Midsommar!

 
Hallå alla fina! 
Sommardagen är här, detta kommer att firas i stugan tillsammans med ludde (och kanske matilda) och några glas vin. Hoppas ni alla får en lika bra midsommar som jag tänker ha! :)


hellooo lång text

Dom senaste dagarna har varit intensiva, det har varit något att göra hela tiden.Men som tur är har allting varit kul. Vi börjar med fredag. På dagen var jag och felle i bureå för att baka en tårta till dagen efter då vi skulle fira syrran. Sen åkte jag hem, lite små stressad. Farfar och pappa kom hit för att fixa en innerdörr till balkongen. Sen blev jag bjuden på en fest men min kropp sa ifrån helt och hållet så istället åkte jag och handlade halv nio på kvällen. Gick runt på coop i lugnan ro. Åkte hem, satt mig i soffan till tio då la jag mig i sängen och däckade totalt.
 
En trött liten bebis för någon månad sedan. Tänk om hon kunde vara såhär go nu för tiden ;)
 
På lördagen vaknade jag vid 9.30. Jag duschade och gjorde mig klar, åkte till bureå och firade min finaste syster. Åkte hem och strax efter kom arbetskamraterna för lite "förfest". Vi gick ut och åt och sen blev det krogen. Somnade inte förrän 3-3.30. Vaknade flera gånger på natten och trodde jag skulle dö, mådde så sjukt illa. Men tillslut ringde väckaren vid 9.00. Jag klev upp och mådde bättre. Var trött som aldrig förr, men tillslut gjorde jag mig klar körde till bureå för att lämna av katten hos mamma och pappa sen vidare till umeå och träffa linnéa och angelica!! Herregud vad jag saknat dessa människor, alltid så kul att träffa dom fast jag var trött som ett as. Jag lämnade dom inte förrän vid 01.00 tiden kanske. Kom hem till päronen vid 02-02.30. Somnade 3.30 och vaknade 9.00. Gick ut med Notus och sen packade jag ihop mina saker och åkte till lägenheten. Väl där så kom moonie (saras hund) som jag skötte någon timme, sara kom hit efter hennes utbildning och sen åkte vi vidare till henne där en annan väntade. Kul att återse den människan!:) Åkte hem efter någon timme, lagade mat + egen müsli. Gick ut med Notus och sen däckade jag.

Idag har jag jobbat, ludde hoppade av i bureå när han kom med bussen från umeå. vi chillade lite och sen åkte vi till stan, åt middag och sen åkte vi till hans stuga för att rasta av hundarna och nu är jag hemma igen. Notus är helt slut, nu ska jag försöka få katten att bli trött också så hon inte terroriserar mig i natt igen. :p
 
Saknade älskade Portugal!! :)
 
Du påverkar mig fortfarande så mycket att jag kan börja gråta..333

I think I've finally had enough, I think I maybe think too much

 
Här ligger jag som en annan prickigkorv. Herregud vad jag har fräknar för tillfället. Dom flesta kom när jag brände sönder mig i utlandet och resten kom under våren som vanligt. Men förhoppningsvis försvinner dom flesta. hehe. 

Jag och djuren är bosatta ännu en gång i stugan under några dagar. Jag är inne i en jobbperiod just nu då jag är ledig 1 dag på ungefär 14 dagar. Då är det skönt att bo i stugan där det inte finns så många måsten, man kan slappna av och det bara är att släppa ut djuren så roar dom sig själva. 
 
Jag läste igenom ett dokument tidigare ikväll som jag skrev i höstas/vintras. Där har jag skrivit om alla känslor som fanns där, känslor som jag inte kunde berätta för någon. Jag fick så sjukt ont i magen av att läsa. Hur kunde en enda människa få mig till botten på en så liten stund? Man kämpar sig upp till toppen under flera års tid och sen kommer en enda människa in i ens liv och förstör allting på bara några månader. 
 
Nu ska jag försöka sova lite, börjar redan klockan 7.00 imorgon.