Simple as that

Den här dagen är nog den första riktiga sommardagen. Värmen ligger kring 25 grader och jag har för första gången i år legat på stranden i några timmar. Jag ska snart skjutsa mamma till stugan och sedan fara och jobba. Hade gärna velat sjukanmäla mig en dag som denna och fortsätta mitt solande på bryggan i stugan. :)

I don´t care if you´re black, white, 
straight, bisexual, gay, lesbian, short, 
tall, fat, skrinny, rich or poor. If you´re 
nice to me, I´ll be nice to you. Simple as that.
- Eminem
 

You're the one thing that I'm missing here, With you beside me I no longer fear

Denna dag har inte varit rolig. Bara en massa stress för att hinna få ut alla varor. Duktiga som vi är så lyckades vi, tack och lov.
Imorgon vankas det också jobb, enda till nästa fredag ska jag jobba så blir ett 8 dagars "pass". Men det ska nog gå utan några problem. På söndag åker jag till Ånäset också och ska bo där i drygt en vecka. Kommer bli prima! :)

Vi hörs!

trött

det blev 40 minuters sömn i natt, trodde jag skulle börja gråta när larmet ringde. IStället för en lång sväng med notus i morse så blev de en kort men som ändå tog sjukt lång tid.

Jag ska fortsätta dö i personal rummet en stund innan det blir att tokjobba och sedan få gå hem klockan 18.00 :)

Honestly, nothing's ever made sense til you were next to me

Klockan är över 23.00 och jag borde egentligen sova. Jag börjar 7.30 imorgon och måste gå upp tidigt för att hinna ut med Notus på en lite längre sväng då han inte fått så mycket motion idag. Trots att klockan är för mycket och jag är super trött finns inte ron där. Helst skulle jag vilja gå ut och bara gå. Gå så långt benen bär mig. Och när dom inte bär mig längre vill jag lägga mig ner i fosterställning och gråta en skvätt. Men istället ska jag slå på ännu ett avsnitt av älskade One tree hill.

Godnatt!


Trästocks + Maskinen + Goda vänner + Härlig känsla i kroppen + Lycka

Det är trästocks i stan, camparna rullar in likaså artisterna. Det är något med denna festival. Stämningen är en helt annan än på Stadsfesten och jag får en sådan härlig känsla i kroppen. Även när jag inte är där. Igår var det i alla fall maskinen och eftersom jag och linnéa missade dom på Peace&Love så var jag bara tvungen att åka upp till stan och kika på dom. Det var helt klart värt den där sömnbristen och tröga hjärnan som varit idag. Ingen dör av lite sömnbrist eller felsagda summor.
Imorgon blir det trästocks igen, men då blir det allt annat än nyktert. Först förfest hos Felle och sedan vidare in till stan. Jag har en stark känsla av att kvällen kommer bli KUNG! Inte bara kvällen utan hela dagen kommer vara bäst. :)

Ååååh, vad jag mår bra och ungefär såhär taggad är jag på morgondagen! :)
(En bild från Peace&Love)

 

i've waited a hundred years but i'd wait a million more for you nothing prepared me for what the privilege of being yours would do

Nej men tjohej på er! Hur står det till? 6 dagar sedan vi hördes vid, vad har ni haft för er? Själv har jag mest jobbat, det har varit min jobbhelg så där har jag befunnit mig, men man ska ju självklart inte klaga. Det är bra att man har jobb och att pengarna rullar in. Men förutom jobb så har jag umgåtts med lite människor. Skrattat mycket och bara levt gott.

Jag verkligen älskar livet för tillfället. Jag taggar hösten så ofantligt mycket och samtidigt som jag vill att tiden ska stanna för jag vill ha sommar och sol (ja, idag har vi sol och jag njuter som bara den) för alltid så vill jag att tiden ska gå fort så jag får åka iväg. Känna mig fri, inte behöva tänka på allt för mycket.

Och samtidigt som jag älskar livet är det så många känslor, känslor och tankar som jag inte delar med mina närmaste men som jag egentligen borde för att kunna vara sådär löjligt lycklig som man bara kan vara i vissa speciella tillfällen. Men rädslan för att få ett Nej, att folk inte ska acceptera, att människor ska döma, att mina närmaste ska döma, den är så stor att jag istället stöter ifrån mig den där totala lyckan som uppstår ibland.

Istället för att sitta inne på mitt rum, ska jag och min glädje gå ut, tända en cigg, slå på lite musik och bara njuta, skjuta undan dom där andra känslorna och lyssna på fåglarna, vinden, bina, getingarna och dom där irriterande flugorna som aldrig vill lämna en ifred.

 
 

Godmorgon

Tänkte bara kika in och säga godmorgon innan jag ska hoppa in i duschen för att sedan åka till stan med mormor och mamma.

Så, Godmorgon på er!

Dessutom bjuder jag på en bild sedan midsommar på Felle och Andreas.

Sol och Värme!!

Jag älskar dagens väder!!!

Dock blir de jobb nu..

Hatar regn!

Jag är så less på detta väder. Regn, regn, regn och ännu mer regn. Seriöst, tar de aldrig slut eller? De har regnat hela juni och nu verkar de som att hela juli ska regna bort också. Kul. Kul sommar. Man kan fan inte göra ett piss när de regnar. Ligga inne och göra absolut ingenting. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! De är sommar, då ska man göra allt man inte kan göra på vinterna. Bada, Sola, ligga på stranden, festa utomhus, bli brun, känna den där goda gräslukten, se alla vackra blommor och fjärilar. Men hur många fjärilar har jag sett i år? 1? De är helt sjukt. Och jag är så jävla less. Jag vill ha sol och värme. hur många dagar har de varit över 20 grader sedan 1 juni? 5? Eller inte ens de. Åh jag blir så jävla bitter! Ge mig sol och värme.

Den vackraste stunden i livet vad den när du kom

Jag har suttit nu några timmar och redigerat en bild från midsommar på Felle och Andreas samtidigt som Lars Winnerbäcks röst har strömmat ut från högtalarna och in i mina öron. Och jag drömmer mig bort, till helgen som var. Då jag ännu en gång såg han live. Ännu bättre än sist. Och mina känslor skenar iväg, lite sådär för mycket, Den största glädjen samtidigt som den där tunga, nedstämda känslan som bara han kan skapa smyger sig på och får tankarna att snurra sådär farligt som det kan bli ibland, men det gör absolut ingenting. För ännu en gång är glädjen och lyckan mycket större.