Tjockt dimmtäcke och ett frostlager

I morse när jag gick utanför dörren blickade jag mot sjön och fick se ett tjockt dimmtäcke. Fanns inte en chans att se skogen på andra sidan. Med vinterjackan hårt tryckt mot min kropp traskade jag mot bilen och fick se något ännu värre. Rutorna. Övertäckta av ett frostlager. Var bara att starta bilen och börja skrapa. Tack och lov tar jag och Ludde våra små väskor och flyger till Portugal på Onsdag. Jag är inte förberedd på denna kyla. Några veckor i solen och värmen sen kan vinterns alla minusgrader få komma.

Tack för mig!


Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

Jag har haft en grym helg, haft fin besök, kalasat, snackat en massa, bakat bröd, lagat mat, skrattat och mått så gott. Finflickor, tack för att ni kom, alltid lika kul! :)

Men nu är det en ny vecka, blir mest jobb men även lite stadsbesök för att inhandla lite saker inför Portugal. Imorgon är de endast en vecka kvar!! Galet, har inte förstått än att jag ska iväg och vara borta så pass länge, själv! Eller okej då, ludde ska ju med men utan päronen eller någon annan vuxen. Men de kommer bli grymt. Ska bli så skönt att komma iväg. Ett avbrott i vardagen. Och när jag kommer hem har jag lite andra saker på G. :)


-

Varför kan ni inte bara vara glad för min skull, är de för mycket begärt eller? De enda jag får höra är bara en jävla massa skit. Jag blir så fruktansvärt sårad och ledsen. 

Galen!

BLIR GALEN!
Sliter snart av mig allt hår!
Seriöst, kan folk börja läsa skyltar någon jävla gång!
hur svårt kan det vara egentligen? Det står exakt vad/vilka varor som ingår i ett visst pris!!!

..

Jag hatar när man lägger ner sin kropp och själ i något för att en annan människa ska må bra och sedan inte ens få ett litet tack. 

1 september

Har haft en riktigt myskväll ikväll. E lagade en god middag som vi slevade i oss, sedan dök vi ner i soffan och såg en film vi började se innan middagen, en sån där halvbra film som man inte riktigt kan slita sig ifrån. Men tillslut var jag ändå tvungen att slita mig då jag såg att den över nästan 2,5 timme lång. Notus väntade nämligen på mig hemma. 

Väl hemma insåg jag hade jag inte hade någon husnyckel, var bara att fortsätta upp till stan och hämta den hos mamma och pappa. När jag äntligen kommer hem väntar tokhunden på mig, glad som bara den och är på myshumör. Så nu ska jag krypa ner under täcket och försvinna in i drömmarnas värld. 

Godnatt!