:)

Jobbet gick helt ok. när vi skulle stänga hade vi lite problem - lamporna släcktes nämligen inte fast vi släckte dom. mystiskt sa jag och hjon jag jobbade med. vi ringde chefen men han visste inte vad som var fel så vi ringde en annan som kom och hjälpte oss - morgonpersonalen hade inte larmat av fryslarmet vilket jag och hon jag jobbade med helt totalt glömt bort att kolla. lyckat. njet.
nu ska jag packa inför veckan
och såhär ser min packlista ut:
  • trosor
  • sockar (allt detta är nästan slut i umeå eftersom jag är så lat att jag inte orkar tvätta)
  • booooken jag sitter fast i (har varit sjukt depprimerad i helgen för att jag jobbat och inte kunnat läsa, även fast jag läst boken 2 gånger tidigare, men den är braaa) (och för er som vill veta är det twilightboken som är 1000000 gånger 50000 gånger bättre än filmen. lääääs den era sega bananer)
  • mina fina nya kläder som jag ska gå klädd i i veckan
efter packningen ska jag ut med skruttis och svänga förbi min moster för att meddela att jag ska med på resan (om det inte är allt för mycket i skolan den veckan). och sen in i dusssccchheeenn. där ska jag raka mina stackars ben och armhålor.
och på tal om att raka benen så HATAR jag de. helt seröst, det är ett område på cirkus 1000 kvadrat som man måste raka. jag hade mina planer på att ta gräsklipparen men insäg att mitt ben skulle bli i slamsor så. (inte för att det är mycket hår utan för att det är så stort område och det går lite fortare med gräsklippare än en rakhyvel).
Nej, nu vidare i mina planer:
  • internetkik!

Kommentarer
linnéa säger:

haha vilka dummisar nattpersonalen var. och du är ju som kul du, och ja, riktigt jobbigt att raka benen!!! :(

2011-05-16 | 06:30:58
Bloggadress: http://linnejajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback