Trevlig kväll

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Spenderade min kväll hos Thea tillsammans med hon och Mia. Mycket skratt och en sjuk film som man skrattade ännu mer till. Tack för kvällen! :)

 
Det var verkligen en röd himmel igår när jag cyklade hem vid 00.30 :)

Fönster gubbarna

Vi har några snubbar hos oss som ska byta våra fönster och jag håller på att skratta ihjäl mig åt dom. För det första så är dom från typ piteå eller luleå. Världens skönaste dialekt! För det andra så går dom runt och sjunger, allt från vanliga låtar till barnlåtar där dom byter ut texten så den handlar om dom istället. Och för det tredje så trackar dom varandra hela tiden, små kommenterar varandra, och håller på. Dom har båda en sådan humor och man blir bara glad av dom. Nu står en av dom och dansar i matrummet. Hahah.

Måste säga att jag inte var helt pigg på att dom skulle komma 7.30 på morgonen när jag hade kunnat sova till 10.00. Men om man har sådana här roliga snubbar i huset går de ju helt okej. Hade varit värre med några surgubbar som inte hade någon humor alls.

:D

Every step i take, Every move i make Every single day, every time I pray I'll be missing you

Sedan 2008 har jag förlorat 4 stycken människor. 4 Människor som jag älskade. Vissa nära kontakt med vissa nästan ingen kontakt alls med men som ändå hade en stor plats i mitt hjärta.

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dessa 4 personer. Det går inte en dag utan att jag undrar hur dom mår eller hur livet hade sett ut om dessa 4 personer hade funnits idag.

Min mamma skrev (men som är sagt av Alf Henriksson) på en av personernas loggar när han just hade gått bort:

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och någonting alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.


-

Ofrivillig överdos. 
 
 

Det finns inga ord längre.
 

If i could do the same mistake again, I would not change one single thing my friend

Jag har trillat ner en liten bit på stegen men snart är jag uppe igen. 


Det är mest jobb dom här dagarna. Har jobbat sedan i torsdag och ska jobba till och med fredag. Sedan blir det helg. Och efter helgen börjar sommar schemat. Då blir det sommar på riktigt. Äntligen! Förhoppningsvis är det bra väder också så att man kan få sitta ute på lunchen och sola lite! 


Du är på repeat

Jag har varit igång sedan 8 i morse så nu känner jag mig mer död än levande. Ska sova så gott i natt för imorgon blir det upp 7.30 för att åka iväg till isa och hjälpa henne inför hennes skolavslutning. Det kommer nog bli bra!



"And all the wounds that are ever gonna scar me, For all the ghosts that are never gonna catch me"

Angelica: Ja det är jag som har tagit bilden :) Tack!

Det är slutjobbat för dagen, middagen befinner sig i magen och snart ska motionen få sig en törn också. Jag, mamma och notus ska till grusgropen och gå. Det finns så många fina sandvägar där i skogen och man kan nog gå hur långt som helst, så länge man inte träffar på en björn eller en älg, hehe. 

Coola..

Grattis!

Grattis världens bästa syster, jag älskar dig! :)

flugan Stig


happiness

Idag känner jag en sådan stor lycka inom mig. Hela jag bubblar och jag har svårt att sluta le. 



i´m back

Lite bilder som samanfattar senaste månaden.
Jag är tillbaka, lite gladare, lite starkare. Jag är inte riktigt i mål än men på god väg. Jag kommer klara detta denna gång också. Jag vill säga tack till alla i min närhet. Och töntig  som jag är vill jag säga ett speciellt tack till min hund som får mig att kämpa vidare och som gjort att jag tagit mig ur allt elände. Ingen betyder så mycket som du gör!