jag på att pissa ner mig, där bara någon timme efter förra pissningen
4. när jag kommer hem i umeå håller jag också på att pissa ner mig, detta är ju bara 1,5 timme efter pissningen sist
5. nu!! och jag har bara varit hemma i 45 minuter kanske.
det är galet. jag fattar ingenting. min pissblåsa måste ha förminskats över natten.
Visst var de intressant inlägg, såna här inlägg ska jag börja skriva varje dag. Bloggen kommer döpas om till:
"Wikströms kisshörna"
Slutsvammel nu. Vi hörs imorgon eller söndag. Kan bli på måndag också beroende på hur fullt upp jag har, troligtvis helt fullt upp. Så adjöken mina vänner. Vi dregglar ikapp till på måndag och ser vem som har dregglat mest, samla allt erat dreggel i en hink så skriver ni hur mycket ni fick ihop på måndag klockan 00.00.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

alla som var med till london. vissa har slutat.

vänd!

är lite så taggad på kvällen för en viss person har förstört all tagg som jag hade. menmen nog om de. ska snart ta och slänga på mig lite hårrullar och tantkläder för att gå ut en sväng med lillgrisen. fast jag tror han sover fortfarande så jag hinner göra lite saker.
förresten så öppnade jag mitt skattepapper idag, inte kul. måste bestala tillbaka och hur kul är de på en skala? men de är bara att göra de, man vill ju inte hamna i bråk med staten direkt.
Kila iväg till mitt lilla paradis nu-
Adjöken!
- vad skulle jag göra utan dig älskade lilla tok <3

i´m just a silly girl

Sitter och försöker göra lite samhällskunskap för jag inte har någon tid annars till de i helgen. Och det går typ bra, trodde inte att det skulle gå så bra som de gör. fast snart ska jag ut med lillskrutt som är överlycklig över att jag är hemma. alltid lika roligt att komma hem till han för han vill alltid att jag kommer hem och är alltid lika glad att jag kommer hem. :)
blir inget socialt med farmora ikväll heller för mina päron skulle inte på hockeyn. men jag får träffa henne och farfar på lördag vilket jag ser framemot. :)
Vi hörs!
Adjöken!

när dom gjorde förr

sitter på bussen på väg hem till el buro, haha buro på romani betyder bondpojk om jag inte minns fel. och när jag ändå nämnde romani så måste jag säga att det är ett språk jag absolut skulle vilja lära mig. :)
om jag fortsätter där jag var, bussen -> påväg hem. passerade just byarna just utanför mitt lilla samhälle så det är inte långre än 10-15 minuter kvar innan jag stiger av denna sena buss.
nu måste jag sluta skriva, datorn dör snart.
adjöken!

rubens rubrik

Godmorgens. har nyss duschat och slängt på mig lite kläder. skolan börjar inte förrän 12.20 men vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. det fanns ingen tvättid heller så går ju inte tvätta heller. hittar nog på något till slut.
skolan idag är bara två lektioner lång, sen hem till bureå och packa allt jag behöver imorgon, umgås med farmor eftersom de andra är på hockey.
nu trängde sig nellie ner sig mellan mig och datorn, hon kan bli skitliten när hon kurar ihop sig - assötx)

12e bilden: En bild på din vardag.

hade inte någon bra bild för att visa min vardag. men min vardag består av skola. människor, djur. party. familj. osv.

sånt är livet, sånt är livet, så mycket falskhet bor de här

kompisarna försöker få med mig på Afropowerdance imorgon men jag vill inte alls, är inte ett dugg peppad och jag tror inte jag tycker de är kul heller. visst, jag vet inte säkert men om jag känner mig rätt så kommer jag inte tycka de är kul och då får alla andra säga vad de vill. Dessutom kanske jag måste hem imorgon, om de inte finns någon ledig tvättid, och då känns de bara drygt att åka hem kvart i nio, vara hemma halv 11 och sen dra iväg till umeå dagen efter. :p får väl se vad som händer och sker.
dagen har iaf varit toppen. åkte med sveriges bästa busschafför idag, sen åkte jag också med typ sveriges otrevligaste. kan inte alla dom vara trevliga, dom har ett jobb där människor ingår då SKA man vara trevlig annars får dom för fan välja ett annat jobb!
men nu ska jag ta och se en film sen sooova. upp tidigt imorgon för att kolla tvättider. :)

i need you now

Har suttit med ett tomt inlägg ett bra tag nu men har inte en aning om vad jag ska skriva. vad jag gjort idag? nej, de är inget intressant, bara de gamla vanliga på tisdagar. skriva om hur jag mår? nja inte de heller, jag har bestämt mig för att inte skriva om så mycket sånt här, visst små snuttar kanske men resten finns på en helt annan blogg, just för att det finns folk som inte behöver veta allting.
Aja, nogsvammlat.
Adjöken!



blablabla

Nu skiter jag i att plugga samhälls. De får gå som de går och jag satsar inte mer än G på denna kurs för jag ORKAR inte. helt seriöst, jag är så himla less. Jag fattar inte vad jag tänkte med när jag ville (och vill) bli polis. Då måste man tydligen läsa massa samhälls vad jag har hört. menmen. Istället för att plugga jävel på samhällsen så har jag rättat kokboken och skickat iväg den till mor min som ska få läsa igenom den. :)
jag saknar dig mer än vanligt idag.. <3

Bubble of truth (La-di-da)

linnéa: jag la in stöten som faaaan på ryssen. Ville till och med slicka han på hans stora feta mage. ;)
.

Och när jag ändå har sagt linnéas namn så kan jag fortsätta litegrann. linnéa visade mig en artist idag som var/är grymt bra. självklart linnéa också. Jag älskar en låt som jag fick lyssna på först men exakt alla andra är också sinnessjukt bra!
Sen så håller vi på med en sak på grafisk kommunikationen som är jätte kul. Vi ska designa en klädpåse (eller blodpåse) och klädpåsen jag designar ska vara helt hemlig för alla andra - det är väl de som är mest kul kanske. Den är inte alls speciell men en kul grej att ha de hemligt. Jag är i alla fall nöjd med arbetet hittills :)

jävlafittkulhelvetesbajskluttarirövskägget

JÄVLA BALLE!!!!
SERIÖST VI HAR PROV IMORGON, JAG HAR INTE PLUGGAT MYCKET. MEN DET VÄRSTA ÄR ATT JAG GLÖMT HALVA AV PROVETS INNEHÅLL I SKOLHELVETET!! SUG MIN JÄVLA TÅ!!
SÅ SJUKT JÄVLA LESS PÅ MITT FISKMINNE!!
DESSUTOM ÄR JAG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR OTAGGAD PÅ ATT PLUGGA!!



Internet på el busso

Det finns internet på bussen, typ första gången då jag åkt mellan bureå och umeå. Fast det dåliga är att det inte finns några eluttag. Hur tänkte dom där? Menmen, man ska ändå inte klaga - man får ju iaf internet. ;)
och när vi ändå talar på bussen så står det en brat framme hos schaffören och snackar om typ ryssland. Han är stor och fet. Han är läskig med andra ord.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Man kan väl aldrig berätta precis allt för någon, i alla fall inte jag. Men den jag kan berätta mest för är denna person:
Felicia
Vi har följt åt enda sedan jag föddes. Vi har alltid varit bästa vänner. Hon har alltid varit den som funnit för mig och stöttat mig. Hon har aldrig vikt undan. Och hon är den jag litar till 120 % på. Det är hon jag ringer till då allting rasar och jag vet att jag kan ringa mitt i natten om de skulle vara så och jag vet att hon lyssnar och försöker förstå. Vi kommer alltid vara bästa vänner, även om den andra bor på andra sidan jorden.
:)

jag undrar om nån hlr, explosioner inte stör


Samtal mellan mig och pappa

jag och pappa snackar om min framtida lägenhet och en tavla jag fick av dom idag.

Pappa: Du kan hänga upp den i din lägenhet i höst om du får fast arbete
Jag: Ja, men jag kanske ska till USA eller London då och jobba som Au pair
Pappa: Kan du så passa mycket engelska för de?
Haha, tack för den pappa. xD

rubrik

jag har sovit 13 timmar inatt. men känner min ändå inte utvilad. men de får bli bra ändå. de ryktas om att de är bra väder idag så jag ska väl försöka he mig med skruttis ett tag. se blir det att städa och tvätta här hemma.
adjöken!

exploderande läsk

Jobbet idag gick också super bra. fast jag satt i kassan i fyra timmar - drygt som fan. hände en lite olycka på jobbet också som var lite småkul.
jag höll på att ställa in läsk i hyllorna så ska jag skära upp plasten runt om flaskorna, slinter och skär sönder en flaska. och flaskan exploderar på mig. halv håret är genomblött och skortan är dyngsur. så nu är jag alldeles sockrig. speciellt mitt öra. x)
en liten sån här var det

:(

var de absolut INGEN som gick på mitt aprilskämt eller någon som tyckte synd om mig? fytusan. :(

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


inbrott..

det har varit inbrott här idag, stora datorn och mammas och pappas nya teve är borta..

adjöken min fröken i basturöken

jobbet idag har gått tokbra! jag har ÄNTLIGEN fattat posten. i alla fall att lämna ut. jag kommer nog aldrig lära mig ifall en kund ska skicka iväg något. menmen, den dagen den sorgen säger jag bara.
resten av kvällen ska jag bara schlappa. sova tidigt -> upp tidigt -> långpromenad -> jobb igen.
Hejdå!

i was born this way

Typ latast på jorden idag. Har inte gjort mycket, varit ute på en 30-40 mins promenad och bakat sen bara slappat. Kvällens och helgens planer är bara jobb, ska bara vara hemma med skruttis då jag är ensam hemma heeeela helgen. grymt skönt!

9e bilden: Någon i din släkt.

farmor&farfar
världens bästa. har alltid ställt upp för oss.
<3